D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Istina boli, peče, nije se lako siuočiti sa istinom, mnogo je lakše slušati i čitati slatke laži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina boli, peče, nije se lako siuočiti sa istinom, mnogo je lakše slušati i čitati slatke laži.
Tvoji su se u Boku doselili iz Crne Gore ili iz Hercegovine, trećeg mjesta nema odakle su mogli doći.
Srbin si postao zato što si programiran da budeš Srbin, programiran si u ova dva programa.
Ljudi napisali programe i radili po njima, širili budalaste bajke kao što je bajka o Grbljanoviću na koju se ovce pecaju.
I đede i ti ste produkti ova 2 programa, jedan je iz 1836. a drugi iz 1844., isfabrikovani ste Srbi:
SRBI, SVI I SVUDA!
i
Načertanije
Pozdravio te Domentijan, ne stidi se od njega: http://forum.krstarica.com/showthre...ik-Svetog-Save-I-došavši-na-Dioklitijsko-more...
hahahaVidiš drugar Dukljanin, moji su došli iz Crne Gore, iz blizine Cetinja baš iz Kosijera...ali u Kosijere su kao i većina predaka današnjih Crnogoraca došli polsije Kosovskg sloma 1389. da bi nastavili borbu u ovim planinama.
Ko ce vec jednom da izbaci Dukljanina iz ovog foruma.
hahaha
Eto znao sam da si Crne Gore ili eventualno iz Hercegovine. Što se tiče bajke o dolasku poslije Kosovskog boja, mislim i Pepeljuga je bajka i Crevenkapica. ali niko ih ne smatra za istoriju.
Došli sa Kosova, bili Srbi, a promijenili ime u Crnogorce a državu nazvali Crna Gora.
To su dakle bili Srbi bez srpske svijesti! hahaha
Ovđe leži odgovor zašto si Srbin!
SRBI, SVI I SVUDA!
i
Načertanije
A moji su od kralja Artura!Dakle ipak si balijander...ja mislio da možda nešto i ukapiraš. Vidiš balijanderu sva crnogorska plemena imaju svoj srpski rodoslov. Moji su od Vojinovića sa Kosova,
Što je ovo? Je li ovu srpsku knjigu napisala Kominterna?
![]()
A moji su od kralja Artura!
hahaha
Što je ovo? Je li ovu srpsku knjigu napisala Kominterna?
![]()
То је очигледно краљевина Дукља у другој половини 11 века. Не знаш ћирилицу?

. И тада Баоша би зетски херцег, али не хтједе заједно са царевим убицом кнезом Вуканом ступити у бој против Турака, а мало гдје Србљи битку добише без Црногораца и Брђана.
hahaha
A što se zvala Duklja, što nije Srbija, ili Južna Srbija? Jevrem ih smutio? hahaha
Vladika Vasilije piše 1754. godine:
Evoi na omiljenom sajtu Kazarskog
http://www.njegos.org/petrovics/istocg.htm
Kako Vladika Vasilije nije u 18. vijeku znao za bajke o Kosmetlijama koji su došli u Crnu Goru, zar nije čitao programe Vuka i Garašanina?
Što mu bi da reče da malo đe Srblji dobiše bitku bez Crnogoraca? Zar jedan Petrović tako, oće li ga Risto Ćirov proklet, a Vale Kostić napisat neku istoriju koja će ga osudit?
Kazarski, srpstvo je spašeno!!! Idi napij se napolje, ovaj topic je zaključan, moderator je spasio vaskoliko srpstvo!
Domentijan, posljednji učenik Svetog Save:: "I došavši na Dioklitijsko more... "

Nesrećo balijanderska...U vrjeme prije nego ste se nakotili vi Brozogroci ni jednom normalnom Crnogorcu pa bio on i vladika Crnogorski ne bi palo na pamet da će vaš izdegenersani um državnost i regionalnu pripdnost miješati sa nacionalnošću.
. И тада Баоша би зетски херцег, али не хтједе заједно са царевим убицом кнезом Вуканом ступити у бој против Турака, а мало гдје Србљи битку добише без Црногораца и Брђана.
Ne sumnjam kad bi ti vidio da piše BELGIJANCI, FINCI, isto bi pročitao - Srbi. Ne sumnjam.Svudje gdje si ovdje podvukao Crnogorce ja čitam Srbi, tako da ti je trud uzaludan...
Ne sumnjam kad bi ti vidio da piše BELGIJANCI, FINCI, isto bi pročitao - Srbi. Ne sumnjam.