Обилић
Elita
- Poruka
- 17.219
Шта радите кад вас лудаци убаце у психолошку машину ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igram se psihološke igre.Шта радите кад вас лудаци убаце у психолошку машину ?
Može li opširnije obrazloženje?Шта радите кад вас лудаци убаце у психолошку машину ?
Distanciram se od ljudi od kojih prosto osećam da mogu da budem isprovocirana ili ozračena energijom koja mi ne paše.
...
...
Ne znam koliko je i dokle mogućе izbegavati neželjene kontakte i koliko je to rešenje.
...
Čemu to?Не препоручујем никоме,
али ја сам страшно злопамтило и реваншиста ...
Мене увек можеш да рекреативно испребијаш, драги.Али ја волим и да ударим ...![]()
Nasilje se ne podržava ni na jednom ptf ovog foruma, hvala na razumevanju.Али ја волим и да ударим ...![]()
Može li opširnije obrazloženje?
Neznam koliko je i dokle mogući izbegavati neželjene kontakte i koliko je to rešenje.
Zanimljivo da su meta ogovaranja uglavnom mirni i povučeni a ne bukađžije, koje bi bilo objašnjenje za to?
Mislim da je obrazloženje to što se mirni smatraju slabijima . Često se u našem društvu mirni i odmereni ljudi smatraju slabićima, dok se kabadahije glorifikuju kao neko ko ima stav. Potpuno pogrešna percepcija dovodi do situacija da se nečija agresivnost tumači kao stav.Može li opširnije obrazloženje?
Neznam koliko je i dokle mogući izbegavati neželjene kontakte i koliko je to rešenje.
Zanimljivo da su meta ogovaranja uglavnom mirni i povučeni a ne bukađžije, koje bi bilo objašnjenje za to?
...
Povučeš se, sačuvaš dignitet i... ko šta smatra, neka smatra!
Мене увек можеш да рекреативно испребијаш, драги.
Твоја Амела
Jedini idiot koji mi je sistematski uništio građevinu na kojoj sam baš predano radila godinama dok na njega nisam nabasala, a meni nije pritom bilo nimalo žao, je Knez Miškin.
Ako, neka, svakako je to bilo ružno.
...
Gledaj...nije knez Miskin lud.
Baš si lepa.
promenim ludakeШта радите кад вас лудаци убаце у психолошку машину ?
Šta radim?
Počnem da se iživljavam na njima.
I gazim ih dok se ne umorim.
A ja se jako teško umaram.
Distanciram se od ljudi od kojih prosto osećam da mogu da budem isprovocirana ili ozračena energijom koja mi ne paše.
To je za mene onaj izraz "praviti se mrtav".
Mirnija mi je glava kad ljudi za mene govore da sam povučena, ćutljiva, nevidljiva, nedruželjubiva, baksuz, debil i sl., nego da upadam u priče za koje sam 100% unapred ubeđena da neće izaći na dobro.
Ono gde je po nekom egzistencijalnom imperativu neizbežno ponekad da se sretnem sa... energetski i duševno nestabilnim ljudima, gledam da to bude što konciznije, i ne lažem kad kažem da žurim.
Može li opširnije obrazloženje?