Kako saznati koliko je zena jaka?

Covecija snaga se ispituje u nekim teskim zivotnim situacijama.
Nikada za sebe nisam rekla da sam jaka dok me zivot nije stavio na test.Ma kakav test...bese to ispit,jedan od onih tezih i odlucujucih.
Polozila sam...pa mogu slobodno reci...ovaj primer kesica caja,pire u prahu i slicno...ne bih uzela zdravo za gotovo...svi imamo priliku u zivotu da se dokazemo.

Covecija snaga se ispituje u nekim teskim zivotnim situacijama.
Nikada za sebe nisam rekla da sam jaka dok me zivot nije stavio na test.Ma kakav test...bese to ispit,jedan od onih tezih i odlucujucih.
Polozila sam...pa mogu slobodno reci...ovaj primer kesica caja,pire u prahu i slicno...ne bih uzela zdravo za gotovo...svi imamo priliku u zivotu da se dokazemo.

To je samo figurativno receno inace se slazem sa tvojim misljenjem:D

Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:

Daš joj kamion uglja ili drva da istovari....pa će ti sve biti jasno.

E što mrzim ove teme o ženama...jakim, nesalomivim, na borbu i otpor uvek spremnim, bljuju vatru na svakih pet minuta....

Jačina nečije ličnosti se uglavnom vrlo lako određuje u krajnje ekstremnim uslovima....ratovi, glad, bolest, i nesreće svih vrsta... Zato bolje budi slaba u Raju nego najjača u Paklu.

Back