- Poruka
- 63.750
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jeste danas najtoplije do sada ovog ljeta.Juce jeste bilo vruce,ali se moglo disati. Nije bio ovako vreo vazduh kao danas.Od svih ovih vrelih dana danas mi je nakako najtoplije
Nemam nikakav trik..Blago rashladjuem stan, idem pod tuš
Sve ovo radim,ali opet ne pomaze mnogo.Na izlazim napolje,ni na terasu.Sve zamraceno i zatvoreno.2 ventilatora na podfu i gledam tv i malo na kompu.Inace nocu je sve otvoreno.Samo treba ujutru,prte nego sto zagreje zatamniti prostorije,t.j. spistiti roletne,a pozatvarati prozore i vrata od terase i moze da se prezivi.
Ja procitala biljka.Где нестаде бакља
Hladim se diplomom državnog univerzitetaImate li neki trik ili se samo zavucete u debelu hladovinu ?
Trebali su lepezu da ture umesto bakljeГде нестаде бакља
To što je navodno japanska mudrost nsši fizički radnici praktikuju generacijama, a nisu sigurno pitali žutaćeGle šta kažu, opet, za Japance:
U Japanu znaju da se nose sa visokim temperaturama.
Uz suncobrane, ishranu, imaju još jedan proveren trik koji deluje čak i na +40.
Ispostavilo se da običan svetli šal i te kako može pomoći u rashlađivanju. Japanci ga prvo natope u hladnu vodu, pa ga vežu oko vrata. Naime, vrat je refleksogena zona. U njemu su koncentrisane velike krvne arterije, a vlažan šal donosi olakšanje od vrućina. Da metoda zaista deluje, potvrđuje i činjenica da se u nekim prodavnicama danas mogu kupiti šalovi s efektom hlađenja.
Pokazali su Japanci svoju mudrost.To što je navodno japanska mudrost nsši fizički radnici praktikuju generacijama, a nisu sigurno pitali žutaće
Vlažan peškir oko vrata i na građevini po najvećoj vrućini
Meni nije.Али опет, нека је твоја и слабија, претерано је баш на 18...
Uživaš na Adi a buljiš u telefon?Ja sam na Adi, čak se i kupam, prvi put ove godine, uživam! Preporuka, staviti peškir blizu kafica sa dobrom mjuzom
Ovo drugo....Imate li neki trik ili se samo zavucete u debelu hladovinu ?
Zeznuo sam se pa sa klime 22 izašao pravo na sunce na 40 stepeni, slošilo mi se , preznojio se u sekundi.
Pakao..
Moja je uvek leti na 23
Baš je nezgodan prelaz iz kuće napolje.
Nikad ranije nisam primećivala takvu razliku, mada je ovo leto najtoplije.
И ми је држимо на 24. Данас кад је напољу било 37, подигла сам на 26.
klima na 18
Ne mogu da verujem 18 - 24Meni tako fino.
Inace je drzim na 20 21 leti
e da iskljucujem je kada rashladim ceo stan.
smeta mi stalno da je ukljucena
Код нас кад дође на 28 у стану укључује се клима. Некад и на 27.Ne mogu da verujem
Meni je klima stalno na 28 .
U stanu zna da nagura do 31 i za sat vremena klima sposti temp na 28i sasvim je prijatno i ok . Ne podnosim te termođokove sa 35 na 25
Od držača baklje do same baklje.
sto ne mozes da verujesNe mogu da verujem 18 - 24
Meni je klima stalno na 28 .
U stanu zna da nagura do 31 i za sat vremena klima sposti temp na 28i sasvim je prijatno i ok . Ne podnosim te termošokove sa 35 na 25
Meni to dodje kao zakaljivanje !sto ne mozes da verujes
kazem iskljucujem je ne radi sve vreme
18 - 21
Pa uz klimu je sigurno prijatnije,ali kada smanjis temperaturu na njoj,a nekim slucajem moras da izadjes,na terasu,ili napolje,nije bas pogodno.Treba zatvoriti sve i zamraciti prostorije ali problem kod mene je taj što ne mogu dugo u zatvorenom,pa tako na smenu.
Zatvorim prozore i pustim klimu pa posle otvorim i ugasim klimu pa opet zatvorim, pa otvorim
Još samo uz ritam neke muzike to da radim, pa da me proglase lujkom
Preko dana je dobro,ali pred vece ,je tesko,jer se zagreju zidovi stana i tesko je osveziti,ali prezivljava se.Bolje nego onome ko mora biti non stop napolju.Sve ovo radim,ali opet ne pomaze mnogo.