Kako preživljavate ove vrućine?

Milina!

Prilozi

• viber_image_2024-07-12_07-50-35-081.jpg
    viber_image_2024-07-12_07-50-35-081.jpg
    163,8 KB · Pregleda: 17
Gle šta kažu, opet, za Japance:
U Japanu znaju da se nose sa visokim temperaturama.
Uz suncobrane, ishranu, imaju još jedan proveren trik koji deluje čak i na +40.
Ispostavilo se da običan svetli šal i te kako može pomoći u rashlađivanju. Japanci ga prvo natope u hladnu vodu, pa ga vežu oko vrata. Naime, vrat je refleksogena zona. U njemu su koncentrisane velike krvne arterije, a vlažan šal donosi olakšanje od vrućina. Da metoda zaista deluje, potvrđuje i činjenica da se u nekim prodavnicama danas mogu kupiti šalovi s efektom hlađenja.
To što je navodno japanska mudrost nsši fizički radnici praktikuju generacijama, a nisu sigurno pitali žutaće 😁
Vlažan peškir oko vrata i na građevini po najvećoj vrućini

Zeznuo sam se pa sa klime 22 izašao pravo na sunce na 40 stepeni, slošilo mi se , preznojio se u sekundi.

Pakao..
Moja je uvek leti na 23
Baš je nezgodan prelaz iz kuće napolje.
Nikad ranije nisam primećivala takvu razliku, mada je ovo leto najtoplije.
И ми је држимо на 24. Данас кад је напољу било 37, подигла сам на 26.
Meni tako fino.
Inace je drzim na 20 21 leti
e da iskljucujem je kada rashladim ceo stan.

smeta mi stalno da je ukljucena
Ne mogu da verujem 18 - 24 :eek:
Meni je klima stalno na 28 .
U stanu zna da nagura do 31 i za sat vremena klima sposti temp na 28i sasvim je prijatno i ok . Ne podnosim te termošokove sa 35 na 25 :fdlan:

Ne mogu da verujem :eek:
Meni je klima stalno na 28 .
U stanu zna da nagura do 31 i za sat vremena klima sposti temp na 28i sasvim je prijatno i ok . Ne podnosim te termođokove sa 35 na 25 :fdlan:
Код нас кад дође на 28 у стану укључује се клима. Некад и на 27.

sto ne mozes da verujes
kazem iskljucujem je ne radi sve vreme

18 - 21 :aha:
Meni to dodje kao zakaljivanje !
Sauna - hladan tuš -sauna- hladan tuš.....
Ja pustim da se organizam polako sam aklimatizuje
Pa leto je ! Posle 4-5 dana ni ta temp od 31 mi ne smeta
Plusnem se povremeno hladnom vodom i u nekim široki boksericama sam po stanu ili šorcevim . Meni sasvim OK
Navikao sam na svaku klimu- temperaturu dugo sam bio u gradjevini . Potrebno mi samo malo vremena da se organizam sam prešalta na to

Treba zatvoriti sve i zamraciti prostorije ali problem kod mene je taj što ne mogu dugo u zatvorenom,pa tako na smenu.
Zatvorim prozore i pustim klimu pa posle otvorim i ugasim klimu pa opet zatvorim, pa otvorim
Još samo uz ritam neke muzike to da radim, pa da me proglase lujkom :mrgreen:
Pa uz klimu je sigurno prijatnije,ali kada smanjis temperaturu na njoj,a nekim slucajem moras da izadjes,na terasu,ili napolje,nije bas pogodno.

Back