Droid
Legenda
- Poruka
- 51.843
Тако је. Бити темељан, радити за будућност и не одустајати. Као Јевреји.
Prvo sredi svoju sobu, a posle menjaj zakone fizike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је. Бити темељан, радити за будућност и не одустајати. Као Јевреји.
mislim da je bila ili je jos aktivna neka radna grupa i da dokaza ima, odakle bi hagu stiglo da je postojala zuta kuca ako ne od srbije?
AJde mani me prica o Rotsildima i tajkunima...
To je uvek bila lazna prica, cak i soros je decija igracka u srbiji,
vladaju lokalni mocnici i seljacka tehnokratija nesposobna da stvori, pa mora da otima.
Pušti ga Slavene,nov je ođe na krsti.
Pušti ga Slavene,nov je ođe na krsti.
Ma gde nov to je neciji novi nalog. A ti si nov nisam te do sada vidjao na politici...
Ja sam Nenad.
Aha ti si udario u sredinu piramide. Ok. Slazem se. Moze i tako.
Dobro si definisao.
To je bas specifikum za nasu drzavu. Lokalna stoka. I to se vesto krije jer niko ne pridaje znacaja lokalnim izborima jer ih kontrolise republika. Lokalne mocnike imenuje republika. Vrh SNS odredjuje ko ce da vlada u svakom gradu, ko moze a ko ne da diluje bilo kakvu robu, usluge, da zaposljava, posto su radna mesta i slicno.
Sve je uvezano sa republikom. Dakle mislim da je generalni problem korupcija u svim svojim vidovima. Lokalni mocnici su izvrsitelji i deo sistema.
Ma jok, lokalne mocnike niko ne postavlja oni su tu i oni postavljaju, evo recimo glumca da odigra ulogu narodnog vodje. Oni se ne zajebavaju sa izborima, nego sa konkretnim stvarima. Tacnije parama i komandovanjem.
Mozes i Trifunovica i Libeta da stavis kao kandidata i izaberes, oni su tu da pricaju bajke koje narod voli. Komanda je kod onih koje ne biras.
Oni hapse, sude, presudjuju i otimaju. Prodaju ti pice ili gace sve jedno je pare trosis kod njih, a ljudi koji slusaju su na mestima gde se odlucuje lokalno, pa regionalno i na kraju u republici. Cak zadnje vreme da ne bi ofirali i te svoje poslusnike, razni resori primaju PR eve, sto je naravno smesno.
Добра тема, браво, Фрућко!
Лично- пустио бих да докази почну да "цуре" на Интернет; наравно, запад неће предузети нита да гони кривце, јер су многи у њиховим редовима. Брисаће, уклањаће, претиће и беснеће- али ће временом притисак прећи границу када могу то да игноришу.
Нешто слично, као "Викиликс" и Сноуден....
Albanci imaju podršku od USE što znači da im niko ne može suditi za trgovinu ljudskim organima.
Upravo to. Cak i ne brisu, dakle sto vise deliti..
Npr sa sajta Dika Martija:
https://www.justiceinfo.net/en/trut...ks-the-man-who-exposed-organ-trafficking.html
- - - - - - - - - -
To znaci da je vrh USA sponzor trgovine organima, i to treba Ameri da saznaju.
Delite info zapadnjacima po drustvenim mrezama, ne premisljajte se, jer sada je trenutak!