Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.273
Uclaniti ih u SNS?
Svi su njihovi vec tamo.
Svi su njihovi vec tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел ти некада ниси била на страни ових кучељубаца?
Ne, nisam ni Putin, ni Obama ( moja nemacka kancelarka mrzi pse i boji ih se, ali to je tako uobicajeno sa nehumanim ljudima pa valjda jeИ, шта си умислила ти и теби слични, да сте Џорџ Вашингтон?
Последњи постови јасно показују да нашим саговорницама уопште није циљ решавање питања напуштених паса. Они су њима врло добар изговор за борбу против паса уопште..
Ne, nisam ni Putin, ni Obama ( moja nemacka kancelarka mrzi pse i boji ih se, ali to je tako uobicajeno sa nehumanim ljudima pa valjda je
i kod tebe ista prica), ja pse volim kao sto volim i slonove ili rakune, ali psa mogu da imam, slona ne mogu.
Covek od psa ili macke ima mnogo vise koristi nego stete pri cemu ne mislim nikako ne mislim da me pas stiti od napadaca, a macka od miseva
nego ce svaki psihoterapuet preprouciti i starim ljudima i porodicama sa decom da uzmu psa ili macku i zbog mentalnog zdravlja, ali i stvarnog.
Да да, видим много смо здравији данас кад све врви од паса него пре 40 година кад никоме није падало на памет да изгирава пасјег слугу..
Jesu to problemi, tih problema ima i u ovim kao " uredjenim" drustvima, porez tu ne resava nista narocito, trebalo bi zaista zakonom zabraniti te opasnenisam. a volim pse, ali vidim bolescinu u koju su ogrezli. i mnogo je vise ljudi koji pse vole, ali cinjenica je da se od lutalica ne moze ziveti u pojedinim naseljima. napade od strane pasa su doziveli meni bliski ljudi koji vole pse ili imaju pse. pisala sam za slucaj svoje trudne drugarice prosle godine, ona je vodila mopsa starog 11 godina (star pas plus patuljasta rasa) i nailazi covek sa pustenim psom dogo argentino. ona ga lepo zamolila samo da pridrzi psa dok prodje, on nece i stoji i smeska se i uziva u njenom strahu. a sta da je napao, izgubila bi trudnocu ladno. ili one koji je pre par godina na potezu vidikovacka crkva - avala film jurio copor dok je vozila bajs. pa je ubrzavala na nizbrdici,..srecom dobro vozi bajs i pretekla je.
nije ni meni bas sve jedno kad sam videla da u kraju zena hrani izbacenu zenku americkog staforda. sa ostecenim krznom, kakvo nemaju ni psi koji su ceo zivot na ulici. prvo sto mi je palo na pamet da je bila pas za borbe, ali je doslo do nezeljenog parenja, pa je izbacena. a to znam da pse za borbe izbacuju ako postanu beskorisni, jer je sa mnom u srednju skolu isao jedan (isto odeljenje), koji je, u to vreme, gajio pitove za borbu.
cak i mene su nasli da pojure, ali ja ne bezim, stanem, znam kako da se ponasam. a i psi osete kada je neko spreman da se brani.
Јуче гледам жену - куче сере на сред улице а она чека као последњи бедник са папирнатим марамицама.
Срање се завршило и она иде улицом са упакованим говнетом у руци. Ја јој довикнем да је псећа клозетарка а она ће мени - цели живот желим да будем псећа клозетарка.[/QUOTE]
A da nije pokupila to govance? Sta bi joj onda "doviknula"?
Genijalna je ta zena, sta drugo budali da kaze![]()
Јуче гледам жену - куче сере на сред улице а она чека као последњи бедник са папирнатим марамицама.
Срање се завршило и она иде улицом са упакованим говнетом у руци. Ја јој довикнем да је псећа клозетарка а она ће мени - цели живот желим да будем псећа клозетарка.
Ti bi ga vodala da raznosi gowna po ulici?
A da nije pokupila to govance? Sta bi joj onda "doviknula"?
Genijalna je ta zena, sta drugo budali da kaze![]()
To je samo tvoja pretpostavka, a ulicne pucacine su uvek potencijalno opasne za sve zivo u okolini. Posto je tamo i inace sad opsti haos verovatno se ne uzbudjuju zbog kolateralnih steta, ali to nije ono sto je pozeljno ovde. Naravno ni po zakonu.Пријатељу, овај са слике је свакако сада већ покојни, тако да ЈЕСУ решење..
Којих маца? Немам ја никакве маце. Све фотографије које постављам припадају слободним створењима.
И ја сам матора и сећам се фијакера врло добро. Не у Бг него у једном мањем месту у Банату, није битно ком.
И не сећам се чишћења, гомиле су остајале по асфалту. То су после чистачи сакупљали.
Срање се завршило и она иде улицом са упакованим говнетом у руци. Ја јој довикнем да је псећа клозетарка а она ће мени - цели живот желим да будем псећа клозетарка.

Problem je sa mackama mnogo tuzniji i strashniji nego sa psima jer se za stene nadje uvek neko dete koje ce stene doneti kuci ( jes da ga posle dva dana izbace na ulicu, aliФабрико, та "слободна створења" имају исти статус као и " напуштени пси" и колоквијално се називају " луталице" Само што ти имаш различити однос према псима и мачкама.
Број напуштених мачака, или како ти кажеш " слободних створења је по градовима неупореиво вечи од броја паса и не представља ништа мањи проблем од напуштених паса.С обзиром да се мачке паре чешће него пси и доносе више младих , тај проблем није ни мало наиван.
Количина гађења које у мени изазива само водање тих сакатих несрећника је језива.
И још клозетарење. Људски род је начисто пролупао.
To je samo tvoja pretpostavka, a ulicne pucacine su uvek potencijalno opasne za sve zivo u okolini. Posto je tamo i inace sad opsti haos verovatno se ne uzbudjuju zbog kolateralnih steta, ali to nije ono sto je pozeljno ovde. Naravno ni po zakonu.
Sterilizacija lutalica je jasno resenje.Mozda neko u vlasti i zeli da izazove ovakvo stanje nedelovanjem?
Sterilizacija pasa nije APSOLUTNO NIKAKVO RESENJE.
To je fantazija ljudi koji ne shvataju problem.
Јао, ко ли их је напустио...