Kako se javiti devojci ?

Hulk15

Početnik
Poruka
4
Zanima me kako da se javim devojci na Instagramu. Tu devojku znam, zajedno smo išli u školu i samo smo se viđali tamo. Pošto ne znam gde živi zanima me kako da joj se javim u dm ?
Zanima me vaša mišljenja, ili eto postavite se na moje mesto kako bi ste vi započeli to dopisivanje.

Zanima me kako da se javim devojci na Instagramu. Tu devojku znam, zajedno smo išli u školu i samo smo se viđali tamo. Pošto ne znam gde živi zanima me kako da joj se javim u dm ?
Zanima me vaša mišljenja, ili eto postavite se na moje mesto kako bi ste vi započeli to dopisivanje.
Prijavi se na pracenje i vidi kako se ponasa,ako ti uzvrati,posle ide lako.

Sto manje preko mreza

Samo startovi uzivo. Motas se okolo ako te primeti znaces. Ako te pogleda ponekad. Sledece je zapocinjanje komunikacije, takodje znaces ako joj se svidjas jer prosiruje diskusiju.

Najbolji startovi su u dve recenice.

Koliko ima sati?

12:30

Vreme za kafu. Hoces da mi pravis drustvo...

Gotovo nema tu sta da se prica.

Naci u zivotu nista fejz i insta,ako mozes preko nekog drustva da se raspitas a ne kapiram sta ocekujes,da te ceka,da nema decka sta

postoji razlog zasto se muskarci plase da pridju devojkama. Nekada je ne od zene znacilo da tvoji geni verovatno nece ici u drugu generaciju. Pretpostavimo da si neki delija u nekom selu od 200 ljudi. I sad dobar deo snajki je udat, za tebe ima najvise 5 -6 devojaka na izboru. I sad tebe snajka odbije, a kad se to procuje i ove ostale ce te najverovatnije odbiti. tako se tvoj rod zavrsavao. zato muskarci imaju dubok stah prilazenju vahinama. Medjutim vremena su se drasticno promenila. Sada kad pitas jednu ribu da ti da vahinu i kad te odbije to nece imati uticaj, zato sto vise nema 5.6 devojaka na izboru nego 50k -60k devojaka, jer ljudi zive u gradovima. I to NE je nekada bilo ogromno, uticalo je beskonacno na tvoj zivot.
I jos ako izgledas recimo 7 od 10 imaces prodju kod svake desete ribe. Ako izgedas prosecno kod jedne u 40 -50.
Ne obleces oko ribe. Pozoves je na kafu ili slicno ako te odbije to je zavrsena prica. Nemoj da te evolucijski strah pokoleba. Pitas samo da li hoce da izadjete. A moras da je upoznas preko prijatelja.

Poslednja izmena:
probaj sa "Hej,zdavo.Sećaš li me se? Išli smo zajedno u školu.Prepoznao sam te pa reših da ti se javim.Kako si? Šta ima?"

ako te bude coolirala ne navaljuj? :think: ako ima odbojan stav
možeš da joj lajkuješ možda nešto što objavljuje ako ti se sviđa il kako to već ide
da li se vidi na instagramu ko si ili si misteriozan
mada je i glupo, kao šta sad ona tebi treba da odgovara kako je i šta radi, i da hoće ne bi znala kako :sad2:
možeš da kreneš od njenih objava pa nešto na tu temu al ako kontaš da povlači liniju nemoj preko :think:
tj može da joj se sviđa ako je se sećaš ili može da joj to nije prijatno. ako si ti OK lik onda neće paničiti, tj treba da to nekako postoji u osnovi

ako te bude coolirala ne navaljuj? :think: ako ima odbojan stav
možeš da joj lajkuješ možda nešto što objavljuje ako ti se sviđa il kako to već ide
da li se vidi na instagramu ko si ili si misteriozan
mada je i glupo, kao šta sad ona tebi treba da odgovara kako je i šta radi, i da hoće ne bi znala kako :sad2:
možeš da kreneš od njenih objava pa nešto na tu temu al ako kontaš da povlači liniju nemoj preko :think:
tj može da joj se sviđa ako je se sećaš ili može da joj to nije prijatno. ako si ti OK lik onda neće paničiti, tj treba da to nekako postoji u osnovi
Šta znam meni deluje najprirodnije da jednostavno priroidno započne komunikaciju ako se već znaju.Sad jeste da to ne garantuje neki uspeh ali ništa ne garantuje uspeh...

Sto manje preko mreza

Samo startovi uzivo. Motas se okolo ako te primeti znaces. Ako te pogleda ponekad. Sledece je zapocinjanje komunikacije, takodje znaces ako joj se svidjas jer prosiruje diskusiju.

Najbolji startovi su u dve recenice.

Koliko ima sati?

12:30

Vreme za kafu. Hoces da mi pravis drustvo...

