Kako se krade u Americi: Racun za hotelski boravak senatora Lindzi Grahama u Kijevu iznosio je neverovatnih 411.000 dolara

Тихи

Starosedelac
Poruka
179.979
1000018966.jpg

nasi lopovi su amateri za ove americke lopove

sto je najgore niko zbog ovog lopovluka nece odgovarati

https://www.dailymail.co.uk/news/ar...k-bull-tech-titan-throws-credibility-bus.html

Ovo mi kazuje da namerno kao ne znas nase lopove.....pa ovo je sica za nase lopove, ovo je mesec dana hotela, a nasi lopovi proknjize ovo za 3 dana hotela...

Moja greska, , nisam obratio paznju na pridev, NASI ...tako da mozda vasi lopovi nisu ovako smeli , ali ovi nasi lopovi , jesu...

Najmocnija i najbogatija zemlja
Sta je to za njih

Nego sta cemo sa nasom malom i siromasnom zemljom gde nasi politicari
trose vise na te "izlete"

zbog ovoga je Mask podnei ostavku

Tramp nena snage da se ibracuna sa lopovima u sopstvenim redovima

Zato je bankrot Amerike neizbezan

Nesto mirise da si na selu i da si poljoprivrednik cim imas tako lepo misljenje o nasim ili vasim lopovima...

Moji su u malom gradu , ali neverovatno koliko istovremeno misle da su svi posteni , ali da moraju da imaju blind bravu , da moraju da zatvaraju vrata na ulazu i da ne ulaze u Ideju i jos neke trgovine u gradicu...

Sto je suprotnost sa osecajem da nema lopova u tom malom gradicu...

A inace se smejem kad dodjem u taj gradic...evo i zasto ..
Stavili pored nekog parkica onaj jako dobro placen znak ja volim ..pa ime grada....to se primilo u svim gradovima...za slikanje, ne znam kako to zovu instagrameri...a 10m od tog znaka je saobracajni znak na bulevarskoj saobracajnici i za taj saobracajni znak neko vezao lancem biciklu , kad dodje u grad tu ostavi biciklu sa lancem, racuna vidno mesto , stvarno puno ljudi prolazi , nije greska u razmisljanju , ali nije pomoglo...ostao je ram bicikla ali su mu skinuli tockove...

Sad kad sam poslednji put bio , kako da se ne nasmejes, stoji bicikla vec drugi moj dolazak, bez tockova, ispred znaka koji je posecen i inace stalno ljudi prolaze , a ukradeno je sigurno tokom dana, jer tip je dosao u grad poslom , hteo da ne plati bus od sela do grada, vezao biciklu i ojadili ga za tockove...nisu imali ni bonsek za lanac, neki obican...ni za katanac..pajser...znaci nikakva zastita ali stradali mu tockovi...ispred znaka...

ovo smo govorili i u sfrj
kako je amerika prezaduzena i pred bankrotom

a onda propade sfrj i sssr i varsavski pakt a amerika postade jos jaca i mocnija

Toliko su "mocni" da ih isterase Rusi i Kinezi iz Afrike sve sa noge na nogu

Toliko su "mocni" da je americki deficit za 25 godina porastao cak 8 puta

Toliko su "mocni" da ih isterase Rusi i Kinezi iz Afrike sve sa noge na nogu

Toliko su "mocni" da je americki deficit za 25 godina porastao cak 8 puta
i opet rusi i kinezi se toliko naseljavaju u ameriku da je trump doneo odluku da pocnu da ih deportuju nazad
rusi su posle meksikanaca najbrojniji imigranti u americi

Kako se Tihi sekira za USA, a Srbija mu se raspada, i pri tom maksimalno podrzava i botuje za glavnog krivca sto mu se Srbija raspada.

A naziva sebe nekim velikim Srbinom 😂😂😂😂😂

Šizofrenija, jbt :D

Srbija se ne raspada

Raspadate se vi obojeni blokaderi

Pucate po svim savovima

Back