Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Има ли неко неки савет?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Davno je to bilo ali se secam jednog lika "vukovca" iz srednje koji je u drzao casove osnovcima za male pare .Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
kazi da ne znas i da ces ih iznabadati u glavu.Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Има ли неко неки савет?
Najbolji komentar ✔✔✔trazi im protivuuslugu i odma ce te ostavit namiru
Koju Miru? Jel na @Modernamira5trazi im protivuuslugu i odma ce te ostavit namiru
Ako te sva ta pitanja smaraju,jednostavno na svako pitanje,za koje od tebe ocekuju objasnjenje,ti kazi:ne znam ili nemam pojma o tome!.Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Kazes jednostavno ne, ili ne znam ili nemam sada vremena itd.Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Kazes jednostavno ne, ili ne znam ili nemam sada vremena itd.
....inace je lepo pomoci drugovima ako ti to ne predstavlja napor ali kada preteraju ili manaipulisu sa tobom..onda ih jednostavno iskuliras
Ne,rekla sam ti da ti ne dam cupi.Koju Miru? Jel na @Modernamira5
HahahahahhaNe,rekla sam ti da ti ne dam cupi.
вади се на маму, тату, сестру, тетку, бабу... Кажи "сад ћу., идем само да однесем тетки лек". И онда се не јавиш све док не будеш хтео да се јавиш.Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?
Moraš naučiti ljude nekad odjeb.. i. Veruj mi na reč, to i nije tako teško. Isključiš mob.i boli te đ.. a, kad ti nije do toga da izigravaš "dobru vilu".Više te tako cene i poštuju, nego kad si "dežurna budala"Како рећи не? Нпр. у школи си добар ђак и онда те људи зову да те питају за ово, оно али то кад пређе границе у манипулацију, како се изборити с тиме?
Има ли неко неки савет?