Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.330
više volim da dajem komplimente
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i u čast tome, evo jedan kompliment od mene za tebeodgovor na naslov
Znaci katastrofalno
Ne volim komplimente

ne znam se ja sa timE nositii u čast tome, evo jedan kompliment od mene za tebe![]()
![]()
Prihvatim, zahvalim i baš me briga ako nije iskren. To nije moj problem.Da, šta je sa nama koji ne umemo da prihvatimo kompliment nego se sve nešto umanjujemo, karikiramo, izvedemo besne gliste, pa tek onda zahvalimo?
I kod sebe sam to primetila.
Ne podnosim komplimente dobro. Uvek sam zatečena, pa se prvo podsmehnem sebi, izvedem neki vic, pred osobom koja mi udeljuje kompliment, pod obavezno, pa se našalim, a onda se ipak zahvalim osobi koja me je po nečemu pohvalila.
Kako se nosite sa komplimentima?
Ukoliko imate neku posebnu tehniku doživljavanja i savladavanja istih, podelite.
Ono... kompliment koji svima vama mogu da uputim povodom predstojećih praznika je da.... mi je prosto drago da sam vas neke tek sad srela, neke čitala već dugo i, sve vas doživljavala kao da ste mi u sobi.
Učinili ste mi ovu 2022. godinu lepšom, bogatijom, smislenijom... Hvala vam, i.. idemo dalje!
Ah, ti komplimenti...
Kazem:“Hvala.“Da, šta je sa nama koji ne umemo da prihvatimo kompliment nego se sve nešto umanjujemo, karikiramo, izvedemo besne gliste, pa tek onda zahvalimo?
I kod sebe sam to primetila.
Ne podnosim komplimente dobro. Uvek sam zatečena, pa se prvo podsmehnem sebi, izvedem neki vic, pred osobom koja mi udeljuje kompliment, pod obavezno, pa se našalim, a onda se ipak zahvalim osobi koja me je po nečemu pohvalila.
Kako se nosite sa komplimentima?
Ukoliko imate neku posebnu tehniku doživljavanja i savladavanja istih, podelite.
Ono... kompliment koji svima vama mogu da uputim povodom predstojećih praznika je da.... mi je prosto drago da sam vas neke tek sad srela, neke čitala već dugo i, sve vas doživljavala kao da ste mi u sobi.
Učinili ste mi ovu 2022. godinu lepšom, bogatijom, smislenijom... Hvala vam, i.. idemo dalje!
Ah, ti komplimenti...

A kurtoAfriku?kurtoAziju
Pa...Nemam pojma, ni puna kesa komplimenata mi ne znači od osobe koja mi ne znači
Kad ti tako kažeš, onda nije ništa čudno što se većinom tako reaguje... to je neki kod u tradiciji našeg naroda, kao i mnogih drugih, čulo za skromnost i težnju da se ne povodimo za hvalospevima.Доживим трансфер блама када добијем комплимент, ретко и уделим.