Kako se kaže...

Mislim da je retko kad ljubav prema osobi, uglavnom je ljubav prema njegovoj pokretnoj i nepokretnoj imovini.
Ništa to ne mora da bude tačno. Ima devojaka koje ili nisu imale oca ili nije bio tu ili je bio tu ali nije vršio svoju ulogu... I na kraju nevezano od oca, prosto ima mlađih žena koje naprosto vole starije, zreliji su, mudriji.. Ako ona ima 20+ a on 30+ ili 40+, tada muškarac još dobro izgleda, sasvim je moguća ljubav sa njene strane. Što se njih tiče, ne znam šta ih vodi ka tako mlađim ženama, da li samo telo ili nešto još, sve zavisi. Sve u svemu, ne znam što ljudi sude drugima i imaju tako decidne stavove kad prosto ne mogu znati šta veže dvoje ljudi.

Ništa to ne mora da bude tačno. Ima devojaka koje ili nisu imale oca ili nije bio tu ili je bio tu ali nije vršio svoju ulogu... I na kraju nevezano od oca, prosto ima mlađih žena koje naprosto vole starije, zreliji su, mudriji.. Ako ona ima 20+ a on 30+ ili 40+, tada muškarac još dobro izgleda, sasvim je moguća ljubav sa njene strane. Što se njih tiče, ne znam šta ih vodi ka tako mlađim ženama, da li samo telo ili nešto još, sve zavisi. Sve u svemu, ne znam što ljudi sude drugima i imaju tako decidne stavove kad prosto ne mogu znati šta veže dvoje ljudi.
Mislim da se ovde radi o malo vecim razlikama, 25+ godina
Reqalno, sve do 20 godina razlike jest velika razlika, ali u nekim situacijam koje ti opisujes bi moglo da uspe
Preko 20 godina mislim da je vec blago patoloski.
Negde procitah da su neki naucnici utvrdili da je idealna starosna razlika za brak kad je on 15 godina stariji.
Ne znam, nisam jos proverio, ali nikad ne reci nikad...

Pa meni razlika od 10 godina nije razlika ogromna, ali 15,20,25 itd jeste. Tesko me ko moze ubediti da tip ima recimo 76 godina a ona 37 npr i sad je iz ljubavi s njim. How yes no. :)

Back