Kako sam realno sjebao zivot.

Raznorazno

Početnik
Poruka
1
Pa ukratko imam 31 godinu i relativno dobar posao a nekad i zenu i dete (dete idalje imam) veza mi je trajala poprilicno dugo a brak kratko i tako odose dve osobe koje sam voleo a nisam umeo da cuvam e onda krecu problemi provodi zurke malo vise travica jednom sam bio i hapsen i eto od starog zivota ni tracak a iz ovog nevidim izlaz.

Svi ste živi i zdravi, imaš nešto iza sebe u vidu tog deteta,nadam se da možeš da ga viđaš da nemaš sudsku zabranu, imaš dobar posao i relativnu mladost. Da si zasrao jesi ali dug je put pred tobom i ništa nije nepopravljivo. Iživećeš se neminovno u nekom trenutku a onda imaš nešto iza sebe,imaš karijeru,nije da tek krećeš da učiš o životu. Dete će rasti, imaš zbog čega da živiš i da se trudiš, doći će i nove ljubavi neminovno.
Možda si sada letargičan ali ne bi smeo da ideš u neke depresije, daleko si ti od komplet sjebanog čoveka rekao bih.

Ma kakvi "sjebao život"....:ne:
Nema čoveka/žene bez makar jedne, a obično više loših faza u životu.... Tek ćeš da ih brojiš. I to ne kažem s namerom da te dotučem, već da realno gledaš na život. Tek posle 50-e počne čovek da podvlači crtu....
Ima ona maksima: nije važno koliko si duboko pao, već koliko si brzo posle toga ustao.
Nije jedan poraz izgubljena bitka.
Itd.
I, znaš šta: nisu to floskule, to ti je sva mudrost životna.
Trudiš se. Bukvalno i metaforički. Mučiš se, izlazis jači i činiš najbolje što umeš i možeš u svakom trenutku.

PS. Neka sam se i upecala na ljudsku muku.

ako si svestan svojih gresaka, to je vec velika stvar
jos si veoma mlad i jos svasta mozes da uradis
najbitnije je da volis sebe i da na sebi radis a sve ostalo ce se nekako promeniti, dete ce imati dobrog oca, a ti imas sansu da pronadjes neku finu zenicu i zapocnes nesto novo, samo ces biti spreman i zreo za to

ako si svestan svojih gresaka, to je vec velika stvar
jos si veoma mlad i jos svasta mozes da uradis

najbitnije je da volis sebe i da na sebi radis a sve ostalo ce se nekako promeniti, dete ce imati dobrog oca, a ti imas sansu da pronadjes neku finu zenicu i zapocnes nesto novo, samo ces biti spreman i zreo za to
barvo milance, odlicno i tacno receno

Pa ukratko imam 31 godinu i relativno dobar posao a nekad i zenu i dete (dete idalje imam) veza mi je trajala poprilicno dugo a brak kratko i tako odose dve osobe koje sam voleo a nisam umeo da cuvam e onda krecu problemi provodi zurke malo vise travica jednom sam bio i hapsen i eto od starog zivota ni tracak a iz ovog nevidim izlaz.
Potrudi se da budeš što bolji otac svom detetu, ako se već nisi pokazao kao dobar muž.Ne znam, možda nije bilo sve do tebe. Da budeš dobar tata, nikad nije prekasno.Kad čovek malo bolje razmisli, to i jeste najbitnije.

Meni su drugi sjbali zivot
drag.gif

Najvise mi zao sto su neki umrli rano pa se izvukli nekaznjeno
drag.gif

Back