KAKO SAZNAJEM IZ ITALIJANSKIH DOBRO OBAVEŠTENIH KRUGOVA... Predsednik Vučić najavio šta se sprema u Severnoj Makedoniji: Upozorio sam Zaeva...

Bugarska vlada je prosle godine predlozila Kamceva" osumnjicenog u ovoj aferi" za konzula R.Bugarske u Makedoniji, taj je predlog Zaharieva obrazlagala u parlamentu da bi za Bugarsku "bilo samo od koristi imenovanje takve osobe"...Posredi jasno je bilo da se radi o novcu i "kupovini" politickog uticaja i imuniteta.

Kamčev se prvo obratio Borisovu za pomoć......nastavak je na italijanskoj tv.....

@
jasno stoji u ono sto sam napisao a upravo navodim i iz sjajnog govora predsednika Pendarovskog, koga vec "raspecu kretenske sdsmovske pristalice" koje idu utabanim gruevim putem, pa zavrsice kao i on, mene interesira koje su opsto drzavne stete, po sistem, institucije i eu nato integracije....a ne sudbina likova poput Radmile, njenog ministra zdravlja i slicne stetocine, koje i clanstvo sdsm prezire. I koji su najzasluzniji za momentalni "vladin status"
Janeva, mora snositi odgovornost i ne samo ona...Do pre samo par nedelja Zaev je mogao prebroditi ovu krizu "zrtvujuci" dvoje troje, Sada su stvari vec odmakle i javnost se nece zadovoljiti time...Koji su bili motivi Zaeva, da ne postupi tako, otkud znamo. Ali u slucaju ne delovanja cenu ce i on platiti, posto poljuljanim imidgom nije vise "politicki partner Amerikancima i Eu". I ne samo to Pendarovski je pomenuo i "politicku odgovornost", sto znaci ostavke i smene i onih, koji nose institucionalnu odgovornost i ne samo za ovo..nego i za likove poput ministra Spasovskog zbog begstva Gruevskog, da nije i on " uvalio" koji milion Katici :mrgreen: .

@
jasno stoji u ono sto sam napisao a upravo navodim i iz sjajnog govora predsednika Pendarovskog, koga vec "raspecu kretenske sdsmovske pristalice" koje idu utabanim gruevim putem, pa zavrsice kao i on, mene interesira koje su opsto drzavne stete, po sistem, institucije i eu nato integracije....a ne sudbina likova poput Radmile, njenog ministra zdravlja i slicne stetocine, koje i clanstvo sdsm prezire. I koji su najzasluzniji za momentalni "vladin status"
Janeva, mora snositi odgovornost i ne samo ona...Do pre samo par nedelja Zaev je mogao prebroditi ovu krizu "zrtvujuci" dvoje troje, Sada su stvari vec odmakle i javnost se nece zadovoljiti time...Koji su bili motivi Zaeva, da ne postupi tako, otkud znamo. Ali u slucaju ne delovanja cenu ce i on platiti, posto poljuljanim imidgom nije vise "politicki partner Amerikancima i Eu". I ne samo to Pendarovski je pomenuo i "politicku odgovornost", sto znaci ostavke i smene i onih, koji nose institucionalnu odgovornost i ne samo za ovo..nego i za likove poput ministra Spasovskog zbog begstva Gruevskog, da nije i on " uvalio" koji milion Katici :mrgreen: .
Sve likove koje si nabrojao tz medjunarodna zajednica je sama birala i postavljala.Logicno i ona snosi odgovornost.Inace ne bi cuteli sada ko pi.ke.Mozda cak i veca odgovornost snose.NATO nije daleko jer trebaju mu budale koje bi svoja deca slala da pomazu u prljave poslove NATOa.Sto se tice EU ona je daleko svetlosnih godina.Pa i sam Timonije nam je otvoreno reko da pogledamo sve oko sebe jer se mi gusimo od korupcije.

Nisam detaljno citao (zapravo jedva da sam i pogledao temu) ali primecujem da se ni kod njih, kao ni kod nas, ne primenjuje jedan od najmocnijih mehanizama borbe protiv kriminala i korupcije - zakon o poreklu imovine.

To je ona fora kad policija zaustavi lika od 24 godine koji nije u zivotu radio zvanicno nista a vozi neki ludi Audi ili dzip. I samo ga pitas odakle ti kola, i odvedes ga u stanicu policije. Nema sta ni da cekas na odgovor.
Pa pomenuti biseri smislili - kao, nije moj, nego od moje devojke, a ona tek slucaj - 19 godina, tek ona nikad nigde nista nije radila, a jedva mucenica i zna da cita i pise. I onda odvedes oboje u stanicu.

Ovo gore sam parafrazirao neke vesti od pre X godina kada su stvarno tako zaustavili lika pa nije znao da objasni otkud mu tako besan auto.

Zamislite tek sta bi uradili kada bi poceli da cesljaju detaljno sta ko ima - pada mi odmah na pamet ona budaletina Vulin i tetka iz Kanade - znaci ne da bi leteo u corku, nego ne zna kad bi izasao, a kad izadje isao bi pravo na ulicu jer bi stan bio konfiskovan i prodat na aukciji.

Znaci niko ne pise i ne pita otkud svim tim Zaevima, Bokijima, Kurtama i Murtama cak i 100 evra kad zapravo nema pas za sta da ih ujede. Mislim da je svima jasno da plata od 1000EUR nije nista za danasnje uslove, od toga jedva moze da se zivi, kakva kola, kakve kuce, kakvi stanovi, vile, jahte...

Ali nekako niko da potegne to osnovno pitanje - odakle vama ta vila u kojoj razmenjujete tasne sa evricima, i naravno - odakle vam evrici.

Sustina zakona o poreklu imovine je prosta ali zato i zeznuta - za sve zaradjeno moras da platis porez, tj. mora biti legalno i "provuceno" kroz knjige. Nema poreza - nema imovine. Tacka. Toliko je prosto.

I sad racunajte sami - da bi ti kupio nesto sto kosta par desetina hiljada evra, koliki porez si morao da platis drzavi na zaradu? Pa desetak hiljada evra sigurno, ovako odokativno. A svi ovi neandertalci placaju porez manje nego ja. I onda je i radniku javne cistoce jasno da je u pitanju kradja, korupcija ili kriminal, sto se zapravo sve zove KRIMINAL.

Back