Kako se nosi braon

Meni izgleda kao maslinasta
5bdf369049877beb99e14fa1ea04b08c.jpg
Screenshot_20220619-162053.png

Screenshot_20220619-162109.png

Ja samo čizme imam braon, u stvari po ovoj skali su camel. Nikad nisam nosila tu boju, ne stoji mi.
Ne stoji tamno braon crnim ženama.
Stoji plavušama i svetlo smeđim osobama.
I ja imam Camel čizme,...to već može.
Msm da ne postoji boja koja crnkama gore stoji od tamno braon boje i jedne nijanse ljubičaste. Te dve boje baš deluju "mrtvački".
U suštini,...mogu svi nositi sve boje!
Ono što je bitno, to je da boje koje nam ne stoje ne nosimo "uz lice", kao napr.bluzu ili šal, dok može na drugim delovima garderobe tipa, obuća, pantalone (donji deo odeće).

Poslednja izmena:
Мислим да је много и до тога како ми неку боју доживимо и како се осећамо више него како нам стоји.
Ја себе тешко трпим у црвеној. Или црвени руж, за мене не, никако.
I ja ne mogu crveni karmin.Baš ni jednu nijansu,...pre bih kosu čini mi se ofarbala u crveno, nego da stavim karmin. 😁

Мислим да је много и до тога како ми неку боју доживимо и како се осећамо више него како нам стоји.
Ја себе тешко трпим у црвеној. Или црвени руж, за мене не, никако.
kapiram te skroz
crveni lak za nokte sam jednom stavila
i mislila da cu poludit nakon tri cetiri dana 😆

kapiram te skroz
crveni lak za nokte sam jednom stavila
i mislila da cu poludit nakon tri cetiri dana 😆
Ни нокте никада нисам имала црвене.
Волим те прљаве боје, типа цигле, меса... Али црвено никако.
Или шарени нокти, када нешто цртају и лепе по њима, нема шансе.

Ne stoji tamno braon crnim ženama.
Stoji plavušama i svetlo smeđim osobama.
I ja imam Camel čizme,...to već može.
Msm da ne postoji boja koja crnkama gore stoji od tamno braon boje i jedne nijanse ljubičaste. Te dve boje baš deluju "mrtvački".
U suštini,...mogu svi nositi sve boje!
Ono što je bitno, to je da boje koje nam ne stoje ne nosimo "uz lice", kao napr.bluzu ili šal, dok može na drugim delovima garderobe tipa, obuća, pantalone (donji deo odeće).

Meni braon stoji najlepse. Bela i braon, zapravo, tim redosledom.
Imam smedju kosu i izrazito svetlu kozu...najsvetliju nijansu pudera.

Iz tog razloga uvek kombinujem belu haljinu i sandale/tasnu boje konjaka...

Mislim da imam topli podton, zelene venice...

Nokte uvek farbam u tamno crveno:lol: ili providan lak ili nista dok usne uvek ali uvek makar labello boje visnje a ako izlazim karmin od maline pa do onih chilli i sienna nijansi...i nista vise, ni puder, ni maskaru, ni korektor ali usne obaveznooo...za vece i priliku volim karmin u krv crvenoj boji...za mene je sminka - karmin!

Back