Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.562
Имао сам неколико година Адобе Акробат Про XI. Наједном поче да зеза Отвориш ПДФ фајл, за минут се блокира, и угаси се сам. Чак дозволи рецимо да конвертујеш пдф у Ворд, али се одмах угаси.
Пробам да га инсталирам опет, запне на пола.
Онда јуче скинем Аdobe Acrobat DC, бар за пробни период, али се и он заблокира.
Скинем Adobe Reader, али нова верзија без везе. Немам опцију лево где су стране, па да идем на неку, неко само скролирањем.
Иначе, ова Виндоус десетка ми стално намеће да ПДФ фајлове отварам у Microsoft Edge што је врхунац идиотизма Зашто не бих читао пдф фајл кад сам ван мреже?
На старом рачунару сам имао Nitro мало је непрегледнији, али може да прође.
Има доста онлајн опција за конвертовање PDF у текст, Ворд исл. и то није проблем, мени је ту најважније што сам у Акробату могао да неке стране избришем, да убацим из дургог PDF-а.
Значи, резиме: Шта да уградим, који бесплатан програм да преузмем (а да не морам да крекујем, јер то не знам), да бих могао да едитујем PDF и бришем-додајем странице?
Пробам да га инсталирам опет, запне на пола.
Онда јуче скинем Аdobe Acrobat DC, бар за пробни период, али се и он заблокира.
Скинем Adobe Reader, али нова верзија без везе. Немам опцију лево где су стране, па да идем на неку, неко само скролирањем.
Иначе, ова Виндоус десетка ми стално намеће да ПДФ фајлове отварам у Microsoft Edge што је врхунац идиотизма Зашто не бих читао пдф фајл кад сам ван мреже?
На старом рачунару сам имао Nitro мало је непрегледнији, али може да прође.
Има доста онлајн опција за конвертовање PDF у текст, Ворд исл. и то није проблем, мени је ту најважније што сам у Акробату могао да неке стране избришем, да убацим из дургог PDF-а.
Значи, резиме: Шта да уградим, који бесплатан програм да преузмем (а да не морам да крекујем, јер то не знам), да бих могао да едитујем PDF и бришем-додајем странице?