Kako se ko hrani u svetu....

ja se hranim lose tj. monotono... i v. me sramota zbog toga...
sta uvek imam u kuci?
neke paste i spagete za ne-daj-boze situaciju.

ishrana - sirevi razni i sirni namazi, jogurt i mleko, onda povrce (zelen, brokoli, karfiol, sve ostalo sto moze da se nadje), tunjevina, pilece belo meso (slaba sam sa mesom skroz)... jabuke, banane i grejp obavezno...
pijem vodu ili vino. od slatkisa... jafa recimo...

mmmmmmmmmmmmm Jaffa :D

Meni meso mirise odvratno jedino u mesari - to stvarno izbegavam :) Inace - nema problema, ni sa dzigericom, ni sa jagnjetinom... Ali u poslednjih par godina mi je neprijatno kad pripremam pile - valjda zato sto je cela mrtva zivotinja u komadu... kao da prepariram neki mali lesh :(

ahahah grozno,mali les:lol:
ja uglavnom kupujem vec iseckano
inace imam i ja zasto da se stidim:ribu ne volim i ne jedem je uopste
moji pokusavaju da uvedu ribu u nas jelovnik,ali uglavnom to bude kad sam ja npr raspolozena za omlet onda oni jedu tunu ili neku smrznutu
al vidim da nisam bas jedina,malo njih je navelo ribu

ja se hranim lose tj. monotono... i v. me sramota zbog toga...
sta uvek imam u kuci?
neke paste i spagete za ne-daj-boze situaciju.

ishrana - sirevi razni i sirni namazi, jogurt i mleko, onda povrce (zelen, brokoli, karfiol, sve ostalo sto moze da se nadje), tunjevina, pilece belo meso (slaba sam sa mesom skroz)... jabuke, banane i grejp obavezno...
pijem vodu ili vino. od slatkisa... jafa recimo...
jesi li citala da redovan unos grejpa povecava drasticno sanse za rak dojki. neki sastojak u njemu podstice pojacanu koncentraciju estrogena u krvi a on se povezuje sa rakom...
http://www.javno.com/hr/zivot/clanak.php?id=62780

http://www.plivazdravlje.hr/?section=arhiva&acat=w&cat=w&id=17294&show=1

muvalo, ja mozda ne umem lepo da spremim meso. smesno zvuci, ali ja kad ga spremim odmah mi se manje jede... a kad neko dr,spremi mogu i vise da pojedem i radje mi se jede ponovo... ali uvek posle mesnog obroka mi se spava, ne podize me nego spusta... i suhomesnato mi se brzo zgadi, pa menjam, a najradije bi smislila nesto dr za na sendvic...ali tu uvek fali neka sunkica:wink:

joj mali les... ja i belo meso kad treba da spremim lose mi, a celo pile...verovatno bih prestala da jedem i piletinu...

a riba je i recna super ne morate pored mora da zivite da bi jeli svezu ribu... smudj je zakon ko ume da spremi...ali i ja piznajem ne jedem je dovoljno, a obozavam je... a treba i to ocistiti i spremiti ( bljak i ne umem)

ahahah grozno,mali les:lol:
ja uglavnom kupujem vec iseckano
inace imam i ja zasto da se stidim:ribu ne volim i ne jedem je uopste
moji pokusavaju da uvedu ribu u nas jelovnik,ali uglavnom to bude kad sam ja npr raspolozena za omlet onda oni jedu tunu ili neku smrznutu
al vidim da nisam bas jedina,malo njih je navelo ribu

Ja sam za vise za onu svjezu morsku ribu...ali kad vec nema onda tuna,oslic,losos...trudim se jednom nedeljno da spremim ribu...

Muvalo ja volim mirodjiju,kad ubacim u dinstani grasak,fenomenalno je...a jesi probala majonez sa mirodjijom,mmmmm

jesi li citala da redovan unos grejpa povecava drasticno sanse za rak dojki. neki sastojak u njemu podstice pojacanu koncentraciju estrogena u krvi a on se povezuje sa rakom...
sto mu dabrova, imas li neke lepse vesti :D
mislim da ce rak koji cu eventualno da dobijem da bude posledica toga sto se potresam kao budala oko svega i svacega...
i bas volim onaj crveni grejp :D
super mi ukus, bolji od narandze... hm. mozda da predjem na mandarine :D

p.s. pogledala ove krvne grupe, ja sam valjda A i uklapam se

(nevidljivi p.s. jako volim ribu, ali mrzim da je spremam, pa zato ne navodim....)

slazem se za ribu,zivela sam 2 godine na italijanskom primorju i tu mi je riba bila bitan deo ishrane
cak smo zimi isli na plazu i skupljali skoljke koje talasi nanesu i posle ih kuvali i pravili perverzije
i onda se vratim na kontinent i nekako mi se riba smucila

sto mu dabrova, imas li neke lepse vesti :D
mislim da ce rak koji cu eventualno da dobijem da bude posledica toga sto se potresam kao budala oko svega i svacega...
i bas volim onaj crveni grejp :D
super mi ukus, bolji od narandze... hm. mozda da predjem na mandarine :D

p.s. pogledala ove krvne grupe, ja sam valjda A i uklapam se

(nevidljivi p.s. jako volim ribu, ali mrzim da je spremam, pa zato ne navodim....)

znas sta ja sam pop.izdela kada sam cula, proslu celu zimu sam sebi ujutru cedila (dobila novu elektr."cedilicu") crveni grejp, nikad lepse jutro, bas mi je prijalo, a sad ko djavo od krsta, dzaba sto jos nisu 100% potvrdili:evil:, kad se ja tripujem da imam predispozicije...pa reko' da jos nekog unesrecim, ups mislila sam obavestim javnost:mrgreen::wink:

znas sta ja sam pop.izdela kada sam cula, proslu celu zimu sam sebi ujutru cedila (dobila novu elektr."cedilicu") crveni grejp, nikad lepse jutro, bas mi je prijalo:
mozda si ti ja :shock:

a sad ko djavo od krsta, dzaba sto jos nisu 100% potvrdili:evil:, kad se ja tripujem da imam predispozicije...pa reko' da jos nekog unesrecim, ups mislila sam obavestim javnost:mrgreen::wink:
...ili sam ja ono sto si ti bila pre nego sto sam "upoznala" tebe :-D

Back