Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.909
Mislite da se ne vidi po postupcima, po logici, po reakciji ko kakve misli ima i koliko moze da dohvati mislima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislite da se ne vidi po postupcima, po logici, po reakciji ko kakve misli ima i koliko moze da dohvati mislima..
Evo recimo i ja ih mrzim a uzivo sam med i mleko,jer uzivo i one ne pustaju muda i ne palamude na sve i svake teme kako su ravnopravne,samo im ne dozvoljavam da zive u zabludi na tudjoj grbaciPa moze se ponesto saznati.
Npr stekli smo utisak da ti mrzis zene iz tvog pisanja.
Ma jok nemoj da izvrces,udomljavam zivotinje,hranim,mrvice ne bacam dam pticama,decu obozavam kao i ona mene,svako spokojno zaspi pored mene za 5 minuta,ako je postavljanje na mesto lajavih zena koje se koriste lazima mrznja onda da mrzim takve,ako bilo gde pustaju muda jer imaju ljuta ledja i podrsku sveta u rusenju porodice da mrzim,kao sto ima olosa medj muskima tako ima i medj zenama,a koji idiot podrzava olosa od zene samo zato sto je slabiji pol bez da zna njene greheCovek koji mrzi je nemocan i slab, ono sto mrzis te je preuzelo i ima vlast nad tobom.
Takodje mrznja je destruktivna, primitivna, mrze nemocni i slabi, najcesce neobrazovani, siromasni i glupi, mali i nistavni.
Ono sto mrzimo uglavnom ne razumemo i bojimo se.
Slabije od sebe treba zastititi i fizicku nadmoc demonstrirati samo u odbranu slabijih.
Oni koji mrze zene ne vole ni sebe, ni decu ni zene. To su isti oni koji sutnu psa na ulici i pas ostane nepomican da lezi na trotoaru kao sto je prikazano na video zapisu koji kruzi internetom ovih dana.
Tako da, mrzite.
Nipošto, ljudi su u zabludama, puni predrasuda, zbog sopstvenog emotivnog sklopa koji oblikuje stavove.Naslov i pitanje nisu baš u skladu, ali uz malo zanimanja za tu materiju, introspekcije i dosta objektivnosti svakom je svoja psihologija jasna.
Tako i psihologija drugog čoveka.
Mislim da je uglavnom samo pitanje toga koliko želimo da se bavimo nekim.
Neistina, mrze povređeni, sama mržnja je po sebi slabost, a ne ljudi koji mrze.Covek koji mrzi je nemocan i slab, ono sto mrzis te je preuzelo i ima vlast nad tobom.
Takodje mrznja je destruktivna, primitivna, mrze nemocni i slabi, najcesce neobrazovani, siromasni i glupi, mali i nistavni.
Ono sto mrzimo uglavnom ne razumemo i bojimo se.
Slabije od sebe treba zastititi i fizicku nadmoc demonstrirati samo u odbranu slabijih.
Oni koji mrze zene ne vole ni sebe, ni decu ni zene. To su isti oni koji sutnu psa na ulici i pas ostane nepomican da lezi na trotoaru kao sto je prikazano na video zapisu koji kruzi internetom ovih dana.
Tako da, mrzite.
Žene bi trebalo da priznaju da su slabije, onda će lakše vladati.Ma jok nemoj da izvrces,udomljavam zivotinje,hranim,mrvice ne bacam dam pticama,decu obozavam kao i ona mene,svako spokojno zaspi pored mene za 5 minuta,ako je postavljanje na mesto lajavih zena koje se koriste lazima mrznja onda da mrzim takve,ako bilo gde pustaju muda jer imaju ljuta ledja i podrsku sveta u rusenju porodice da mrzim,kao sto ima olosa medj muskima tako ima i medj zenama,a koji idiot podrzava olosa od zene samo zato sto je slabiji pol bez da zna njene grehe
,,,ali uglavnom nije nista dobroNeistina, mrze povređeni, sama mržnja je po sebi slabost, a ne ljudi koji mrze.
Zato sam i naglasila objektivnost kao nešto čega treba imati najviše.Nipošto, ljudi su u zabludama, puni predrasuda, zbog sopstvenog emotivnog sklopa koji oblikuje stavove.
Povređenom čoveku je od najveće koristi ako napravi retrospektivu i vidi kako je sam sebe doveo u takvo stanje, a ne da krivi/mrzi onoga ko ga je povredio, naročito u muško-ženskim odnosima, ali primenljivo je svuda isto.Neistina, mrze povređeni, sama mržnja je po sebi slabost, a ne ljudi koji mrze.
naravno, i svom ostalom kozmetikom, maskarama, ruzevima i puderima pre svega, zar nisu o tome i mastale?? ee, a odecu im uzese pametniji dizajneri, zene ostaje vam samo sminka.Vladati cime?frenc manikirom?