*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Šta da ti kažem ... isteraj to do kraja. Imam i ja slične probleme u porodici, konkretno nisam oštećena strana ali moja sestra prolazi kroz sličnu i još goru situaciju tako da znam kako ti je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, ствар је у ОДНОСУ, али зато и кажем да би можда смирио целу ситуацију ако би се извинио брату и понудио му да му плати онолико колико отприлике те крнтије вреде...ne, uopšte nije stvar u novcu....stvar je u pitanju.....
Ima li tvoj brat ženu ili decu koji potpiruju vatru (ne onu kovačku) svima Vama iza leđa? Čudo jedno kako se pod tuđim uticajem promene ljudi...
Ima li tvoj brat ženu ili decu koji potpiruju vatru (ne onu kovačku) svima Vama iza leđa? Čudo jedno kako se pod tuđim uticajem promene ljudi...
Brat je već spreman da izgubi njega zbog dve olupine.Глупо је изгубити брата због две олупине...
JM, loši uticaji mogu mnogo da iskomplikuju odnose, ali ipak smo SAMI ODGOVORNI za ono što radimo. Njegov brat nije dete pa da može da se kaže da je kriva samo njegova žena.Ima li tvoj brat ženu ili decu koji potpiruju vatru (ne onu kovačku) svima Vama iza leđa? Čudo jedno kako se pod tuđim uticajem promene ljudi...
Brat je već spreman da izgubi njega zbog dve olupine.
Kada neko dozvoli da pokvari odnos sa nekim zbog gluposti to znači da mu nije dovoljno stalo do tog odnosa. Možda ja to gledam pojednostavljeno, ali stvarno tako mislim.Тачно, али неко ту ипак треба да буде паметнији и да схвати о чему се ради...
Zaoštravanje odnosa je besmisleno, ali ni podilaženje glupostima nije ništa bolje.Заоштравање односа је можда управо оно што би брат (можда и несвесно) желео, али која је сврха тога?
Da, mada je i za suočavanje sa sopstvenom mizerijom potreban nekakav kapacitet. Da ga ima valjda bi i sam znao koliko je mizerno to što radi.У праву си, једино мислим да би се овим:''Реци, колико да ти платим те олупине?'' ставио, на неки начин, ИЗНАД брата и начина комуникације који брат жели да постави (при томе мислим на циганчење око старе каде и те глупости), и да би и брат то осетио.
Моја препорука и није толико човекољубива и емпатична, колико је леп начин да некога понизи суочивши га са његовом мизеријом.![]()