KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

kakvih sve vlasnika ima ...:lol:

ker.jpg
:D:lol:
сви уједамо.JPG

- - - - - - - - - -

U Kanadi su to resili time sto svaki pas mora da bude registrovan inace su OGROMNE kazne ; a onda ako se taj isti pas izgubi, ide u instituciju koja ih drzi pa kad se vlasnik javi, oni provere i ako je pas tu, tu je .. ako nije .. onda veoma brzo bude doveden posto ovde vode racuna o lutalicama.

:ok: Да то је то , мање више.

Не, то није то. То јест - није само то. Они су прво помели луталице а сад могу да се праве хумани.

Колегинице видим теби баш гушт побити те псе!Полако,најлакше је побити све и решен проблем,превентива је кључ здравог живота у медицини.
Сматрам да је превентива кључ за решавање проблема луталица.Азил за псе није толико скуп,све те луталице потрпати ту и онда полако.Пси не живе дуго,највећи проблем настаје када су тотално без надзора а поготово када се не стерилишу и крену да се размножавају између себе неконтролисано.
Зар није логично решавати прво узрок а ти запела ПОБИТИ,ПОБИТИ па ПОБИТИ.

Колегинице видим теби баш гушт побити те псе!Полако,најлакше је побити све и решен проблем,превентива је кључ здравог живота у медицини.
Сматрам да је превентива кључ за решавање проблема луталица.Азил за псе није толико скуп,све те луталице потрпати ту и онда полако.Пси не живе дуго,највећи проблем настаје када су тотално без надзора а поготово када се не стерилишу и крену да се размножавају између себе неконтролисано.
Зар није логично решавати прво узрок а ти запела ПОБИТИ,ПОБИТИ па ПОБИТИ.

Али нас наравно не занимају лаки и ефикасни начини решавања проблема...

Али нас наравно не занимају лаки и ефикасни начини решавања проблема...

Идите у лов и убијајте ако вас то весели,ово нису дивље животиње како не схватате разлику , није исто убити пудлицу и дивљу свињу?! Ово је друштвени проблем од јавног значаја.

Идите у лов и убијајте ако вас то весели,ово нису дивље животиње како не схватате разлику , није исто убити пудлицу и дивљу свињу?! Ово је друштвени проблем од јавног значаја.

Ово нису дивље животиње, дивље животиње живе у својим стаништима, и не угрожавају људе у њиховој средини, сем врло ретких изузетака.

Чуј ово, проблем од јавног значаја, ово је бенигни проблем који је захваљујући размишљањима попут твог достигао овако ненормалне размере.

Pa mora od neceg da se krene :dontunderstand:

Пошто си дошао овде да солиш памет, има ли азила о државном трошку по Канади где се пси чувају до смрти од старости у просторијама са подним грејањем, са редовним оброцима и са ветеринарском негом?

Пошто си дошао овде да солиш памет, има ли азила о државном трошку по Канади где се пси чувају до смрти од старости у просторијама са подним грејањем, са редовним оброцима и са ветеринарском негом?

Nisam ja dosao nigde da solim pamet nego da kazem svoje misljenje a to ko gde uzima pare u Kanadi, to me ne zanima ; meni je vazno da je meni lepo i da, ako mi pas nestane, znam gde cu da se obratim da ga potraze

Ово нису дивље животиње, дивље животиње живе у својим стаништима, и не угрожавају људе у њиховој средини, сем врло ретких изузетака.

Чуј ово, проблем од јавног значаја, ово је бенигни проблем који је захваљујући размишљањима попут твог достигао овако ненормалне размере.

Каква ти је сад то теза?Људима попут мене који се залажу за ред,да свако ради свој посао и да свако одговора за свој посао или нерад?!
Постигао је овакве размјере јер нико не ради управо свој посао.Не слажемо се у методама решавања проблема,само што сам ја нормалне цвилизацијске методе видео уживо у нормалним земљама а ти вјероватно мислиш да је лов на домаће животиње једини начин јер не знаш за друге.

