Kako roditelji razlikuju blizance?

verovatno nisi nikad video blizance uzivo

bio sam u vezi sa jednom bliznakinjom..
jednojajcane
kad joj gledam instagram i zajednicke slike nemas pojma koja je koja koliko su iste

ali uzivo..uvek sam tacno znao koja je koja, postoje sitne crte na licu koje ih razlikuju, gestikulacije, reagovanja.. nikad ne mozes da omanes.

to je mit da ih ne razlikujes i da mozes da pogresis.

cak i kad su razdvojene tacno znam koja je koja..

to prolazi u skoli jer profesori traljavo prate ucenike pa jedna odgovara umesto druge, ali veruj mi..tacno znas ko je ko.

verovatno nisi nikad video blizance uzivo

bio sam u vezi sa jednom bliznakinjom..
jednojajcane
kad joj gledam instagram i zajednicke slike nemas pojma koja je koja koliko su iste

ali uzivo..uvek sam tacno znao koja je koja, postoje sitne crte na licu koje ih razlikuju, gestikulacije, reagovanja.. nikad ne mozes da omanes.

to je mit da ih ne razlikujes i da mozes da pogresis.

cak i kad su razdvojene tacno znam koja je koja..

to prolazi u skoli jer profesori traljavo prate ucenike pa jedna odgovara umesto druge, ali veruj mi..tacno znas ko je ko.
To ti misliš da si tačno znao.. :zper:

Razlikuju se. Što Tab napisa, na fotografijama možeš da pogrešiš ali ovako ne, bez obzira koliko su "kao na indigo".

Ne znam da li su u pitanju petorke ili šestorke ali su u porodilištu bebama sa donje strane nožnih prstića isetovirali tačkice. Svaka beba je na drugom prstu imala malu istetoviranu tačkicu.

Back