- Poruka
- 50.010
..ne može pubertetlija da privuče normalnu stariju ženu, šanse nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz poz
Kao i sto tema kaze,kako privuci stariju zenu ako si dosta dosta mladji?
Oduvek sam imao zelju da privucem stariju zenu,da makar provedemo noc.Problem je taj da nemam blage veze sta da radim,gde da "nadjem" i kako uopste da se predstavim.Pozitivna stvar je ta da idem vec dugo u teretanu i samim tim imam pozeljno telo koje mi i daje godine ALI negativna stvar je ta da sam i dalje klinac(19 god),bio sam odbijen mnogo puta zbog same cinjenice da sam dete u njihovim ocima.Ne bih hteo da ih lazem oko tih stvari ali stvarno ne vidim resenje.
Btw,kad kazem stariju zenu,mislim bas bas stariju(30-40)
Pozdrav![]()
.. bas bas stariju (30-40)
Ubijedi je da imas velik i tvrd, i da mozes 3 puta zaredom bez odmora ... posto realno, to jedino moze i ocekivati od nekog znatno mladjeg
Slazem se....ne može pubertetlija da privuče normalnu stariju ženu, šanse nema...
i bre aste neke ,nista malo zadovoljavanje svojih srkivenih zelja ,experiment,sta se ima razgovarate,samo fizikalija da covek sebi oduskaSlazem se..
Nije svim zenama s 3+ u cilju da budu učiteljice i slično..
Dzaba on mlad i izdržljiv ako pojma nema..
Osobno,ne bih mogla pasti na nekog 19g
Dzaba mu teretana,frizura..
Previse je mlad pile malo (-:
Poslano sa mog Lenovo A2010-a koristeći Tapatalk
Pa sto bi ja udovaljavala njemu?i bre aste neke ,nista malo zadovoljavanje svojih srkivenih zelja ,experiment,sta se ima razgovarate,samo fizikalija da covek sebi oduska
Pa sto bi ja udovaljavala njemu?
Ako cu udovoljavat,sebi ću..
Skrivene zelje mi uopce ne uključuju derište od 19..
Radije iskusnog od 40+ koji zna sta zeni treba
Ne gundjaj..[emoji1]Daj zivota ti skini to "poslato sa mog lenovo a2010-a koristeci bla bla " [emoji38]
Pogledaj kako ja imam lep potpis [emoji813]2:
to mi malo nije jasno,ti uzimas sta ti treba,a cekas muskarca koji ce znati sta da ti pruzi,automatski te stavlja u pasivan polozaj,kao i obicno ne znate sta hocete,pa onda i nema vajde od jos jednog koji ne zna sta bi s vamaPa sto bi ja udovaljavala njemu?
Pa sto bi ja udovaljavala njemu?
Jbg znam da jesu..
Svakacast [emoji14]
Mada ako cemo realno,momcicima tog doba su starije zene fetis,ili recimo ''milfare'',da se tako izjasnim..![]()
To milfare dok je u dekolteu i zatguntom brusu samo..![]()