Каква ти је сад то теза?Људима попут мене који се залажу за ред,да свако ради свој посао и да свако одговора за свој посао или нерад?!
Постигао је овакве размјере јер нико не ради управо свој посао.Не слажемо се у методама решавања проблема,само што сам ја нормалне цвилизацијске методе видео уживо у нормалним земљама а ти вјероватно мислиш да је лов на домаће животиње једини начин јер не знаш за друге.

Ја сам у цивилизацији видео резултате, и хоћу исте такве резултате и овде, али ОДМАХ, а не ајде радимо CNR, па очекујемо да се проблем реши за пар деценија. И то радимо CNR више од деценију, а стање све горе, нема никаквог разлога да покушавате да правите будале од људи, у цивилизацији убијање паса је нормална ствар, ако пас нема власника и нико не жели да га преузме, пас се убија, тачка, нема даље, шта је теби ту нејасно?

Sta da platim ? Besplatno zdravstvo za mene i moju decu ? Skolovanje gde drzava pomogne ako dete ne moze da upise fakultet ? Izdrzavanje necijeg kucnog ljubimca dok ga vlasnik ne nadje ?

Uvek !

Где то има да се цео живот издржавају нечији љубимци, да идем одмах да постанем љубимац...

Ја сам у цивилизацији видео резултате, и хоћу исте такве резултате и овде, али ОДМАХ, а не ајде радимо CNR, па очекујемо да се проблем реши за пар деценија. И то радимо CNR више од деценију, а стање све горе, нема никаквог разлога да покушавате да правите будале од људи, у цивилизацији убијање паса је нормална ствар, ако пас нема власника и нико не жели да га преузме, пас се убија, тачка, нема даље, шта је теби ту нејасно?

Само размажена, безобразна и неваспитана ДЕЦА вичу како нешто хоће, и то нешто хоће ОДМАХ ! Одрасли људи се тако не понашају.
Ако и оставимо по страни да су твоји предлози прозив законити и косе се са неким од основних принципа на којима поћива друштво, остаје истина да су неделотворни .Ни ти ни други твоји истомишљеници ниста дали ни један једини доказ који би потврдио ваше " аргументе"
Било би врме да размислиш о томе !

Poslednja izmena:
Само размажена, безобразна и неваспитана ДЕЦА вичу како нешто хоће, и то нешто хоће ОДМАХ ! Одрасли људи се тако не понашају.
Ако и оставимо по страни да су твоји предлози прозив законити и косе се са неким од основних принципа на којима поћива друштво, остаје истина да су неделотворни .Ни ти ни други твоји истомишљеници ниста дали ни један једини доказ који би потврдио ваше " аргумнте"

Значи да нас џукеле гризу то је законито, а не их помлатимо то је незаконито. Па ваљда је сада јасно зашто свако мало неко узме ствари у своје руке.

Све друго смо већ рекли, те ствари се решавају тако што се где год се види џукац покупи и претвара у нешто корисно, континуирано и уходано.

То стално залагање за " узимања ствари у своје руке" је прави доказ кукавичког и лажног хвалисања. Да ти то ( као и остали који се залажу за такав метод) само показују да своје накарадне жеље не смеју да остваре сем вербално и анонимно, тражећи бар пећутну сагласност других за остварење својих мрачних порива. Тражите ви некакву друштвену, јер легалну знате да не можете да добијете, дозволу за убијање.

Ако и оставимо по страни да су твоји предлози прозив законити и косе се са неким од основних принципа на којима поћива друштво, остаје истина да су неделотворни .Ни ти ни други твоји истомишљеници ниста дали ни један једини доказ који би потврдио ваше " аргументе"

Pa nije bas odmah, situacija je ovakva bar 12ak godina, mozda i vise...
i samo je gore....

Back