Gotovo nema tu sta da se prica.
Зашто просто кад може једноставно. :)

Pa probaj da joj napises nesto u stilu '' cao, ovde ( sad tu stavi tvoje ime ) ,nismo se upoznali jos. Vidjao sam te na casovima,vrh si ovako,i nadam se da si raspolozena za druzenje.Jel me prihvatas'' I tako, obavezno je pohvali, izgled,reci da vrh izgleda, da je atraktivna,da ste se vidjali, zvuci veselo, pristupacno,posalji joj tu poruku,ako znas kako se zove,jednostavno joj reci i u skoli, dakle ako ne vidi poruku onda joj pridji u skoli i reci joj,hej, ja sam taj i taj, nismo se jos upoznali,pustio sam ti poruku na instagramu, vrh si mi i tako.Ako je to previse napadno onda smuti nesto.

Pa i to sto kaze Momoa. Mozda moze da joj ode licno ali,nemoj to ciniti.Ako ima fejsbuk,onda preko fejsbuka,pa tako.Nadji je nekako na drustvenim mrezama,jedino ako ti ne odgovori,onda pokusaj preko zajednickih poznanika,negde da se zadesis gde i ona,pa da joj pridjes,ali,probaj ovako.Pa ako te iskulira onda, pribegni drugim resenjima,obavezno sirok osmeh,prilikom dopisivanja, stavljaj smajlije i slicno,samo veselo.

Pa probaj da joj napises nesto u stilu '' cao, ovde ( sad tu stavi tvoje ime ) ,nismo se upoznali jos. Vidjao sam te na casovima,vrh si ovako,i nadam se da si raspolozena za druzenje.Jel me prihvatas'' I tako, obavezno je pohvali, izgled,reci da vrh izgleda, da je atraktivna,da ste se vidjali, zvuci veselo, pristupacno,posalji joj tu poruku,ako znas kako se zove,jednostavno joj reci i u skoli, dakle ako ne vidi poruku onda joj pridji u skoli i reci joj,hej, ja sam taj i taj, nismo se jos upoznali,pustio sam ti poruku na instagramu, vrh si mi i tako.Ako je to previse napadno onda smuti nesto.

preskoči da je atraktivna i da vrh izgleda

Ja imam sličnu situaciju da imam drugaricu koja je sa mnom išla u osnovnu školu, doduše drugo odeljenje, a živi u istoj zgradi gde i ja. Praktično dva sprata razlike. Znamo se vrlo dobro, ponekad se vidimo u liftu ili napolju, ali se sve završava na "zdravo" ili "ćao".
Pre nepunih mesec dana sam je video u liftu i konstatovao da je ne viđam često (dakle,rešio da probijem led) , a ona mi je odgovorila da jako kasno izlazi, pa se zato samo ponekad vidimo. Pitala me je zašto ja ne izlazim, na šta sam odgovorio da je to najviše zbog aktuelne situacije. (Iskreno noću nikad nisam ni izašao da se vidim sa nekim). Ponovo se na pozdravu sve završilo.

Mislim da se ona druži sa drugim ljudima, jednom se desilo da sam bio ispred nje i nekog lika koji mi je nepoznat, nesvesno, sve dok nisam čuo njen glas, nešto ga je pitala, a on joj je rekao "Ivo , kafa je skupa."

Ni ja ne znam šta da radim, znam da je jako pametna i fantastična osoba, ali ko meni garantuje da ona već nema nekog?

Tako da,hoću da kažem da sam i ja poprilično zbunjen , na momente prevlada strah, šta ako mi se desi da je pitam nešto što bi pogrešno razumela..
Ako je za utehu, vidim da nisam jedini koji ima muke, pa mi je malo lakše.

Ja imam sličnu situaciju da imam drugaricu koja je sa mnom išla u osnovnu školu, doduše drugo odeljenje, a živi u istoj zgradi gde i ja. Praktično dva sprata razlike. Znamo se vrlo dobro, ponekad se vidimo u liftu ili napolju, ali se sve završava na "zdravo" ili "ćao".
Pre nepunih mesec dana sam je video u liftu i konstatovao da je ne viđam često (dakle,rešio da probijem led) , a ona mi je odgovorila da jako kasno izlazi, pa se zato samo ponekad vidimo. Pitala me je zašto ja ne izlazim, na šta sam odgovorio da je to najviše zbog aktuelne situacije. (Iskreno noću nikad nisam ni izašao da se vidim sa nekim). Ponovo se na pozdravu sve završilo.

Mislim da se ona druži sa drugim ljudima, jednom se desilo da sam bio ispred nje i nekog lika koji mi je nepoznat, nesvesno, sve dok nisam čuo njen glas, nešto ga je pitala, a on joj je rekao "Ivo , kafa je skupa."

Ni ja ne znam šta da radim, znam da je jako pametna i fantastična osoba, ali ko meni garantuje da ona već nema nekog?

