Kako sam smršao

Ima desetak dana da sam sa Coca Cole 11% šećera
prešao na Coca Colu Zero 0 % šećera.

Pijem je 2 litre dnevno
i oko litar Knjaza sa limunom.

Smršao sam 2 kg.
sa 109 na 107.

Normalno jedem kao i pre
i potpuno istu količinu tečnosti unosim dnevno.

Želim da ohrabrim sve one kokakola zavisnike
da pređu na Zero
jer je samo prvih dan-dva otužno
posle taj osećaj nestane,
i voljeno piće vam opet prija kao i ranije.

Pisaću vam šta je bilo dalje !

A jesi li radio analize jetrinih enzima posle toga sinak ?

A valjalo bi ti i da proveriš bubrege, i to što pre.

- - - - - - - - - -

Energetska vrijednost kcal 44
Ukupno bjelančevina g 0
Ukupno ugljenih hidrata g 12
Ukupno masti g 0
– od toga: zasićene masne kiseline g 0
Dijetalna vlakna g 0
Holesterol mg 0
Voda g 91,91
Šećeri g 12
Mononezasićene masne kiseline g 0
Polinezasićene masne kiseline g 0
Vitamin A IU 0
Vitamin B1 (Tijamin) mg 0
Vitamin B2 (Riboflavin) mg 0
Vitamin B3 (Niacin) mg 0
Vitamin B6 (Piridoksin) mg 0
Vitamin B12 (Kobalamin) mcg 0
Folati mcg 0
Pantotenska kiselina mg 0
Vitamin C mg 0
Vitamin D IU 0
Vitamin E IU 0
Vitamin K mcg 0
Kalcijum (Ca) mg 0
Bakar (Cu) mg 0
Željezo (Fe) mg 0
Magnezijum (Mg) mg 0
Fosfor (P) mg 0
Kalijum (K) mg 0
Natrijum (Na) g 4,2 mg
Cink (Zn) mg 0
Mangan (Mn) mg 0
Selen (Se) mcg 0
Kofein mg 8

Coca Cola

A sintetičke boje, a ostali aditivi ?

Ljudi.....ocajan sam.....sta da radim.......svi znate da sam prosle godine skratio zeludac i smrsao u pocetku nekih 23 kg. Posle toga je sve stalo i ni makac dalje. Onda sam seo i poceo da vozim sobni trenazer svako vece po sat vremena, vec pet meseci. Problem je u tome sto sam za tih pet meseci skinuo samo pet kilograma. Totalno sporo spada. Stalno se kilaza vrti negde oko 105 kg. Ako jedem i pijem onda bude i 107. Da li da odustanem i bacim trenazer u pm.....izludeh vise vrteci u jednom mestu pedale. Preznojim se kao svinja I OPET NISTA! Neko bi gubio i po pet kila mesecno....ali ja ne.

Ljudi.....ocajan sam.....sta da radim.......svi znate da sam prosle godine skratio zeludac i smrsao u pocetku nekih 23 kg. Posle toga je sve stalo i ni makac dalje. Onda sam seo i poceo da vozim sobni trenazer svako vece po sat vremena, vec pet meseci. Problem je u tome sto sam za tih pet meseci skinuo samo pet kilograma. Totalno sporo spada. Stalno se kilaza vrti negde oko 105 kg. Ako jedem i pijem onda bude i 107. Da li da odustanem i bacim trenazer u pm.....izludeh vise vrteci u jednom mestu pedale. Preznojim se kao svinja I OPET NISTA! Neko bi gubio i po pet kila mesecno....ali ja ne.

јбте.,па колико ти хоћеш да скинеш кила?
јел ти нешто фали са ових 105?
још си јако дебео или шта?

па неће киле ни горе ни доле, лако.
специјално неће кад то јако желиш :lol:

баци ту справу у 3пм., опусти се. изађи напоље,шетај, трчи, и живи живот,
и ако будеш јео мање калорија него што се трошиш, временом ћеш доћи на зелену грану.

од овога, ако ти је стално на памети,има да одлепиш, а кад се то деси киле ти неће бити од значаја ;)
имаш на нету таблицу са нутритивним вредностима намирница па покушај тако, ако већ ниси.
можда мораш да бројиш калорије које уносиш, шта знам :confused:

види овог доле сувогузог, и то ти је мука :zcepanje:

Ja nemam problem sa kilažom 186/90, ali moja lepša polovina ima. Mada po mom ukusu, ima samo nekih par kilograma viška. Volim popunjene ženske obline.
Ali, za nju su tih par kilograma katastrofa.
Trenutno je na dijeti sa bundevama, i kako vidim prezadovoljna je. Već je kaže skinula 4 kg.
Kako vidim, bundeve su idealna hrana za debeljuce, balastne su, malo kalorične i smanjuju osećaj za glad. Sadrže i vitamin T, koji reguliše metabolizam, možda je kvaka u njemu ?
Samo ih ja nešto ne volim, ukus mi ne odgovara.

