dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.650
Žalosno što su stariji tinejdžeri 18+ postali prenosnisci boleščina , ništa ne paze , moral nula.
Odrasli barem paze na sebe i partnera.
Odrasli barem paze na sebe i partnera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šuger dedi i šuger mami... kad mlada devojka ima starijeg muskarca pored sebe ( kad su u romanticno seksualnoj vezi )
Jel joj onda on pada dečko ili partner
Dosta je stariji za dečka
A onda ona dosta mlada da bude partnerka
Imal li ovo smisla
Ko hocete gledajte i iz ovog vugla: on mlad ona starija
Varijanta 1 - sugar dady... kad mlada devojka ima starijeg muskarca pored sebe ( kad su u romanticno seksualnoj vezi )
Jel joj onda on pada dečko ili partner
Dosta je stariji za dečka
A onda ona dosta mlada da bude partnerka
Imal li ovo smisla
Ko hocete gledajte i iz ovog vugla: on mlad ona starija
A sta ako je ljubav u pitanju ?Sugar dady u prevodu na srpski - sponzor deda
Pa sto tako loseMislim da je retko kad ljubav prema osobi, uglavnom je ljubav prema njegovoj pokretnoj i nepokretnoj imovini.
Ništa to ne mora da bude tačno. Ima devojaka koje ili nisu imale oca ili nije bio tu ili je bio tu ali nije vršio svoju ulogu... I na kraju nevezano od oca, prosto ima mlađih žena koje naprosto vole starije, zreliji su, mudriji.. Ako ona ima 20+ a on 30+ ili 40+, tada muškarac još dobro izgleda, sasvim je moguća ljubav sa njene strane. Što se njih tiče, ne znam šta ih vodi ka tako mlađim ženama, da li samo telo ili nešto još, sve zavisi. Sve u svemu, ne znam što ljudi sude drugima i imaju tako decidne stavove kad prosto ne mogu znati šta veže dvoje ljudi.Mislim da je retko kad ljubav prema osobi, uglavnom je ljubav prema njegovoj pokretnoj i nepokretnoj imovini.
jeste ljubav u pitanjuA sta ako je ljubav u pitanju ?
Mislim da se ovde radi o malo vecim razlikama, 25+ godinaNišta to ne mora da bude tačno. Ima devojaka koje ili nisu imale oca ili nije bio tu ili je bio tu ali nije vršio svoju ulogu... I na kraju nevezano od oca, prosto ima mlađih žena koje naprosto vole starije, zreliji su, mudriji.. Ako ona ima 20+ a on 30+ ili 40+, tada muškarac još dobro izgleda, sasvim je moguća ljubav sa njene strane. Što se njih tiče, ne znam šta ih vodi ka tako mlađim ženama, da li samo telo ili nešto još, sve zavisi. Sve u svemu, ne znam što ljudi sude drugima i imaju tako decidne stavove kad prosto ne mogu znati šta veže dvoje ljudi.
Pa meni razlika od 10 godina nije razlika ogromna, ali 15,20,25 itd jeste. Tesko me ko moze ubediti da tip ima recimo 76 godina a ona 37 npr i sad je iz ljubavi s njim. How yes no.Ništa to ne mora da bude tačno. Ima devojaka koje ili nisu imale oca ili nije bio tu ili je bio tu ali nije vršio svoju ulogu... I na kraju nevezano od oca, prosto ima mlađih žena koje naprosto vole starije, zreliji su, mudriji.. Ako ona ima 20+ a on 30+ ili 40+, tada muškarac još dobro izgleda, sasvim je moguća ljubav sa njene strane. Što se njih tiče, ne znam šta ih vodi ka tako mlađim ženama, da li samo telo ili nešto još, sve zavisi. Sve u svemu, ne znam što ljudi sude drugima i imaju tako decidne stavove kad prosto ne mogu znati šta veže dvoje ljudi.