Kako se izboriti sa ljubomorom?

Glumis ljubomoru? A kad te je provalila da glumis od onda vise nema potrebe da glumis ljubomoru?

Mene pitas?
;)
Odgovor je anagram/rebus u boldovanom tekstu:

P asto mi postalo interesantno da glumim... jos malo pa ce me prime za seriju bolji ljudi... ili bese srecan zivot... uglavnom... ima da gi racepim od glumu

A kad se provali da glumis onda bude manja potreba zene za istim...

Ljudi ja zaista ne znam! Da li je ljubomora dokaz ljubavi ili bolest? Da li je ljubomora stvar sujete ili ludila? :dontunderstand:

ljubomora je odraz nesigurnosti. ne licne koliko nesigurnosti u odnos sa datom osobom. strah, nesigurnost, nepoverenje (opet usled nesigurnosti), mozda i osecaj inferiornosti u odnosu na tu osobu. uglavnom je pokazatelj da odnosi nisu kakvi bi trebalo da budu. energija koja je negde pogresno kanalisana.

Da li je ljubomora dokaz ljubavi ili bolest? Da li je ljubomora stvar sujete ili ludila? :dontunderstand:
Ljubomora je boles'.
Pacijenti se lece tako sto ih ostavis cim pocnu pokazivati neke simptome.
Dal' je sujeta il' loodilo, rekla bih ni1. Nesigurnost najgore vrste, sto je onda zalosno jer ima neke ranije korene i mozda se da poraditi na toj osobi kasnije. Medjutim i nepoverenje prema partneru koje ako je neopravdano je totalno :thumbdown:
Rekoh, najsigurniji metod ako nemas dr titulu je da ga/je neko drugi leci. Dovoljno je konstatovati boles'.

To je vrsta ropstva kojim tvoj partner može da manipuliše, tako što će zarobiti 99% tvog razmišljanja, disanja, življenja,.. Razmisli dobro o tome i probaj da iskuliraš nameštaljku.
Još kada ti i nametne osećaj krivice zbog navodne ljubomore, koju namerno izazove.

Tako se vlada partnerima i postaje njihov centar života, ušuškani miljenik,..., koji uživa u tvojoj i svojoj ljubavi prema sebi.

A ti, postaješ isceđeni bolesnik. :cry:

Back