kako se osloboditi straha od date-a?

ja sam nasla sredinu-nit' sam mutava, nit' nepadna! ;)
vala, rano sam ja krenula u "ljubavne vode" oduvek mi je bilo zanimljivo da odem na neku zurku i samo flertujem a ni sa kim se ne smuvam.....samo proveravam sebe po tome koliko mi njih pridje......samo, veliki uticaj na tu moju "slobodu" ima i to sto sam veliki narcis i imam MNOOOOOOGOOOO samopouzdanja....samopouzdanje je najvaznije i ljubav prema sebi (ne bas kao ja, malo manje! :lol: )

Malo off topic: Ne volim devojke koje se daju posle prvog izlaska, volim da to bude posle nekog 4-5 puta.
Druga stvar je shto sam ja malo stariji pa uskoro vishe necu biti tinejdzer, i mozda stvari gledam nekako drukcije. Moj prvi izlazak sa devojkom je protekao bez ikakvih problema. Ja uvek razmisljam na nachin "nemam shta da izgubim,mogu samo da dobijem". Cak i kad lupim nesto to na kraju ispadne smeshno...Zato glavu gore svi and go ahead. Posle 2-3 izlaska se moze uochiti da li je druga osoba zainteresovana za tebe ili ne. Inache nisam nametljiv tip, ne volim ni jednoj devojci da se nabacujem, neka ona sama odluchi shta hoce, ako neshto uopshte zeli od mene. Zato i ne posecujem diskoteke i slichna mesta jer se tamo obichno okuplja takva masa, koja bi sve za jedno veche. Eto. Inache trenutno imam jedan problemcic vezano za jednu devojku. Otvorio sam vec topic ali na loshem mestu, pa su mi rekli da ce ga prebaciti ovde. Ako neko ima volje od neznijeg pola da mi pomogne nek ga pogleda u "Regioni---Novi Sad"

Back