Tako da,hoću da kažem da sam i ja poprilično zbunjen , na momente prevlada strah, šta ako mi se desi da je pitam nešto što bi pogrešno razumela..
Ako je za utehu, vidim da nisam jedini koji ima muke, pa mi je malo lakše.
Brate nema razloga da budes krpa koju ce svako da vucara gde mu se cefne,fora je da imas svoj stav i put kome treba riba i drugi da se prilagode a ne ti krdu,znaci kazes joj ajde da ti ja pokazem nesto bolje od tih izlazaka,pa u prirodu na piknik je odvedes ,negde bajs da vozite,na selo gde nema neta i tako

Brate nema razloga da budes krpa koju ce svako da vucara gde mu se cefne,fora je da imas svoj stav i put kome treba riba i drugi da se prilagode a ne ti krdu,znaci kazes joj ajde da ti ja pokazem nesto bolje od tih izlazaka,pa u prirodu na piknik je odvedes ,negde bajs da vozite,na selo gde nema neta i tako
Daleko od toga da želim da se prilagodim krdu kako kažeš, ali ja o njoj jednostavno ne znam mnogo. A pritom treba uzajamno poštovati nečija interesovanja, stavove i slično. Mislim da, za početak, moram malo više da razgovaram sa njom, u svakoj prilici, možda sama kaže nešto što bi mi pomoglo da je bolje pročitam kao osobu. Ali nadam se da shvataš da moram poći od nekog osnovnog javljanja (valjda) , mada u toj brzini ne znam ni šta bih je pitao, šta bih rekao.
Pošto nam je zgrada poprilično velika (soliter sa 18 spratova, mašala), ja se svakome javim , tako da je veoma velika verovatnoća da sam sreo i njene roditelje, a da nemam pojma da su to oni. Onda možeš da misliš koliko je poznajem. Sa druge strane, ona vrlo dobro poznaje moje, poslednje što znam jeste da je moja mama bila u liftu sa njom pre desetak dana, pa je pokušavala da mi objasni ko je, dok nisam ukapirao.

Daleko od toga da želim da se prilagodim krdu kako kažeš, ali ja o njoj jednostavno ne znam mnogo. A pritom treba uzajamno poštovati nečija interesovanja, stavove i slično. Mislim da, za početak, moram malo više da razgovaram sa njom, u svakoj prilici, možda sama kaže nešto što bi mi pomoglo da je bolje pročitam kao osobu. Ali nadam se da shvataš da moram poći od nekog osnovnog javljanja (valjda) , mada u toj brzini ne znam ni šta bih je pitao, šta bih rekao.
Pošto nam je zgrada poprilično velika (soliter sa 18 spratova, mašala), ja se svakome javim , tako da je veoma velika verovatnoća da sam sreo i njene roditelje, a da nemam pojma da su to oni. Onda možeš da misliš koliko je poznajem. Sa druge strane, ona vrlo dobro poznaje moje, poslednje što znam jeste da je moja mama bila u liftu sa njom pre desetak dana, pa je pokušavala da mi objasni ko je, dok nisam ukapirao.
Nema sta da upoznajes unapred tako usput,samo kazes jesi zanteresovana za neke druge aktivnosti ti ja negde i to je sve

Nema sta da upoznajes unapred tako usput,samo kazes jesi zanteresovana za neke druge aktivnosti ti ja negde i to je sve
sve je to fino i lepo ali to može sa curom s kojom se već druži i s kojom već neko vreme fleretuju uzajamno...ovako kad se znaju samo iz viđenja i iz škole i iz zgrade i proćaskaju tako malo po hodniku ili liftu čisto radi reda već ne ide...

za početak tako kad se sretnete po hodniku možeš opet da se uhvatiš te teme o izlazcima i nekako da ubaciš tu kako bi možda bilo zanimljivo da izađeš malo i ti pošto nisi odavno...pitaš je gde izlazi...
Pa sledeći neki put isto tako se sretnete i krenete da ćaskate o nečemu drugom,pa sleće put isto tako...ono nalaziš teme čisto da pričate tako kad se sretzne dok ne vidiš da ona počne opušteno da ćaska,možda sama počne da nalazi neke teme da pokrene tako kad se sretnete...e kad dođete do toga onda možeš da je pitaš i za broj i da predložiš neko druženje...

Jes bas ima pravila kako s kojom moze,dok bi neko reko ljubi ruke daj cvetic ,drugi znamo da to ne prolazi
nema "ljubim ruke" i dam cvetić...ali ne možeš tek tako da priđeš devojci koju si nekoliko puta sretao u zdragi i u školi i da je s neba pa u rebra pitaš za izlazak jer će da te gledao kao čudaka jer ti nije dala ni jedan jedini znak da na tako nešto i treba da pomisliš

Back