Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Nazalost, samopouzdanje se dobija djelima a ne rijecima, jer da je suprotno, manjak samopouzdanja nam ne bi bio problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja to govorim vidi ih ovi jasari vuku ribe a ti nesmes da startujes...Al meni je prosto blokada...Ja sam lep decko(bez lazne skromnosti)ali sam nesposoban da pridjem devojci pa bog...
Pa zezni sebestavi se u nezavidnu situaciju,pa se vadi sam..bar je meni uvek uspevalo,parola snadji se,i snadjes se,ne snadjes bar se neces kajati sto nisi uradio bilo sta,i budziti tu blokadu sto imas
A znas sta jos pomaze,ali ovo stoo posto deluje,kad ti je sve ravno,znaci nema pritiska,ne zelis nista...ali ces dobiti..ako razumes.
I ja to govorim vidi ih ovi jasari vuku ribe a ti nesmes da startujes...Al meni je prosto blokada...Ja sam lep decko(bez lazne skromnosti)ali sam nesposoban da pridjem devojci pa bog...
Gleaj fazon je u tome ako vec imas strah od odbijanja,zamisli da upoznajes nekog ortaka ili da pricas sa ortkakom i onda zapocnes neku spiku,o bilo cemu mora te jedna tema barem usrati! Ako vidis da se riba zainteresovala za tebe ili ako i ne vidis to samo je pitaj da se odvojite,ukoliko krene sa tobom posao si zavrsio,ukoliko nece ispusio si idi dalje! nego jesi ti jedinac (ovo pitam ne vezano za temu pravim neko istrazivanje,slobodno reci)?![]()
Nazalost, samopouzdanje se dobija djelima a ne rijecima, jer da je suprotno, manjak samopouzdanja nam ne bi bio problem.
Probaš nešto pa na**beš...Tako nekoliko puta i eto ti samopouzdanja.![]()
Pre dva minuta sam imala prezentaciju o pravu na zivot svake osobe...Nije to bila klasicna prezentacija, vec nesto kao zavrsna vezba na seminaru na temu diskriminacija, nasilje i tolerancija.
Radili sam u paru sa jos jednom devojkom i sve sam u sobi znala. Stajala sam pred ogledalom i sve sam rekla kako treba. Savrsena dikcija, jacina glasa, nacin govora, oscilacije kada su one potrebne....sve.
I onda dodjem pred poznatu grupu, i sva se izgubim.
Prva rec mi je bila ovaaaaaaj...
Imam ogroman problem sa tremom i pritiskom koji osecam.
I onda mislim, ako imam ovoliki problem sa grupom koju poznajem i sa kojom radim sedam dana, kako ce mi biti pred cetvrtom godinom ili pred amfiteatrom na faxu...
By the way, jel se seca neko mene?![]()
pa,ako budeš imao sreće,naletećeš na neku napadnu kao što sam ja,i problema neće biti...
^ Čisto o**ebavanje.Veruj mi,i ja bih ti isto rekao.
ma,to su ti one situacije gde šta god da kažeš,ne valja
ja kažem da nemam vremena za razgovor jer mi gori ručak
vrlo prosto
e, a da si prava drugarica pustila bi rucak da izgori da bi je utesila