Kako pronaći prijatelja sa beneficijama

Pa što, snalaze de ljudi.
Ne bih zabranila nikako.
Ona hoče sex, on hoče sex, ona se piše sa njih 20tak on sa nekima, nekad se potrefi da za dan se pišu vide i odmah sex

Ljudi se nađu koji se u realnom životu nikad ne bi našli

Meni sad samo nije jasno šta je tema, da li naći nekog za šemu sex i to, ili imati prijatelja sa kojim se sexa. Ovo prbo je široko rasprostranjeno, ovo drugo je već intimnije ne želi svako da priča o tome šta radi sa prijateljem, to je mnogo bliža relacija
U muškom žargonu to znači kad se vidimo vidimo se kad se čujemo čujemo se svako ima svoj život.
Zato i kazemo prijatelj sa benificijama(musko zenski odnosi)

U muškom žargonu to znači kad se vidimo vidimo se kad se čujemo čujemo se svako ima svoj život.
Zato i kazemo prijatelj sa benificijama(musko zenski odnosi)

Ne, to nije prijatelj.
Prijatelj je osoba koju poznaješ dobro. Ko te pozove kad si u bolnici, ko ti poznaje neke bliske ljude, sa kojim imaš otvorene razgovore, to je prijatelj

A povremen sex je šema.

Чудно. Ја сам мислио да кад жене пређу одређено старосно доба да се само са пријатељима и крешу.
Ако нећеш да крешеш нема ни дружења. Који ћеш јој? Оно можда си ти жена-мајка-светица не знам још, проценићу временом.
Знаш ти добро ко сам ја. Не обраћај ми се.

Ne, to nije prijatelj.
Prijatelj je osoba koju poznaješ dobro. Ko te pozove kad si u bolnici, ko ti poznaje neke bliske ljude, sa kojim imaš otvorene razgovore, to je prijatelj

A povremen sex je šema.
Jeste to je tačno isto.ali imas prijateljice samo za sex koje ne znaju ništa o tvojim bliskim ljudima
Sve to vodim kao prijateljice samo Neke su bas prijateljice a neke obične prijateljice.
I to one baš prijateljice samo ako nisi u ozbiljnoj vezi inace dobiješ tiganj u glavu čas posla

Pa moras da se muvas sa vise njih i da budes direktan. Ako previse paznje das jednoj i onda tuc muc p kao ja bih znas, ja bih samo zabavu i seks, ona ce da skoci oparena mwwwneeeu , jer ce da se prebaci u autopilot. Bitno je kako se postavis takodje. Ako pricas s njom o njenim buducim planovima, zivotu i td i jos platis pitje, znaj da to nije ni frends ni benefits.:D

Mnogi su ovde kanda neiskusni?

Dakle, ribe daju na prvom dejtu i ne zavlačiš ih da hoćeš prijateljstvo. Bum tras. Postoje direktni muškarci koji odmah i dobiju. I direktne žene. Kakva bre prijateljstva...

To može posle. Posle veze ili posle šeme može se postati prijatelj, ponekad

А као жени ти то није одвратно? Чак ти и одговара?
Моје искуство да је то шлајмарица.

Mnogi su ovde kanda neiskusni?

Dakle, ribe daju na prvom dejtu i ne zavlačiš ih da hoćeš prijateljstvo. Bum tras. Postoje direktni muškarci koji odmah i dobiju. I direktne žene. Kakva bre prijateljstva...

To može posle. Posle veze ili posle šeme može se postati prijatelj, ponekad
Nego kako bacis na ramena noge i *****...kakvi pozivi kakvi bakraci, kad se cujem cujem se...ne volim da me neko smara.

Želiš redovan seks bez obavezivanja na formalnu vezu? Naravno da želiš.Jer si muško (mada ima i ženskih koje ne zaostaju)!

I, kako vam ide?
Nikako.
Tim više što nemam formalnu vezu, o junici sa strane zbog toga ni ne razmišljam.
Tj., kada malo bolje razmislim, bolje i ovako bez seksa, nego da moram imati formalnu vezu u kojoj me zakonita supruga prije spavanja ispituje gdje sam bio i što sam radio, koju sam maloljetnicu jeb*ao i zbog čega sam pijan i nadrogiran.
Da ti se život zgadi...

Back