Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
kad si ljubomoran mnogo i to te grize,samo uzmesh tuchak za meso i sljepish se u glavu....bices miran desetak minuta dok si u nesvesti...makar da se malo odmorish ko chovek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba ce svi da se sloze da je i boles' i sujeta i suntavilo.... kad nema te zene koja ne voli, makar malo, ljubomore.Platih glavom sto istu udavim u povoju...
Od sad... glumim ljubomoru (nije tesko glumiti budalu)... pokazalo se efikasno i dovoljno.
Ljudi ja zaista ne znam! Da li je ljubomora dokaz ljubavi ili bolest? Da li je ljubomora stvar sujete ili ludila?![]()
Glumis ljubomoru? A kad te je provalila da glumis od onda vise nema potrebe da glumis ljubomoru?
P asto mi postalo interesantno da glumim... jos malo pa ce me prime za seriju bolji ljudi... ili bese srecan zivot... uglavnom... ima da gi racepim od glumu
A kad se provali da glumis onda bude manja potreba zene za istim...
Ljudi ja zaista ne znam! Da li je ljubomora dokaz ljubavi ili bolest? Da li je ljubomora stvar sujete ili ludila?![]()
Ljubomora je boles'.Da li je ljubomora dokaz ljubavi ili bolest? Da li je ljubomora stvar sujete ili ludila?![]()