Kako razvući muža...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da ti muž duže traje? Da ga sačuvaš što duže da ti bude muž?Ja se svakodnevno trudim da svog nadživim.

- - - - - - - - - -

Bolje ti gledaj kako sebi više da ugodiš. Žene uvek više povuku u bračnim obavezama.

da bi ti muž duže trajao mora imati dugu liniju života na levom dlanu i pretke koji su prepišali devetu banku.

da bi duže trajao brak sa tim istim dugotrajno svežim održivim mužem moraš imati veeeliku želju da ga trpiš :lol:

Be mislim da je to resenje. Ishrana je licna preferencija, jos je "zdrava" trivijalan pojam. Stres je spoljni faktor i ne moze se redukovati kod kuce, jer tu nijr ni ukorenjen. Deoba problema se podrazumeva. Nije svako stabilan oslonac u teskim situacijama, ali se trud svakako cemi. Moj odgovor bi bio rad na sebi, svojoj svezini, inovaciji. Licni primer je najinspirativniji, a promene su neophodne bas zbog rutine koja je neizostavna u braku.

Zdrava sam napisala jer bi tako trebalo, a malo ko to zaista poštuje.
Ne slažem se da se ne može stres redukovati kod kuće. Kuća i treba da bude DOM , gde možeš biti svoj kad je teško i kad si najslabiji, bilo da si muškarac ili žena.
Gde si to što si, kakav si, u svakom momentu. Kad par prođe razne bure, poveže se na čudan način. KAo što može sve da se sruši kao kula od karata ako se ispostavi da je neko nekog lagao. Nekad se zalepi i ne vidiš tragove lepka. Nekad nema lepka za neke pukotine.

- - - - - - - - - -

Kako da ti muž duže traje? Da ga sačuvaš što duže da ti bude muž?Ja se svakodnevno trudim da svog nadživim.

- - - - - - - - - -

Bolje ti gledaj kako sebi više da ugodiš. Žene uvek više povuku u bračnim obavezama.

Samo simbioza;)

- - - - - - - - - -

da bi ti muž duže trajao mora imati dugu liniju života na levom dlanu i pretke koji su prepišali devetu banku.

da bi duže trajao brak sa tim istim dugotrajno svežim održivim mužem moraš imati veeeliku želju da ga trpiš :lol:

:D
Tako je. Baš veeeeliku ŽELJU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back