Искрено мене не занимају азили, нека Вучић узме кредит од Светске банке и нека се распадну све болнице и породилишта, само нека буде пара за азил.
Постоје и друге животиње осим паса, ја немам проблем као ви да моји љубимци буде бебе ноћу, буде раднике, да дању деци не да да заспу бар на тренутак. Да нападају људе, да шире страх и немир, да шире смрад и измет свуда.
Постојимо ми љубитељи животиња и ви љубитељи паса. Ми нисмо део проблема, ви јесте део проблема.
Постоје два начина да се реши проблем. Први је да то урадимо без мешања страних сила, дакле да донесемо законе и да онда те законе поштујемо.
Други начин је да чекамо да се стране силе умешају.
Која је то страна чизма ? Па ЕУ.
Али ми никада нећемо ући у ЕУ ? Па вероватно нећемо, али попут сваког слепца, слепо усвајамо њихове законе, па ћемо тако и ове.
Да ли су ЕУ закони, хумани према власницима паса и самим псима ? Нису ни мало хумани, гледајући из нашег угла тоталне анархије.
Шта ће се десити ? Власници паса ће морати да плаћају порез и мораће да воде рачуна о псима. Дакле ем ће да их кошта, ем ће морати да спавају са њима, дакле неће моћи да их оставе као сада да крше закон и да ремете јавни ред и мир, попут сваке циганске џамахирије где нема никаквог реда и закона.
Шта ће се онда десити ? Због хиљаду динара пореза годишње, већина љубитеља паса ће преко ноћи изгубити љубав према псима и препустиће их улици.
Ко ствара псе луталице, ја љубитељ животиња или ви љубитељи паса ? Па љубитељи паса, када изгустирају љубимца ... марш на улицу.