Kako razvući muža...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znala sam da će trebati pojašnjenje.
Generalno, kao muž, bez zadnjih namera :roll:

Pa uvek imaju neke namere,dal' su prednje ili zadnje-zavisi ko sta voli :)
Ma prosto-postuj sebe i njega,i on isto tako.Dovoljno...
Cim ti je muz-znaci emocije postoje,seksualni zivot takodje.Zajednica,budzet,interesovanja...itd.
Kad se na sve to doda postovanje u smislu da ne gusite jedno drugo,ne varate,nema lazi,maltretiranja,ponizavanja......i mnogo drugih stvari kojima se pokazuje postovanje,trajace dugo.A i ti njemu,na obostrano zadovoljstvo...

Da li je iko pomislio: zdravom prehranom, smanjenjem stresa, delenjem problema... ? :sad2:

- - - - - - - - - -

:zcepanje::ok:

- - - - - - - - - -

Super ste. nadam se da će još neko nešto napiše!

Sve to moze da se ubroji u ona tri sto je receno. Postovanje,ljubav,paznja.
Zdrava prehrana...pa ako volim svog muza naravno da cu da se potrudim da lepo kuvam,pa ono sto je zdravo,da mu udovoljim.
Smanjenje stresa...pa to isto moze tu negde da se ubraja. Deljenje problema se kod mene podrazumeva i kada je prijatelj u pitanju...o partneru da ne pricam.

Da dugo ostanete mladi i vedri osim ljubavi, paznje i postovanja potrebni su i humor, licna sloboda i bezrezervna podrška
Da se brinete jedno o drugom emotivno, psihički, seksualno i uopste na svaki nacin
Da jedno drugo ne gusite i ne namecete jednostrana resenja ili samo svoju volju
Da pricate i slusate
Da kuca bude dom gde voli da uziva odmara i gde se oseca srecnim
Kao i ti
Zena mora da bude zadovoljna sobom i muzem i decom i onda stvari traju i da tako kazem niko se ne trosi i ne nervira jer nema potrebe
Ugadjanje nekim sitnim stvarima koje znace onom drugom tek toliko da ne zaboravite da mislite jedno na drugo
Zajednistvo i partnerstvo
Prihvatanje gresaka i smejati se u zivotu greskama jer to je vazno tako se radi na sebi i na odnosu

- - - - - - - - - -

Mi smo se smejali sto godinama nisam umela da napravim gibanicu a u stvari sam imala los recept
Moj muz ode na internet nadje video i sad sam majstor
To je podrska a ne zbocanje i kenjanje te ne valja mi rucak te ne valja mi vecera

- - - - - - - - - -

Ili ono posaljes ga u prodavnicu a posle serres sta je kupio
Treba znati otcutati kad treba

- - - - - - - - - -

Takodje treba reci iskreno kad ti nesto smeta bez vike bez dranja
Ne valja ti ta majica uz to siri te u stomaku imas onu bolju
Znaci jedno asertivno ponasanje i postovanje sebe i njega

- - - - - - - - - -

Nikada ali nikada ne kritikovati muza pred drugima bez obzira sta je uradio to se prica u lice i u kuci

- - - - - - - - - -

I da ponovim smejanje fore humor iste talasne duzine
To je neprocenjivo a ako si se udala za njega on to sigurno poseduje

Devojke generalno lepše odgovore na ovakve teme + poneki dečak.
Za ove što predlažu ove sprave, razmišljam em nisu jeftine, em to oduzima vreme, bolje je možda uložiti novac u dobre šerpe i dok žena kuva, može da radi npr čučnjeve, istezanje i slično, tako imamo dva u jedan plus ušteda kućnog budžeta.
U svakom slučaju, ima materijala za ideje nove.

- - - - - - - - - -

Tegla i formalin Dženi, provereno radi.

:eek:
ŽIV da traje...Izi...ŽIV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back