KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Jeste, Marlon je u pravu. Već sam pisao na drugoj temi, ali ponoviću i ovde.
Psi su zlo koje je uzelo maha. Napadaju ljude, grizu i ubijaju. A onda će da se nađu pametni koji će reći da pas nije kriv. :roll: Jok nego je zaslužan. Da neće i orden da mu damo?
Za šta se mi ovde uopšte borimo? Za ljudski rod, ili za pse? Hoćemo li od gradova da pravimo štenare, ili obratno? Od štenare gradove?
Situacija je tatkva, nema mesta i za ljude i za pse. Štaviše, psi ne plaćaju porez.
Tolika ljubav prema psima meni je sumnjiva, jer ko voli pse, ne voli ljude. I trebalo bi svako da se izjasni, da li je pas, ili je čovek? Ako je pas, onda ne može da ulazi u popis stanovništva i biračke spiskove. To što neki psi liče na ljude, ne znači ništa. I reptilijanci liče na ljude, ali nisu ljudi. U stvari, reptilijanci su se umešali među ljude i oni se takođe zalažu da psi ostanu tu gde jesu i da se razmnožavaju, jer su se udružili sa njima i žele zlo ljudima. One koje psi ne napadaju, ili su i sami psi ili su reptilijanci. Tu bi imalo rešenja, ali reptilijanci su se uvukli u sve pore društva. Inače, da je to ranije primećeno, moglo je da se iskoreni. Oni za koje bi se posumnjalo da su reptilijanci, mogli bi da ih mučimo dok ne priznaju da su reptilijanci. Ali bojim se da smo zakasnili.

Ali svejedno, ja se divim ovima koji se otvoreno bore protiv pasa, rizikujući svoj život za dobrobit ljudske vrste. Jer svakog momenta može da im zakuca reptilijanac na vrata.
A ljudi žive u binilu i ne vide istinu, jer se te informacije diskredituju tako što im se lepe etikete "teorija zavere". I sve se preokrenulo. Ljudi veruju u laži, a istine proglašavaju za teoriju zavere. A zašto je to tako? Zato što su ljudi naivni i ne mogu da poveruju da se zlo nadvilo nad ljudskom vrstom. Uljuljkani su šarenom fasadom u svojoj realnosti, ne shvatajući da će ta fasada da im se sruši na glavu. A uskoro će da dođe taj momenat ako se ljudi ne osveste i progledaju, kao što sam ja progledao.

normalno... ja sam uvek u pravu cim se ubi da pravis metaforicne sprdacine u nedostatku validnog argumenta za problem koji se resava ekspresno

- - - - - - - - - -

sace glas ljubavi ono... ko si ti marlone da odlucujes o zivotu lutalica a ja kazem...a ko si ti da podrzavas kasapljenje ljudi

Саће ону жену што је мотком убила џукелу у Јагодини пошто јој је ова унаказила бабу да оптуже за убиство пса, јер како рекоше на оној теми, пас њу није напао, можда је кренуо ка њој, али то се не рачуна као напад..
И после хоће азиле, које азиле, лударе земљи Србији требају..

Све преко нуле је превише..
Preko nule verujem da je svuda.

- - - - - - - - - -

pitaj taba sta sam mu rekao da si ti.
Mogu da pretpostavim i bez pitanja, ali ovaj pdf i ova tema nisu o tebi i meni. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Саће ону жену што је мотком убила џукелу у Јагодини пошто јој је ова унаказила бабу да оптуже за убиство пса, јер како рекоше на оној теми, пас њу није напао, можда је кренуо ка њој, али то се не рачуна као напад..
И после хоће азиле, које азиле, лударе земљи Србији требају..

Cekaj sad ovo ne razumem, prvo kazete da treba da se uvede taksa za zivotinje da bi se od tih para izgradili azili, a sad kazes da ne trebaju azili.

Preko nule verujem da je svuda.

Cekaj sad ovo ne razumem, prvo kazete da treba da se uvede taksa za zivotinje da bi se od tih para izgradili azili, a sad kazes da ne trebaju azili.

Вала' ја пропутовах целу западну Европу, са свећом да их тражиш не мож' ниједног да видиш.

Какви бре азили од таксе, такса иде у буџет, а из буџета се финансирају популарни шинтери, тј. зоохигијена, или како се већ зове, као и оних пар дана или недеља колико пси морају да проведу тамо пре него што ги утепау, а и то утепавање мора о државном трошку, тј. из буџета

E pa to sam i ja rekao na onoj temi gde se pominje uvođenje takse. Evo:

Da, treba što veće takse, da bi punili budžet, džepove vodećoj stranci i finansirali njenu kampanju.
I ne samo to. Poreznici treba da uđu u kuću i vide šta sve ljudi imaju u kući i oporezuju svu imovinu. Jer, država (stranka) vam je omogućila da imate sve to što imate, tako da su oni vlasnici svega, vi ste samo korisnici.
Čak i one koji formalno nemaju nikakvu imovinu treba oporezovati. Jer to što formalno nemaju, oni ipak mora da žive negde i koriste neki prostor, a to znači državni prostor. I to što su živi, dokaz je da jedu. To znači da sve vreme koriste državnu imovinu i žive na državni račun, a da ništa ne doprinose državi. Ako neće da plate jer navodno nemaju novca, to treba tretirati kao izbegavanje plaćanja poreza pa plus naplatiti kaznu. Ako ni to neće da plate, terati na prinudni rad. I nemojte nikada pitati šta država može da uradi za tebe, pitaj šta ti možes da uradiš za državu?
Pa da, imamo li bolju državu?
Imamo li uopšte državu?

Па бре ви стално причате како су извор луталица људи који их напуштају, дакле власници.

И ко онда да плаћа рад шинтерске службе која се плаћа из буџета, што да плаћам то ја који нема никакве везе са псима?
Дакле, такса вама, веома логично.

Па бре ви стално причате како су извор луталица људи који их напуштају, дакле власници.

И ко онда да плаћа рад шинтерске службе која се плаћа из буџета, што да плаћам то ја који нема никакве везе са псима?
Дакле, такса вама, веома логично.
Pa to ja i pričam. I koji bre "mi", a koji ste to "vi"? Pa normalno da se plaća iz budžeta, a budžet se puni iz poreza i taksi. I do sada se tako punio. Ali pare iz budžeta ne idu tamo gde ccaterpillar odluči. Zna se ko raspolaže i određuje gde će pare, na koji i čiji račun da idu. I to je sve legalno i pokriveno papirima. A i transparentno. U prevodu - providno.

Poslednja izmena od moderatora:
Вала' ја пропутовах целу западну Европу, са свећом да их тражиш не мож' ниједног да видиш.

Какви бре азили од таксе, такса иде у буџет, а из буџета се финансирају популарни шинтери, тј. зоохигијена, или како се већ зове, као и оних пар дана или недеља колико пси морају да проведу тамо пре него што ги утепау, а и то утепавање мора о државном трошку, тј. из буџета

Птобај да схватиш да твоји личнио утисци са " прпутовавања" нису валидан аргумент у овим разговорима.
О сталним контрадикцијама , да не говримо.
Посао који мислиш да овде обављаш ти иде врло транспарентно - провидно.

Ja sam ih vidjao, doduse redjen nego ovde.

A i azila napolju ima, verovao ili ne.

Милиони крава, свиња, кокошака, оваца, риба нестају у нашим чељустима па се нико не пита шта су они богу скривили па да им се тако враћа.

Али пас..Е то не може. Он има да нам јаше по леђима док је света и века.

Back