Zak Iskusan Poruka 6.408 02.02.2010. u 16:27 - Kako probudite zivotinju u vasem partneru? #51 Babino`unuce: Zanimaju me vasa iskustva, ja joj lupim par shamara, vi? Kliknite za proširenje... Ma opusteno mali, samo bez agresije. Mnogo je prakticnije da je zarazis besnilom.
Babino`unuce: Zanimaju me vasa iskustva, ja joj lupim par shamara, vi? Kliknite za proširenje... Ma opusteno mali, samo bez agresije. Mnogo je prakticnije da je zarazis besnilom.
Dabar koji sedi Početnik Poruka 43 02.02.2010. u 17:21 - Kako probudite zivotinju u vasem partneru? #52 Mozes i da joj citiras Boratov govor o zenskim pravima i jednakosti polova,ima azdaju da probudis u njoj
Mozes i da joj citiras Boratov govor o zenskim pravima i jednakosti polova,ima azdaju da probudis u njoj
vozac kamiona Primećen član Banovan Poruka 806 02.02.2010. u 18:20 - Kako probudite zivotinju u vasem partneru? #53 he he he,pa lako je da napravis zivotinju od nje.samo gledas u dekolte njene drugarice sa posla,i eto ti zivotinja
he he he,pa lako je da napravis zivotinju od nje.samo gledas u dekolte njene drugarice sa posla,i eto ti zivotinja