Da li si zaista kriv za ono šta si okrivljen?
Što se tuge i osećaja da gubiš samopouzdanje tiče, to je normalna reakcija kada te povrede bliske osobe.
Radi se o 3 odvojena slucaja, koja su se desila u poslednjih nedelju dana. Plus 4ti kao bonus. Sto rece moja devojka, takav horoskop xD
Da li sam kriv, za drugi slucaj da. Za prvi ne znam, za treci ne znam.
1. Imao sam veliku krizu, sve nizbrdo, devojka otisla za Spaniju, ona mi uvek glas razuma, al preko interneta prica mi ne pomaze, poslovi mi propali, moje greske koje nisam smeo da dopustim, al to na stranu, treba da idem na svadbu na jug, ne smam da nacinjem crni stek, to je za posao, kome da se obratim? pa bratu i sestri, vraticu...kazem pio sam, ne ti si pijan necemo da pricamo sa tobom, ne moze pare. Ok, nacecu crni stek, al ajd dodjite kod mene da se malo druzimo da se oraspolozim, e Luka znas sta znaci ne, i ne smaraj. Nizak udarac.
2. napijem se u gradu, i blize bio roditeljskoj kuci, tu sam kriv

, nisam mogao da otkljucam i provalim(alkohol), jos dovedem drustvo i usputne prolaznike oba pola napravim zurku zurku u kuci. Napravili smo dzumbus, moji nisu bili kuci bili 400 km udaljeni, kako sam morao na svadbu u Leskovac rasteram sve, al me mrzelo da cistim, samo odem. Tu razumem majku i njenu tugu. To je cisto. Kriv pa kriv, mogao je uci i uzeti ko sta hoce.
3. Takav skrsen odem u Leskovac, tamo nas ugoste ko careve, besplatno sve, hotel, taxi, hrana, pice, sve na izvolte.
Dodje svadba ja toliko oijan da se pola ne secam, ni after oartija ni svadbe ni nicega.
Svi me grle ljube ujutru, bas si napravio atmosferu, legenda si , i kaze mi drug, bas bas prijatelj, popricacemo ti i ja kako ti nije sramota da uooste i dodjes na moju svadbu, kao mac u srce da mi je zabio. A ja se sad bojim i da ga nazovem. Samopouzdanje 0
4. Uz put upoznam devojku iz Uzica koja isto ide na svadbu i zaljubim se, isli po lokalima oo Leskovcu , bili na rok svrci, proveli se super, sutra na svadbi isto bili stalkno zajedni, al ajd imama devojku nisam hteo nista. Iako je bilo očigledno da je obostrano. Tamo po lekovcu nam tocili 2 deci rakije polupali se skorz.
I tako prosla svadba dosao kuci.
Ne znam sta dalje.
emotivno sam bio potonuo skroz, pa sam se uhvatio alkohola, velika greska, nisam se treznio par dana. Da bar nisam nastavio, meni je sve bilo vrh, nisam ni 10% napisao, al to je nebitno za pricu, al problem je sto se domacin uvredio, covek koji je inace ladovina.
Dakle: majka, sestra, brat, drug ... svi povredjeni, a ja kriv ili ne, nikog uvredio nisam
Kako se snalaziš u sličnim situacijama kada nisu u pitanju bliske osobe?
Hladne glave, gledam sta je uzrok problema, ne guram mak na konac, al kad su bliske osobe u pitanju, tu sam slab, za njih bi sve uradio
Osveta je loša. Nije dobra ni onome kome se neko sveti, i nije dobra ni za osobu koja se sveti.
Šta dobijamo ako se svetimo nekome?
Nema osvete