Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Meni jednom ništa nisu rekli za veličinu mog kujca, teško sam to podneo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti srce veće od šišijevog kujca? :srce:Drži me za srce recimo![]()
Malo je deblje i tvrđe, ali svakako nije veće. Pa si videla kolika je to toljaga leptejehbo.jel ti srce veće od šišijevog kujca? :srce:
a i ja svašta pitam, kao da postoji nešto veće od šišijevog kujca.. ne znam samo što stalno priča da mu je mali, da li je to da zavara forumašice, da ih ne preplaši..Malo je deblje i tvrđe, ali svakako nije veće. Pa si videla kolika je to toljaga leptejehbo.
jeste jestea i ja svašta pitam, kao da postoji nešto veće od šišijevog kujca.. ne znam samo što stalno priča da mu je mali, da li je to da zavara forumašice, da ih ne preplaši..
Ako i jeste tako to je loša strategija, nepoštena zapravo!a i ja svašta pitam, kao da postoji nešto veće od šišijevog kujca.. ne znam samo što stalno priča da mu je mali, da li je to da zavara forumašice, da ih ne preplaši..
hoćeš da kažeš da zokijev ***** nije romantičan?pa ljudi moi ovo je strashno koliko spama zokiu malo jedna tema da se fali kujcem pa se fali na dve
a tema je davas posetim romantika
само вас гледам и не знам одакле да почнем!pa ljudi moi ovo je strashno koliko spama zokiu malo jedna tema da se fali kujcem pa se fali na dve
a tema je davas posetim romantika
Samo nemoj od mene molim teсамо вас гледам и не знам одакле да почнем!
а баш сам те намерачила :руменко:Samo nemoj od mene molim te))))
a ti hoces da kazes da jeste i dobro shta sadhoćeš da kažeš da zokijev ***** nije romantičan?