Kako provaliti da l' je bio orgazam ili nije (a ne pitati)

ŠIFRA: Obdaren i pozitivno ljut. :)
Pa stali smo kod toga kako sam video ženski orgazam na filmu i kako sam ubeđen da je bio pravi. :)
E' da, a ti mi nisi verovala da je bio pravi pa si se nešto nećkala i tako. Mislim nema tu nećkanja... nego
ja to tako nešto zamišljam. :)
E' da podsetio sam se jednog događaja iz parka kad' smo bili klinci od 16 godina pa jedna cura beži od
dečka vrišteći da čovek pomisli da je napada, kad' on se saplete na pločnik i jedva ostao na nogama a
ona se okrete na sekund u trku, uspori i reče - ej, bre, pazi da ne padneš. LOL znači LOL :D

Нисам се ја нећкала. Ја сам рекла да им је тако наредио режисер и да ли је мишљење режисера постало општеприхваћена ствар па су сад људи почели да праве идотске фаце мислећи да тако треба.
Е сад, ако ти мислиш да сам ја јела трњине...
А шта су трњине?

Dođi da ti pokažem šta su trnjine, gloginje, drenjine itd. Mislim to se da okusiti leti pored jezera na pojedinim mestima,
baš rastu, i tako. Šalim se, to su plodovi nekog grmlja punog trnja, a stvarno ga ima oko jezera, i na
mestima gde najmanje očekuješ. :)
E' al' ja mislim da ako tako dobro glumi, mozze ladno za oskara, k'o najkiseliji limun da su joj cedili
u usta, i kako postaje kiseliji i kiseliji ona sve više zzmirka i trepće i tako.
A mozzda ju je poduchav'o Nickolson i Džulija Roberts.

Dođi da ti pokažem šta su trnjine, gloginje, drenjine itd. Mislim to se da okusiti leti pored jezera na pojedinim mestima,
baš rastu, i tako. Šalim se, to su plodovi nekog grmlja punog trnja, a stvarno ga ima oko jezera, i na
mestima gde najmanje očekuješ. :)
E' al' ja mislim da ako tako dobro glumi, mozze ladno za oskara, k'o najkiseliji limun da su joj cedili
u usta, i kako postaje kiseliji i kiseliji ona sve više zzmirka i trepće i tako.
A mozzda ju je poduchav'o Nickolson i Džulija Roberts.

Kad' se setim kad' sam ja jeo trnjine kao klinac, steže usta k'o malter da jedeš, a ako je takav zzenski
orgazam hebbiga onda. : )

Хвала за трњине, не бих да зиркам по шипражју поред језера. Рекоше ми да тамо има пуно комараца. Видећу ја шта нуде ове београдсе пијаце. z:)
Него, тема. Да, да, познато је да су ти промо учили од најбољих z:mrgreen:
Не можеш по фаци да провалиш да ли је био оргазам или не. А не вреди ти ни да питаш. Мислим можеш, али је бзвз и може да те слаже.
А ти стварно не знаш или..?

Хвала за трњине, не бих да зиркам по шипражју поред језера. Рекоше ми да тамо има пуно комараца. Видећу ја шта нуде ове београдсе пијаце. z:)
Него, тема. Да, да, познато је да су ти промо учили од најбољих z:mrgreen:
Не можеш по фаци да провалиш да ли је био оргазам или не. А не вреди ти ни да питаш. Мислим можеш, али је бзвз и може да те слаже.
А ти стварно не знаш или..?

Kad smo sve sa Fdu -az:mrgreen:

Grci joj se cela materica i stomak. I sto je jako cesto oseti se specifican miris iz usta jer navale da rade pljuvacne zlezde. U stvari taj miris se vec oseti kada je blizu orgazma a sa orgazmom je jos jaci.
I porastu joj uši veeelike i cakle joj se jagodice na palčevima..... iz nje njišti damjanov zelenko...

Back