gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
@ nina_lion
Zeno,
Sad ce te optuziti i za antisemitu..
Zeno,
Sad ce te optuziti i za antisemitu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na pišu: uz pišu prisloniti olovku i uz istu je pričvrstiti gumicom za kosu. Vrh olovke okrenuti prema jajima, da udara recke koliko je puta.intra:Cekaj jel na jaja ili na tuki
Imam ceste odnose sa svojom devojkom ali jako brzo sv*sim pa me zanima kako bih mogao da produzim odnos da bi mogao vise da je zadovoljim zato sto mi to mnogo znaci.Cuo sam negde da likovi koji su obrezani to duze rade ali nisam bas spreman na takav poduhvat a i cuo sam da puno kosta, nista nisam nasao o ovome na temi 'sexualno obrazivanje' a ni na ovom forumu uopste(ili nisam dobro trazio posto sam nov),mozete li mi nekako pomoci?
Imam ceste odnose sa svojom devojkom ali jako brzo sv*sim pa me zanima kako bih mogao da produzim odnos da bi mogao vise da je zadovoljim zato sto mi to mnogo znaci.Cuo sam negde da likovi koji su obrezani to duze rade ali nisam bas spreman na takav poduhvat a i cuo sam da puno kosta, nista nisam nasao o ovome na temi 'sexualno obrazivanje' a ni na ovom forumu uopste(ili nisam dobro trazio posto sam nov),mozete li mi nekako pomoci?
Mogu da ti pokazem kako se to radi.Imam ceste odnose sa svojom devojkom ali jako brzo sv*sim pa me zanima kako bih mogao da produzim odnos da bi mogao vise da je zadovoljim zato sto mi to mnogo znaci.Cuo sam negde da likovi koji su obrezani to duze rade ali nisam bas spreman na takav poduhvat a i cuo sam da puno kosta, nista nisam nasao o ovome na temi 'sexualno obrazivanje' a ni na ovom forumu uopste(ili nisam dobro trazio posto sam nov),mozete li mi nekako pomoci?
Kako ne bi mogao.
Upalim stopericu i kazem joj ako neces da te boli stomak i oces biti zadovoljena imas minut i po zato se sto vise skoncentrisi i udubi.
Ko još sme Efendiju da prekine?naročito ako je koristio prekinut snošaj kao metod kontracepcije =)