Malo ih je teže naći, a Balkan je divna sredina u kojoj se ništa ne zna. Dakle, lakše se snaći u prašumi Amazona nego na Balkanu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MiaMartinez:Znate sta? Citajuci ove vase postove, ja se pitam u sta se sve to u Srbiji pretvorilo, kakvi su to postali muskarci, kakve su to zene? Ja sam 89 otisla na Cubu, ovde su sasvim drugaciji odnosi. Ovde muskarci vole zene i zene vole muskarce, a ja imam utisak da se vi mrzite medjusobno. Ili su na ovom forumu sve sami isfrustrirani i razocarani likovi. Malo se vise volite, a malo manje budite rivali. Zna se kakva je muska, a kakva je zenska priroda. Ponasajte se u skladu sa tim, kakav feminizam, kakva zenska prava? Zene imaju puna prava u skladu sa svojom prirodom. Najmocnija devojka je nezasticena i slaba devojka. Niko ne voli muskarace. Pare kao motiv za vezu? Ovde ljudi nemaju prebijene pare, pa ipak uglavnom ljubav igra glavnu ulogu u musko-zenskim odnosima. Razmisljala sam da se vratim u Srbiju, ali mi se sve cini da ipak necu.
argonaut:Setas se plazom u sumrak, idila, vidis zaljubljeni par i ubjeden si da je u pitanju savrsena romansa, a onda ti oni pridju i tip ti ponudi svoju ribu za saku dolara bez problema kao da je to najnormalnija stvar na svijetu, nema veze sto si sa svojom djevojkom ponudice ti je za threesome.
Dali je to prava ljubav- mozda, oni se toliko vole da im ne smeta da na taj nacin zarade nesto para. A mozda i nije, mozda on nju laze da je voli a iskoristava je kao svoju licnu kurvu. Sta je tu istina tko bi ga znao?
U svakom slucaju ne mozes tek tako usporedjivati cubanski mentalitet sa nasim balkanskim...
Savremenost nema nikakve veze sa "dobijanjen noza u ledja". Cinjenica je da je savremenom muskarcu mnogo teze da zadrzi voljenu zenu nego kromanjoncu, samim tim jer je svet postao mali i veca je izbor, i vise ne pali ono -udri u glavu i vodi u pecinu- U vezi toga smatram da se ipak treba ostati ono sto jesi. BITI SVOJ! ..a prava zena ce te prepoznati (valjdaGrkicD:Pitam se do koje mere danas trebas biti savremen, a da ne dobijes noz u ledja od devojke, i to onda kad se najmanje nadas? Zasto vecina devojaka zloupotrebi dobrotu muskarca, misleci ''kakav mlakonja'', a kad nalete na nekog baju koji ih posle odredjenog vremena prevari i ostavi, placu na sve strane, i onda pljuju po muskarcima? Da li je to u zenskoj psihologiji, ili je to posledica podneblja na kome zivimo? Pitam se zasto devojke ne postuju ono sto im se pruza?
random_cloud_form:eh, za par vekova, ako budemo imali srece, zivecemo u rezervatima kao banke sperme. skrivacemo se po sumskim gudurama od zenskih kanibala. proklinjacemo nase muske pretke koji su poverovali i primili se na zensku obmanu po imenu - ljubav. tu je bio pocetak naseg kraja.
ostace mozda samo drevni zapisi, tajni neunisteni spisi, kakvi su nekad bili muskarci pre nego sto je nastupila era zenske giljotine muskosti
random_cloud_form:Slazem se, covek ne treba prihvatiti ulogu zrtve.
lepo si iznela da ne volis zenske poltrone, tj muskarce koji se ne suprostavljaju zenama.
Ali znas li zasto? Ne volite ih jer je nad njima ostvarena psiholoska dominacija i vise nisu interesantni, dok se zaljubljujete u one nad kojima to ne uspevate. Tosevski.
Eto veze izmedju pomenute “gluposti” zvane psiholoska dominacija i tvojih stavova.
Da rezimiram,
1. Das li joj sebe u potpunosti i dozvolis joj sve - ostavice te bas zato.
2. konstruises li spejs shatal samo zato da bi ga nazvao po njoj - motace se oko tobe jer si u ocima drugih mocan ali te nece voleti.
3. tretiras li je kretenski kao stoku - jednostavno ce otkidati za tobom.
Vlada princip sto si gori to si bolji.
:shock: :shock: :shock: Sa ovim ces bas super da prodjes u zivotu.random_cloud_form:3. tretiras li je kretenski kao stoku - jednostavno ce otkidati za tobom.
Vlada princip sto si gori to si bolji.
raindog:znash... random,ne bih neshto da ti 'prognoziram' , al' neshto ne verujem da cesh se pomeriti sa mrtve tachke na kojoj stojish, dok god se budesh pozivao na toshevskog...
A mislim da je ovakvo generalizovanje totalno bespredmetno, i to mi je tek ovih dana palo na pamet, s obzirom da sam pre par meseci i sama pala u zamku besmislene generalizacije, s tim da se ova moja odnosila na Ns-adjane...
Dok se god bilo ko od nas bude bavio ovakvim besmislenim uopshtavanjem, i trpanjem sveg i svacheg u isti kosh, pokushajem etiketiranja i vechnom ogorchenoshcu na ovo ili ono, nece se niko pomeriti s mesta na kojem trenutno stoji...
Zar neko zaista ima zhelju da doveka 'mlati praznu slamu' po forumu ?
igrutin1:Sta znaci SAVREMEN MUSKARAC? Ako je taj SAVREMENI u fazonu da ide sa mnom kod kozmeticara jer mu je juce izasla bubuljica, ili da sa mojom mamom razmenjuje recepte o dobrim palacinkama, ili da prica o porodjajnim iskustvima svojih drugarica, pobegla bih glavom bez obzira.
Zeni treba Muskarac, a ne jos jedna drugarica.
random_cloud_form:ma kakvo strpljenje.
buja zlo zvano feminizam
zenske dominacija nije nikad bila jaca. sve je vise bogomoljki oko nas. kako stati na put tome?
njihov krajnji cilj je da muskarci nestanu s lica zemlje. samo pitanje je cime ce tada da se hrane
smooth fae:izgleda ovi muški uopšte ne kapiraju kakvo je danas opterećenje na balkanskim ženama, a?
posao, ono, od 06:00 do 18:00 (mislim na sve spremanje, šminkanje, odlazak, gužvu u autobusu, ostajanje duže da završiš što nisi stigla, a moraš danas da ne bi dolazila u nedelju na posao), dođeš kući, daj ručak, spremi kuću, nahrani decu, napravi ručak za sutra... i tako svaki dan... cimaš se gradskim prevozom, katastrofa, vučeš sa pijace po 10,15 kila... a muškarac dođe sa posla, najede se, izvali se i onda izjavi: jao, što sam umoran, maco, aj napravi mi nes...
Savremen muškarac NE postoji na Balkanu. Ako postoji, onda je gay...