Sergi0
Domaćin
- Poruka
- 3.147
smoreno na kubni kvadrat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se tresnula na klizanju...ali....nije mi jasno zašto me bole oba kolena kad sam samo jedno povredila, i to nekako čudno :-?....kao da imam reumu....najgore je kod silaženja i penjanja uz stepenice, a kad je ovako hladno, oči mi ispadaju od bola....Onda ja kažem da je od povrede, jer mi je debilno da imam reumu sa 24 godine, mada sve je mogućei mene boli koleno...:? ..nije povreda, nego to je...tako...već godinu dana..:?

Ja sam se tresnula na klizanju...ali....nije mi jasno zašto me bole oba kolena kad sam samo jedno povredila, i to nekako čudno :-?....kao da imam reumu....najgore je kod silaženja i penjanja uz stepenice, a kad je ovako hladno, oči mi ispadaju od bola....Onda ja kažem da je od povrede, jer mi je debilno da imam reumu sa 24 godine, mada sve je moguće.

Dođi na masažu. Al' neću te ja masirati, već moja gošćanervozno...i bole me leđa da ne mogu da opišem...![]()
Dođi na masažu. Al' neću te ja masirati, već moja gošća. Nije mnogo jaka, al' nije to ni važno :wink:.