kako se osećate trenutno?...nastavak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i mene boli koleno...:? ..nije povreda, nego to je...tako...već godinu dana..:?
Ja sam se tresnula na klizanju...ali....nije mi jasno zašto me bole oba kolena kad sam samo jedno povredila, i to nekako čudno :-?....kao da imam reumu....najgore je kod silaženja i penjanja uz stepenice, a kad je ovako hladno, oči mi ispadaju od bola....Onda ja kažem da je od povrede, jer mi je debilno da imam reumu sa 24 godine, mada sve je moguće :roll:.

Da te pitam kako bi se ti osecao da te neko...............ma ne vredi mi da o tome pricam da je neko proziveo sto sam ja u zadnja tri dana ziv ne bi ostao garantujem.:twisted:
Osecam se kao da ceo svet mrzim da bih zgazio sve sto iko stavi pred mene nisam andjeo o cemu oni to mrzim vas sve mrzim ceo svet:cry:
Nemogu vise ne mogu

Ja sam se tresnula na klizanju...ali....nije mi jasno zašto me bole oba kolena kad sam samo jedno povredila, i to nekako čudno :-?....kao da imam reumu....najgore je kod silaženja i penjanja uz stepenice, a kad je ovako hladno, oči mi ispadaju od bola....Onda ja kažem da je od povrede, jer mi je debilno da imam reumu sa 24 godine, mada sve je moguće :roll:.

ma meni je od basketa...od skakanja...jer ne treniram redovno, ni ne zagrevam se, čim stanem na teren odma udri...:roll:

Dođi na masažu. Al' neću te ja masirati, već moja gošća :D. Nije mnogo jaka, al' nije to ni važno :wink:.

hocu ja...jel mogu?...a?...a?.....a?
i070.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back