niksi
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
otresti je laktom ili koljenom u vugla pa ako stoji, dobra!
A onda ti ona vrati pa vidiš koliko je jaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otresti je laktom ili koljenom u vugla pa ako stoji, dobra!
A onda ti ona vrati pa vidiš koliko je jaka
ne vjerujem
ni musko mi nije nikad vratilo
ja bas lijepo davim i lomim ektremitete
pokazo mi tata.

))))))
Ne znam kako da stavim link drugacije, ali vredi pogledati, vrlo dirljivo bar za mene

,za izbor linka cista desetka,naj post na ovu temu-cista desetka.
i cvetci.,za izbor linka cista desetka,naj post na ovu temu-cista desetka.
i cvetci.
Svaka cast za temu, lin je stvarno cista (10). Odusevljena sam, eeeeeeee....sta bi oni bez nas ZENA....eh ti muskarci....
Covecija snaga se ispituje u nekim teskim zivotnim situacijama.
Nikada za sebe nisam rekla da sam jaka dok me zivot nije stavio na test.Ma kakav test...bese to ispit,jedan od onih tezih i odlucujucih.
Polozila sam...pa mogu slobodno reci...ovaj primer kesica caja,pire u prahu i slicno...ne bih uzela zdravo za gotovo...svi imamo priliku u zivotu da se dokazemo.
Svaka cast za temu, lin je stvarno cista (10). Odusevljena sam, eeeeeeee....sta bi oni bez nas ZENA....eh ti muskarci....
![]()
otresti joj koju vaspitnu iza ushiju ili snimiti neki seks sa njenom prijateljicom...i pustiti joj nek gleda. mislim da bi to voljele.

Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:
Po delima..prica je jedno,dela pokazuju ko je koliko jak.

Zena se ne oduzuje zivotu i onim sto radi, vec onim sto trpi: bolovima kod porodjaja , brigom za decu,domom (kucom), pokornoscu pred covekom; kome ona mora da bude strpljiva saputnioca, koga ona razume, razoruzava i razonoditi. Bez zene bi bio pocetak njihovog zivota bez pomoci, sredina bez zadovoljstva, i kraj bez utexe?! 

Zena je vrat,koji pomera glavu u zeljanom pravcu.........quote]
Kako je ovo licemerno...
Inace podjednako uvredljivo za oba pola...

Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:
O njenoj unutrashnjoj ljepoti suvishno je i troshiti rijeci. Zenina spoljashnost takodje je hemija?! Ona js sredstvo,prisutno i potrebno samo dok je djelotvorno, osudjeno na nestajanje onog casa kad ispuni svoju zeljenu misiju. (mushki nagoni).