Kako se osjećate poslije korpe?

MOze,naravno..[[.vishe me nista ne chudi-ono sto sam video,gadosti...stvarno bi trebalo nesto novo..))

....mushki...ja razumem..ipak...trenirao sam znam kako razmisljaju,..zene..JA STVARNO mrzim od svoje 13 godine...posle prve ljubavi,(bilo je lepo,ali...sam ja patio..pa posle godinu dana...malrtene nisam ponovo..dobro je milostivi",me ne muchio vishe.).......onda srednja,....ty sam bio nanalety,ali...ja iskustva iz srednje nisam pokupio.
hmm.zanimljivo je bilo kada sam otisao kod mog sada najboljeg frenda,na rodjus prvi pyt doveo neke drygarice ..on,ja ii neki trecji lik koga znamo ja sa Divchibara,on jer sy uchili zajedno CHUDNO!!...kako smo se nasli..mali grad...a..eto...i pita me sta mislish o nekoj..a na njoj puca crna kosa,m,a zategnuta.,..ja kazem pa..dobro(?!??))...axax.a on me pogleda posle..ii pricha mi tralal..ja otisao u glavi nesto svira..jes,jes..aa;;;;...NIJE znao kakav sam imao stav..ovaj drygi pravio vodene bombe...bacali sa sprat trecjeg..i kondome...ma ...ii bakuta je bila boze...kako smo je...ne znam

Mislim da ne bi trebao previse da razmisljas o tome, ja licno nikad nisam zavlacila momke koji su mi se svidjali, a ako mi se nisu dopadali to sam im odmah stavljala do znanja na kulturan nacin. Uostalom, sta ce ti takva devojka koja te non stop kulira dok se ti trudis da joj ugodis.

Bad_Wolf:
A upoznao si je pre 90min?

Neko ti je ovde rekao "get a life" - ja samo mogu da ti kazem: nemoj! A ako si vec stigao da se opskrbis istim, samo cu ti reci: ubij se paceru...

Sala naravno. Koliko imas godinica?

Е па да ти кажем Вучино. Имам округло 62 године ;) без зезања. Фала Богу оће ли сад коментари бити другачији. А да прича буде још занимљивија, дотична има свега 27.год. :-|

Devilishgirl:
gadna neka proshlost..

ovo za bakuty.njegova je..baka..mrcvario je,ali...samo cvrga..moj najbolji ortak..sada redje.se dryzimo..on juri neke pare..jer sy mu potrebnije,ja..odmaram-..treba da se vratim u formu,da ojacham koliko mogu..da hvatamm veze...da sredim se u glavi..da ne ispadam,na ulici jer sy tuche ...glupe i da za nekog..ne!>...ovaj ortak je..sada mene ostavio..iz mnogih razloga,ali mi je rekao "sve si sam kriv..."..ii nikad me nije.ponizavao..dok mu nisam to dozvolio jedno vishe prilika,i sada sam ja postao..pod njegovim uticajem..zaboravljajucji sta sam hteo,ko sam..ne znachi da sam radio sve kao i on..(kamo srecje da sam imao toliko zena!>))..uglavnoim...ON mi nikad nije majku.,..a,na tome sam mu zahvalan..ja mozda i jesam jer imam/..post-fudbalski sindrom..i davno sam se skinuo..mada.psovke su ostale,ali kako vreme leti sve redje redje sa ljudima imam kontakt,ne zelim da kako godine idu ja da postajem prostak..jer znam da ima vecje budale..a ja ne volim fizikalu...dodje mi glavom da udarim u zid..i kazem sebi "e.e.cjale bio si ti u pravu..:krasti-zatvor..eventyalno kanali..",ali opet znam da ovo sto patim...jednostavno mora docji...jA vredim..ii ja cju para,imati..necju biti gladan..i zivecju kako ja budem hteo,ali na moj nachin..
a devojke..su me ometale.tokom skolovanja,jakojako znaju biti bezobrazne...da ja ponekad ne znam ako bih krenuo u skolu..nisam hteo da se upropastim josh vise..jedino sto brkove nisam pustio,jer sam plav,ali..da TAJ osecjaj sklonim,...bila bi mi dusha laksha..nisam verovao da cje mi zevsko docji glave...ii izmecju prostalka tj. fusbalera..mogao sam biti neki doktor jer sa ljudima sam znao..sada kada chujem ko sta slusha..aa..pa ponashanje..qqyyq..-polako..pucam..ali opet i..se izvlachim...ja sam kao onaj lik u filmu SPAWN...ipak dodje sve pod svoje!..neverovatno...kako je to povezano..ali ...koliko....bree..a na zasto..nema odgovarajucji odg.jednostavno..ne razymem.

Back