HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
ama ja nisam normalna... ne znam engleski bre... se radi o nekom zlatnom kupanju mozda?chika_doktor:ma golden showershalim se nebi ja to ja sam normalan ja sam normalan
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ama ja nisam normalna... ne znam engleski bre... se radi o nekom zlatnom kupanju mozda?chika_doktor:ma golden showershalim se nebi ja to ja sam normalan ja sam normalan
![]()
pising mislis... zasto li nisam iznenadjena? verovatno zato sto od tebe dolazi...chika_doktor:to ti je ono kad pisaju jedni po drugimaal to nije lijepo...narocito kad je dama u pitanju!
![]()
nisam primetila da jesam... al ako bash zelis mogu...chika_doktor:e nek si mi odbrusila![]()
eee... kad si tako fin, necu... hm... ovo je vec iznenadjenje, znas... ko bi pomislio da ti mozes i fin da budes...chika_doktor:nemoj molim te nemam lose namjere![]()
da... i onda te bacim u rernu... nego, kako sam zaboravna ponekad moglo bi ti se desiti da se ugljenises da ne kazem pregorish...chika_doktor:red kupusa red mesa![]()
HELENA33:hm... sta li si mi sad pripremio?
ajde pucaj!!!
nije ni rech pucaj fudbalski termin... nego, imas li ti uopste cime da pucash?chika_doktor:seko nije ljubav fudbal..al dobro kad oces ocemo li na velike il na male?![]()
onako iskreno, koliko ti je vremena trebalo da ga pronadjes?chika_doktor:cek da vidim...imam imam![]()