Kako regulisati trigliceride?

a zato si ti otišao u Ameriku medju onu krmetinu :D
pa, da, ali je moja teorija da nam nesto fali, ili nam se i metabolizam usporio, pa da smo zato preglomazni, i sada mislim da je to jod, a sa njim deluije selen, koji nam takodje fali ako se mucimo sa kardiovaskularnim bolestima [s tim, sto ja uzimam selen odavno vec]

znaci, po mojoj teoriji, dok god se meni traze slane zanimacije, na primer kukuruzni cips, ranije sam tamanio obican, fali mi jod... znaci lepo ti pise manjak joda povecani trgliceridi, ali gledacu da ponovim lipid test, pa bih imao i dokaz

evo ti na temu:lugol's solution lipid profile
Lugol's solution can potentially affect the lipid profile by decreasing the overall lipid content in cells, particularly triglycerides, due to its ability to induce lipolysis (the breakdown of fats); studies have shown that exposure to Lugol's solution can lead to reduced lipid accumulation in adipocytes and increased glycerol release, indicating a breakdown of stored triglycerides.

e, a doktorka me je kljukala jednim, drugim, trecim lekom, ... samo sam ja sve pobacao zbog nezeljenih efekata [uglavnom za pritisak,a statine nisam ni pio]

Back