**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
"The Blood Type Diet" - dr.Peter D' Adamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se hranim lose tj. monotono... i v. me sramota zbog toga...
sta uvek imam u kuci?
neke paste i spagete za ne-daj-boze situaciju.
ishrana - sirevi razni i sirni namazi, jogurt i mleko, onda povrce (zelen, brokoli, karfiol, sve ostalo sto moze da se nadje), tunjevina, pilece belo meso (slaba sam sa mesom skroz)... jabuke, banane i grejp obavezno...
pijem vodu ili vino. od slatkisa... jafa recimo...
isto.Ali sam provalila da svaki put kada se osecam umorno ili lose - meso mi pomaze, a ne vitamini ili mlecni proizvodi.
sem celera
jesi li citala da redovan unos grejpa povecava drasticno sanse za rak dojki. neki sastojak u njemu podstice pojacanu koncentraciju estrogena u krvi a on se povezuje sa rakom...ja se hranim lose tj. monotono... i v. me sramota zbog toga...
sta uvek imam u kuci?
neke paste i spagete za ne-daj-boze situaciju.
ishrana - sirevi razni i sirni namazi, jogurt i mleko, onda povrce (zelen, brokoli, karfiol, sve ostalo sto moze da se nadje), tunjevina, pilece belo meso (slaba sam sa mesom skroz)... jabuke, banane i grejp obavezno...
pijem vodu ili vino. od slatkisa... jafa recimo...
ahahah grozno,mali les
ja uglavnom kupujem vec iseckano
inace imam i ja zasto da se stidim:ribu ne volim i ne jedem je uopste
moji pokusavaju da uvedu ribu u nas jelovnik,ali uglavnom to bude kad sam ja npr raspolozena za omlet onda oni jedu tunu ili neku smrznutu
al vidim da nisam bas jedina,malo njih je navelo ribu
sto mu dabrova, imas li neke lepse vestijesi li citala da redovan unos grejpa povecava drasticno sanse za rak dojki. neki sastojak u njemu podstice pojacanu koncentraciju estrogena u krvi a on se povezuje sa rakom...
...a jesi probala majonez sa mirodjijom,mmmmm
sto mu dabrova, imas li neke lepse vesti
mislim da ce rak koji cu eventualno da dobijem da bude posledica toga sto se potresam kao budala oko svega i svacega...
i bas volim onaj crveni grejp
super mi ukus, bolji od narandze... hm. mozda da predjem na mandarine
p.s. pogledala ove krvne grupe, ja sam valjda A i uklapam se
(nevidljivi p.s. jako volim ribu, ali mrzim da je spremam, pa zato ne navodim....)
mozda si ti ja :shock:znas sta ja sam pop.izdela kada sam cula, proslu celu zimu sam sebi ujutru cedila (dobila novu elektr."cedilicu") crveni grejp, nikad lepse jutro, bas mi je prijalo:
...ili sam ja ono sto si ti bila pre nego sto sam "upoznala" tebe :-Da sad ko djavo od krsta, dzaba sto jos nisu 100% potvrdili, kad se ja tripujem da imam predispozicije...pa reko' da jos nekog unesrecim, ups mislila sam obavestim javnost
:wink: