Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam misljenje.Tako je.
Gledam ove snimke, moram priznati ocekivao sam da je visociji
Kakvo je tvoje misljenje o njemu?
Tu nema kinteSad bi bilo najjace da se covek okrene legalnom poslu , da nastavi tamo gde su njegovi pradedovi stali , ovo ono obradjuje zemlju i to.
Nemas sad kad je izasaoNemam misljenje.
Da sam imao rekao bih za ovih deset godina koliko je bio zakljucan.Nemas sad kad je izasao![]()
Najsigurniji bi bio u Zadruzi od jeseni do leta sledeće godine. Pa onda preko leta sakrivanje i nigde bez obezbedjenja.Tu nema kinte
Mada možda to uradi kao paravan ali teško..
Mora prvo u SNS ako misli da preživi u Srbiji.
Luka Bojović i Stotine hiljade sklekova Kristijan GolubovicNajsigurniji bi bio u Zadruzi od jeseni do leta sledeće godine. Pa onda preko leta sakrivanje i nigde bez obezbedjenja.
Koja si ti budala..Neverovatna stvar je koliko je onaj jadni Vuk delovao kao oličenje divnog i normalnog čoveka. Onako, blag, miran, ceo život posvetio životinjama.... a šta je sve dočekao i kakva je to u stvari porodica.
Znam da su, nešto posle njegove smrti, njegove supruga i ćerka bile privedene jer su špijunirale kuću Šaranovića.
Inače, čovek jednostavno ne može da se preziva Bojović a da nije neka žešća budala. To vam kaže baš neko ko ponosno nosi to prezime.
On gradi je li?Uvozi automobile u Srbiju i gradi po Kopaoniku i Zlatiboru.
Barem sam tako pročitao po internetu, ne znam je li istina.On gradi je li?
koje fri sopove na granici?Ено га на вечери са оним Нешићем из Бих, што је неки министар сад. Иначе се зна да је преузео све фри шопове на граници откад су га шпанци депортовали назад. И он је ћаци, ђоку би могао без политичке подршке