mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.820
Mrknuti kukuruz od pre par dana, rekao bih da je stariji. Negde sam pročitao da se ne soli i kuva u loncu poklopljen tanjirom pa odozgo poklopac šerpe. Vreme trajanja od 40 minuta pa naviše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj se ne kuva, on se okruni za živinu ili druge domaće životinje.Mrknuti kukuruz od pre par dana, rekao bih da je stariji. Negde sam pročitao da se ne soli i kuva u loncu poklopljen tanjirom pa odozgo poklopac šerpe. Vreme trajanja od 40 minuta pa naviše.
Pogledajte prilog 1227970
Jeste, ali pre jedno mesec ili mesec i po.Piše u uputstvu za upotrebu 40+ minuta do sat vremena![]()
Otprilike.Pa šta sad da radim da meljem za kačamak?![]()
Svako osuseno zrnevlje moze da se skuva i jede... rekla moja baba pre 40 godinaНаучих нешто
Појма нисам имала да се и тако стар може јести куван.
Ništa mu ne fali, prava poslastica. Jedino treba da se kuva u ekspres loncu ili 2-3 sata struje. Najbolje potopiti pre kuvanja dobro da odstoji celu noć. Verujem da mogu i kolači da se prave od istog jer je kukuruz inače u 99% namirnica i čak kozmetici. Ima ga i u koka koli. Toje jedan od neutralnih ispunjivača svega i svačega.
Zato je bitno sa kukuruz ostane NEgmo biljka!