Kako ti le Liki vec rekla batali to besmisleno treniranje.Ja bih ti preporucila da ujutru jedan sat brzo hodas ( ne moras da trcis),
ako je moguce u nekom parku ili shumi, zelenilu,misli ce ti biti lepse pa tako i zivot. Gledaj da skines jos 5-6 kg i zaustavi se na kilazi od stotke.

jbg tako se lik hvalio da vozi na najtezem sat vremena a kad je seo na bajs od dorcola do 25og maja gurao ga nazad,zakljuci sta ti je ciniti

јбте.,па колико ти хоћеш да скинеш кила?
јел ти нешто фали са ових 105?
још си јако дебео или шта?

па неће киле ни горе ни доле, лако.
специјално неће кад то јако желиш :lol:

баци ту справу у 3пм., опусти се. изађи напоље,шетај, трчи, и живи живот,
и ако будеш јео мање калорија него што се трошиш, временом ћеш доћи на зелену грану.

од овога, ако ти је стално на памети,има да одлепиш, а кад се то деси киле ти неће бити од значаја ;)
имаш на нету таблицу са нутритивним вредностима намирница па покушај тако, ако већ ниси.
можда мораш да бројиш калорије које уносиш, шта знам :confused:

види овог доле сувогузог, и то ти је мука :zcepanje:

Pa sta znam......sa mene visi da li salo da li koza.....ne znam.....ali kao sar pej sam. Vidim to i sve mislim da je salo i trudim se da smrsam.

Pa sta znam......sa mene visi da li salo da li koza.....ne znam.....ali kao sar pej sam. Vidim to i sve mislim da je salo i trudim se da smrsam.

ценим да мора нешто и коже да ти виси. није то мало кила које си изгубио:think:
али, ако се не осећаш рђаво па батали то терање бицикла у месту него гибај цело тело, а не само ноге :lol:
или да ти сецну и вишак коже, ако се то некако не скупи :confused:
си ти млад, јел те питах већ то?
неће се жениш па да те визитирају де ти и шта виси ;)

Ja nemam problem sa kilažom 186/90, ali moja lepša polovina ima. Mada po mom ukusu, ima samo nekih par kilograma viška. Volim popunjene ženske obline.
Ali, za nju su tih par kilograma katastrofa.
Trenutno je na dijeti sa bundevama, i kako vidim prezadovoljna je. Već je kaže skinula 4 kg.
Kako vidim, bundeve su idealna hrana za debeljuce, balastne su, malo kalorične i smanjuju osećaj za glad. Sadrže i vitamin T, koji reguliše metabolizam, možda je kvaka u njemu ?
Samo ih ja nešto ne volim, ukus mi ne odgovara.

A je l volis mozda pleonazam na zenama? Meni je nekako bljak rodjo.

Btw a je l se lozis na one nepopunjene zenske obline? Meni to isto nije cool.

Ima desetak dana da sam sa Coca Cole 11% šećera
prešao na Coca Colu Zero 0 % šećera.

Pijem je 2 litre dnevno
i oko litar Knjaza sa limunom.

Smršao sam 2 kg.
sa 109 na 107.

Normalno jedem kao i pre
i potpuno istu količinu tečnosti unosim dnevno.

Želim da ohrabrim sve one kokakola zavisnike
da pređu na Zero
jer je samo prvih dan-dva otužno
posle taj osećaj nestane,
i voljeno piće vam opet prija kao i ranije.

Pisaću vam šta je bilo dalje !
samo ti pi pa nam se javi kad ti kamen krene

samo ti pi pa nam se javi kad ti kamen krene

Proklinjao sam majku sto me rodila kad mi je krenuo. Bio sam sam u stanu. Pao sam na patos u agoniji, kao da me je bajonet od M-48 probo kroz levi bubreg. Crni sine....nisam verovao da se u sekundi mogu "odseci" noge i graske znoja kao grozdovi, probiti na celo i celom telu za pet sekundi od bola. Pet dana agonije, infuzija, zodola. Srecom sam ga izbacio i nije bio veliki. Isto to se desilo u 11 navrata 2013. god. sa kamenom u zucnoj kesi. I nju sam morao da odstranim. Ja i fizicki i dusevni bol k'o rodjeni brat i sestra :)

Proklinjao sam majku sto me rodila kad mi je krenuo. Bio sam sam u stanu. Pao sam na patos u agoniji, kao da me je bajonet od M-48 probo kroz levi bubreg. Crni sine....nisam verovao da se u sekundi mogu "odseci" noge i graske znoja kao grozdovi, probiti na celo i celom telu za pet sekundi od bola. Pet dana agonije, infuzija, zodola. Srecom sam ga izbacio i nije bio veliki. Isto to se desilo u 11 navrata 2013. god. sa kamenom u zucnoj kesi. I nju sam morao da odstranim. Ja i fizicki i dusevni bol k'o rodjeni brat i sestra :)

dobro me podseti da skuvam onaj chaj broj 12...

Back