KAKO SE NAJBRZE PORODITI?

• Začetnik teme Začetnik teme ZIMIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja to veche pre nego shto su krenule kontrakcije sam htela da imam sex, ali on me coolirao..

QUOTE]

Sedam dana pre nego što sam se porodila, naskočim ja mog muža onako velika, čik da kaže da neće tolikoj ženi. :mrgreen:
Zavuče on ruku, izvadi, kaže nešto nije u redu. A meni se baš hoće! Ma sve je u redu, on opet zavuče i opet nije u redu. Ja sad zbunjena zavučem ja ruku, a ono poplava.
Ispao mi taj raspali čepić i ono mooookroooo.
Tu naravno odmah dohvatim knjige i proučavam šta sad to znači, hoću li skoro, jel sad treba da trčim u bolnicu. (inače termin mi je bio 2 dana nakon toga).
I *** dok sam ja izučavala, on zaspao i osta ja suva.:lol:

SAMO DA VAM JAVIM DA SAM SE PORODILA.U SUBOTU UJUTRU U 10:40 MALI IMA 4KG100 I 54CM SVE JE PROSLO DOBRO.USLA SAM U BOLNICU U SUBOTU UJUTRU U 5H OTVORENA 5 PRSTIJU UZELA EPIDURAL MALO MI DODALI BOLOVE I VEROVALI ILI NE NELAZEM VAS UZ BOLOVE JA SAM ODSPAVALA DVA SATA POSTO UZ ANESTEZIJU NISAM NISTA OSECALA.KAD SAM SE PROBUDLA DOSLA JE BABICA DA VIDI KAKO IDE TOK I UBRZO POSLE SAMO MI SE ZAVRTELO U GLAVU MUZ PRETISNU NA DUGME DA POZOVE SESTRE KAD SUUTRCALE U SOBU NI JA NISAAM ZNALA GDE SE NALAZIM SAMO IH CUJEM GURAJ GURAJ I ETO BEBE.ISEKLI ME MALO PA IMAM DVE KOPCE DVA KONCA I TO JE TO.KAKO SAM SE NADALA DOBRO SAM PROSLA;BILI SMO PE DANA U BOLNICU TOLIKO SE OSTAJE OVDEI DOBRO SE ISKRENO ODMORILI A OD DANAS SMO KUCI I NEPITAJTE ME NISTA,DOK SE NE NAVIKNEM MALO VALJDA.MALA LJUBOMORNA NEMOZE DA RAUME A ZA KUCNE POSLOVE DA NEPRICAM.TOLIKO ZA SAD PA SE CUJEMO

SAMO DA VAM JAVIM DA SAM SE PORODILA.U SUBOTU UJUTRU U 10:40 MALI IMA 4KG100 I 54CM SVE JE PROSLO DOBRO.USLA SAM U BOLNICU U SUBOTU UJUTRU U 5H OTVORENA 5 PRSTIJU UZELA EPIDURAL MALO MI DODALI BOLOVE I VEROVALI ILI NE NELAZEM VAS UZ BOLOVE JA SAM ODSPAVALA DVA SATA POSTO UZ ANESTEZIJU NISAM NISTA OSECALA.KAD SAM SE PROBUDLA DOSLA JE BABICA DA VIDI KAKO IDE TOK I UBRZO POSLE SAMO MI SE ZAVRTELO U GLAVU MUZ PRETISNU NA DUGME DA POZOVE SESTRE KAD SUUTRCALE U SOBU NI JA NISAAM ZNALA GDE SE NALAZIM SAMO IH CUJEM GURAJ GURAJ I ETO BEBE.ISEKLI ME MALO PA IMAM DVE KOPCE DVA KONCA I TO JE TO.KAKO SAM SE NADALA DOBRO SAM PROSLA;BILI SMO PE DANA U BOLNICU TOLIKO SE OSTAJE OVDEI DOBRO SE ISKRENO ODMORILI A OD DANAS SMO KUCI I NEPITAJTE ME NISTA,DOK SE NE NAVIKNEM MALO VALJDA.MALA LJUBOMORNA NEMOZE DA RAUME A ZA KUCNE POSLOVE DA NEPRICAM.TOLIKO ZA SAD PA SE CUJEMO
bravo!!!! :super:
ukljuci malu sto vise u poslove oko bebe, da ti pomaze, doda maramice, pelenu, bodic, sve najbolje! :heart::ok:

hvala svima,david se zove.nego jeste teska je prva nedelja samo kad bi se moja mala malo smirila bilo bi super.jako je ljubomorna,neda mi da ga uzmem,a vriska i piska kad treba da ga podoim.pokusavam da je ukljucim u sve poslove da je skrenem paznju i tako dalje ali neide sve manji i manje slusa.niti da je bijem kaznjavam a sa pricom i objasnjivanjem nikako ne ide sve je gora i gora.nesmem ni da ga ostavim samog u sobu uleti i hoce da skoci u njegov krevetac a da ga ustipne i da pokusava da ga ujede to da vam ne pricam?kakva su vasa iskustva sa starijom decom kad doje novi clan u kucu?

hvala svima,david se zove.nego jeste teska je prva nedelja samo kad bi se moja mala malo smirila bilo bi super.jako je ljubomorna,neda mi da ga uzmem,a vriska i piska kad treba da ga podoim.pokusavam da je ukljucim u sve poslove da je skrenem paznju i tako dalje ali neide sve manji i manje slusa.niti da je bijem kaznjavam a sa pricom i objasnjivanjem nikako ne ide sve je gora i gora.nesmem ni da ga ostavim samog u sobu uleti i hoce da skoci u njegov krevetac a da ga ustipne i da pokusava da ga ujede to da vam ne pricam?kakva su vasa iskustva sa starijom decom kad doje novi clan u kucu?

Колико старије дете има година?

uf, ja imam samo jedno dete, ali znam iz svog ličnog iskustva, imam brata mlađeg 5 godina...bila sam straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašno ljubomorna, radila sam sve što se ne sme...grizla ga, namerno ispustila iz ruku itd....naravno kasnije on mi je sve to debelo vratio...samo da su oboje živi i zdravi,mala konkurencija među njima ne fali, samo što je David još jako mali..inače i mi smo se dvoumili oko imena David, za dlaku da Gabriel postane David...:lol:
drži se, znam da je teško, ali dok beban spava, posveti puno pažnje ćerkici, ona to očekuje od tebe, da i dalje ima osećaj da je miljenica u kući...

Pridruzujem se cestitkama...
Ja sam starija od mog brata 8 godina, bila sam jako ljubomorna ali sam prema njemu bila super, stalno sam ga ja cuvala, mama mi je uvalila veliku odgovornost prema njemu, da ga nosam, cuvam, hranim, pomazem pri kupanju itd tako da sam bila jako odgovorna prema njema ali to je i ostavilo svoje posledice, i dan danas se osecam kao njegova mama a ne sestra ( covek ima 27god.), pa ti vidi sta da radis, mada ne znam koja je razlika u godinama kod vas

Čestitke i od mene....neka je srećan taj momak...a i vi sa njim...samo malu što više
animiraj oko bate...i sve će biti ok.....ovo ti kažem iz sopstvenog iskustva....lako ih
je zabaviti....samo je podrži i objasni da sve što radi za batu...je jako bitno i da ti
je od velike pomoći....videćeš pola posla rešeno...i nema ljubomore......pozdrav i
sretno......:):):)

Back