Kako preživljavate ove vrućine?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene trenutno 17 stepeni. Kad god se čujem sa svojima kukaju kako je vruće, ne može da se diše, a mi u avgustu dolazimo i već se bojim tih vrućina.

U junu nam je bio mm-ov otac, došao u petak, u subotu ujutro odmah išao da kupi jaknu. :D On je sa juga Brazila i kod njih je sad zima, pa kaže mislio sam da je ovdje ljeto. :D Taj dan bilo 11 stepeni, baš te sedmice kad je došao pale temperature.

Kod mene trenutno 17 stepeni. Kad god se čujem sa svojima kukaju kako je vruće, ne može da se diše, a mi u avgustu dolazimo i već se bojim tih vrućina.

U junu nam je bio mm-ov otac, došao u petak, u subotu ujutro odmah išao da kupi jaknu. :D On je sa juga Brazila i kod njih je sad zima, pa kaže mislio sam da je ovdje ljeto. :D Taj dan bilo 11 stepeni, baš te sedmice kad je došao pale temperature.

Ah, Irsko leto je ko i Norveško, najlepši dan u godini :mrgreen:
Naši dolaze u septembru, rekla sam dedi ako u Srbiji do tada pristojno ne zahladi da ponese podgaće :lol:

:lol:
451040905_122159883212088736_2877477130721827898_n.jpg

Да ли је и код вас драстично порасла потрошња леда?
Ја обично лети стављам у воду коцку леда...ових дана сам прво повећала на 2, а од јутрос на 3 :sad2:
Вода из славине је чајаста, врућкаста.

Ne koristim led, imam osetljivo grlo..ali zato imam flasu vode u frizideru,
sipam nehladjenu vodu u čašu i rasladim je onom hladnom vodom iz flaše ,kao špricer..pola-pola :lol:
A ja posle dugogodišnje pauze pravila sirup od malina.
Godinama nisam pila nikakve sokove osim ceđene narandže, grejpa i limuna.
Sada hladan sok od maline. Kao nekad...

Poslednja izmena:
Да ли је и код вас драстично порасла потрошња леда?
Ја обично лети стављам у воду коцку леда...ових дана сам прво повећала на 2, а од јутрос на 3 :sad2:
Вода из славине је чајаста, врућкаста.
Jok ja.
Doduse reka koja tece krroz grad u kojem zivim je planinska i ledena kao zmija.
Imamo srecce...

Teško podnosim vrućinu.
Ušla sam u perimenopauzu i sve mi je teško po vrućini a posebno što otičem.
Puštamo klimu danju ali noću ne.
Ne idem kad je najveće sunce.
Sve teže podnosim vrućinu a zimu jednako loše kao i uvek.
Ostarilo se.
jbg.. i ja sam u istom fazonu no sto se moze...po leti smeta vrucina, po zimi hladnoca i to je to..po leti sam cesto u kuci gde je hladnije a po zimi sam u stanu gde radi parno grijanje... u medjuvremeni godine idu no ko broji

Back