Kako se izvaditi iz g0vana?

• Začetnik teme Začetnik teme menna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
menna:
E ovako....ljudi, bulja mi je u procepu. Pre jedno mesec dana je krenula neka zajebancija, naime moj decko i ja smo upoznali moju drugaricu i njegovog druga, i krene prica kako nemamo gde da se provedemo, niko nista ne slavi i kao sta cemo....odemo kod roditelja njegovog druga da trazimo mushtuluk, kao zeni im se sin sa mojom drugaricom (ljudi inace zive u jednom selu), oni zvali komsije, rodbinu, prijatelje, slavili, mi se lepo proveli...tra la la, aj sad... I umesto da kazemo da smo se zezali, mi nastavimo pricu, pravimo spisak zvanica, odredjujemo datum, kao nesto kombinujemo, obavestimo sve ljude koje poznajemo, napravimo haos, jos smo moj decko i ja kumovi, pa njegovi zvali starog kuma da ga pitaju da nam preda kumstvo... E sad, mi smo i dalje to smatrali salom, dok nismo skontali da su njegovi skroz ozbiljno shvatili i rezervisali restoran, hranu, muziku, konobare, oshtampali pozivnice, ma sve. (ni "mladozenja" to nije znao jer ne zivi s njima, pa kad je otishao kuci, a ono TRAS, poludeo), jos sazna da mu je stric vec kupio poklon za svadbu... I sta sad da rade kum i kuma koji su sve zakuvali?
u roku od mesec dana ljudi su organizovali vencanje sina sa devojkom za koju nisu ni culi,ne pitajuci sina nista,kao da telefon ne postoji,istampali pozivnice a mladenci se nisu ni pitali sta ce na njima da pise,stric otvorio novcanik i ne progovorivsi sa mladoznjeom sta bi ovaj voleo za svadbu???i niko se nije zapitao,ono stavio prst na celo:confused:
izvini ali ne znam ko bi ti poverovao u ovo:?

bundeva:
ma nista, boli vas uvo.. nek se uzmu sad, ko ih ebe.. pa sta, biras, biras, pa pojedes gov.. mozda je bolje ovako

Slazem se sa ovim ;-)
kada je vec corba -zakuvana-, da ne bi ispalo jos vece frke, ako se za sada njih dvoje ok slazu (mesec dana jeste malo ali ne bi bili jedini) neka probaju....neka pokupe poklone, uzivaju koji mesec pa vide......
(premda ja mislim da je to ili tajno maslo tvog momka i mladozenje, ili tebe i mlade) ;-)

hehe...razmisljam da li da vam pomognem,ali iako se glupanderi nevidjeni,reci cu vam kako se tu resavaju stvari.. Resenje je,zapravo,vrlo prosto: Vencanje je trebalo da se odrzi,ali je otkazano.... Razlog: PREVARA ! (ne mislim vasa, nego standardo: ona njega ili on nju)...Ostavljam vama da smislite detalje.....Adios, Amigos ! arriba, andeleee !@ :D

Dobro je da ste se setili da njegovim roditeljima kazete da im se sin zeni.
Mislim, kako ste samo originalni i koliko vam je bilo dosadno, mogli ste coveku da saopstite i da mu je nastradao.
Mislim, vas dvoje ste za hospitalizaciju.
A pazi recenicu "mi smo to i dalje smatrali shalom"
E, sad kad dodje do svadbe a vi nastavite u istom maniru, pa recim gostima stavite ricinus u chorbu. Mislim, i to bi bila samo shala....zar ne?

Pa Ljis je malo dete za ovaj podforum..ovde sve same teme o govnima..ili kako se brisu ili kako ce da se pojedu ..ona budalica otovrio temu kada pogledah evo jos jedna gde se pominju govanca.. ..:-D..kao i sam naslov teme tako je i postupak krajnje ruzan..ni malo originalan niti za salu...svaka vam cast..kako vama u zivotu ista verovati..

kučka:
Pa Ljis je malo dete za ovaj podforum..ovde sve same teme o govnima..ili kako se brisu ili kako ce da se pojedu ..ona budalica otovrio temu kada pogledah evo jos jedna gde se pominju govanca.. ..:-D..kao i sam naslov teme tako je i postupak krajnje ruzan..ni malo originalan niti za salu...svaka vam cast..kako vama u zivotu ista verovati..

jeste....neka opsednutost fekalijama.... :(

to ona deca sto se kasno naviknu na nosu pa isfrustrirana familija svako praznjenje U pravo mesto nagradi ovacijama, misli da ce i na forumu da im se aplaudira za sr*nje...

Nema tih roditelja koji će tek tako iz neba pa u rebra da prave svadbu, a da nisu upoznali ni devojku kako treba, ne znaju ništa o njoj...Izmišljotina! A ako nije izmišljotina a ovaj slučaj se stvarno desio ( mada mi nikako ne ide u glavu da je moglo da se dogodi) onda ne znam ko je u toj priči veći majmun; da li vi što ste smislili tako idiotsku šalu, da li njegovi roditelji koja mora biti da su jako glupi, ili mi na ovom forumu što uopšte komentarišemo ovu temu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back