Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko zna kako bih mogao da prodam namestaj iz 1870. godine koji je procenjen da vredi 26000 eura ??????????????????????????????????????????????????????????
Da li neko zna kako bih mogao da prodam namestaj iz 1870. godine koji je procenjen da vredi 26000 eura ??????????????????????????????????????????????????????????
Kazes namestaj da li je to znaci vise delova npr. sto, orman... ili samo jedan komad?Inace mozda bi i mogao da ti pomognem.Navodis da je procenjen na 26000e,a koliko ga ti cenis?Od kog je drveta i u kojoj je zemlji napravljen?Cekam tvoj odgovor.....
Kazes namestaj da li je to znaci vise delova npr. sto, orman... ili samo jedan komad?Inace mozda bi i mogao da ti pomognem.Navodis da je procenjen na 26000e,a koliko ga ti cenis?Od kog je drveta i u kojoj je zemlji napravljen?Cekam tvoj odgovor.....
orman, pisaci stol, stolica i jos jedan manji okrugli stol
radjen je u baroknom stilu 1870. godine
ne znam tacno koje je drvo u pitanju (ali saznacu) a ni iz koje je zemlje
uskoro cu izvrsiti strucnu procenu, kontaktirao sam antikvarnice koje se bave procenama da mi izdaju overenu pismenu procenu
ako te interesuje nesto vise kontaktiraj me na mail metodiev84@yahoo.com pa cemo iskombinovati nesto da ne bi pregovarali preko foruma
Nasao sam na internetu pisaci stol koji ja prodajem (ali ja prodajem citav komplet). Cena mu je 10500$, http://www.goantiques.com/search/item_detail.jsp?id=948846 . Posto zelim da sto pre prodam namestaj, spustam mu cenu na 16000eura. Ko zeli mogu mu poslati slike pa neka uporedi sa pisacim stolom koji se prodaje na sajtu ciji sam vam link napisao.