Kako razveseliti psa

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
Psi su ponekad smoreni od trčanja za lopticom,tako da mi moramo da ih malo"trznemo"novim izazovima.Ovu temu sam postavio da svako od nas napise caku koja je vašeg psa zainteresovala i odvukla iz dosade i malo razveselila.Ja uzmem keksić,za pse ili nešto drugo što voli,pokažem i brzo sklopim ruku u kojoj je keksić i tako drugu u koju nije i kažem "biraj"i obično pogodi iz prve,ali nekad ga i zeznem,pa nemam ništa u ruci,bitno je da nađe i da se razveseli ovim postupkom:D,nekad mu kruzim oko glave sa keksićem i onda mu ga pokažem ispod njega i onda on taj "avion"zgrabi sav srećan,a nekad mu taknem travkom uho i nasmejem se,čisto ga malo odvučem od dosade.Doduše šetnja mu najviše prija,al i to mu nekad dosadi.

Psi su ponekad smoreni od trčanja za lopticom,tako da mi moramo da ih malo"trznemo"novim izazovima.Ovu temu sam postavio da svako od nas napise caku koja je vašeg psa zainteresovala i odvukla iz dosade i malo razveselila.Ja uzmem keksić,za pse ili nešto drugo što voli,pokažem i brzo sklopim ruku u kojoj je keksić i tako drugu u koju nije i kažem "biraj"i obično pogodi iz prve,ali nekad ga i zeznem,pa nemam ništa u ruci,bitno je da nađe i da se razveseli ovim postupkom:D,nekad mu kruzim oko glave sa keksićem i onda mu ga pokažem ispod njega i onda on taj "avion"zgrabi sav srećan,a nekad mu taknem travkom uho i nasmejem se,čisto ga malo odvučem od dosade.Doduše šetnja mu najviše prija,al i to mu nekad dosadi.

pusto mu mocarta

:heart:
Imam nekoliko pudlica i civava. Imam i dve persijske macke i dve konteinerke. Odredila sam jednu citavu sobu za njih. Tu se igraju i vidim da im je bas lepo. Svako kuce ima svoju licnost, koju ja cenim. Danas sam se igrala sa civavom Zizi. Ona voli kada joj bacam skocice florescentnih boja. Ona ih juri i ne zna koju ce pre da uzme kada ih bacim. Ponekad mi i donese lopticu, kada zeli da se izgramo. :heart:

Moji nisu.

Pa tvoji nisu jer si ti iz neke dosade uopste i ovde i dosla.
Niti imas psa, niti macku, niti ih volis, jednostavno ti je dosadno i dosla si da torpediras ovaj PDF.

Prvo, nije tacno, ja imam mnogo zivotinja i bas ih volim. One su mi veoma dragi i bas ih volim. Imaju veoma lep prostor u mom stanu i njihova sloboda i prostor nisu nikako ugrozeni. Cak mogu da kazem da ih gledam na ravnoj nozi, posto je ovaj svet stvoren za sve nas, kao i ovaj forum, a tu dolazimo do drugog. Mnogo mi se dopalo, kako je autor postavio temu i bas mi je simpaticno. Nekako mi deluje iskreno i kao da voli svoje kucence. A, ti da imas zivot i zivotinje ne bi jurila postove, nego bi nam dala neki konstruktivan predlog.
Imam i dva bisona i stavila sam im masnice, ali primetila sam da su civave ljubomorne, pa moram i njih nekako da ukrasim.:heart:

Moja Mrvica se uvek obraduje šetnji. Samo, u šetnji se plaši drugih pasa, ma kako joj bila primamljiva ideja druženja. Onda ih namami u dvorište pa se tu izigraju. Raduje se i jogurtu, obožava kosti, meso (više voli pečenu jagnjetinu od sirove svinjetine), obožava Pedigree i Trixie grickalice i slatkiše za pse; raduje se kad se igramo jurke, ali samo samnom, nisakim više. Jako je vesela kad dobije priliku da sama lunja po voćnjaku, uvek ulovi krticu, voluharicu ili miša i onda mi ih sva ponosna donese pred vrata. I podmesti mačoru da probije kožu pošto je ona matora i tupi su joj zubi, a onda mu opet otme i pojede sama. Uopšte, pseće stvari. Možda bi volela i da aportira, samo da je to neko učio kad je bila mlađa.

Ovih kisnih dana moje male lepotice ne mogu u setnju. Moja kucna pomocnica nece da ih vodi, pa sam smislila nacin kako da iz zabavim. One su odusevljene. O plafon njihve sobe sam im okacila o gumu sest razlicitih gumenih lutkica. I svaka ima po jednu. Ali onda kada je uhvate guma je taman duga da dosegnu lutkicu i povuku je dole, ako nisu pazljive lutkica im lako odleti. Mnogo su slatke kako se bore i smisljaju nacin da je dohvate. :heart:

Back