- Poruka
- 9.594
Nisam gledao. Ma moje gledanje TVa se svodi na besomucno okretenje kanala u krug,bez nekog veceg zadrzavanja na jednom.
Gledao sam Smogovce kad sam bio klinac.

Gledao sam Smogovce kad sam bio klinac.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок, Откуд ти то??????????PLESsitnihDEMONA:BL,jesi ti ovo presao u islam ili...?
А то беше рабин, јесам рекао да имам Јеврејско пореклоPLESsitnihDEMONA:Pa pomislio sam da si u avatar staviJo nekog pashu ili 'odzu?Onaj predhodni avatar...a ovaj ti je bas coooooool!
![]()
Ako malo bolje razmislis,mislim da ima.Slobodance:Jel ovo ima veze sa gospodarem prstena?
AHA!!! Ne znam,zato sam te i pitao. Ne znam da imas jevrejsko poreklo,ako je to istina,a i nije mi bitno...ti si za mene BL!Бл:А то беше рабин, јесам рекао да имам Јеврејско порекло
Па то ми је и циљ, ја и атијас овај у РС имамо дил.PLESsitnihDEMONA:Ma to sto si Jevrejin meni nista ne znaci...nema nista protiv.
Samo pazi da ne zavrsisi u prdekani zbog obraza...Pa da posle ispadne kako je "narodna vlast" antisemitska.
![]()
![]()
Бл:А то беше рабин, јесам рекао да имам Јеврејско порекло
Ауууу, па немој тако ја сам ИПАК ПРАВОСЛАВНИ ЧИВУТeremita:Аууууу БЛ... па тек ми је сада јасно зашто увек спамујеш тему када ја почнем да оговарам Јевреје :razz: :razz: :razz:
Duh Sekire:Добро, ти капираш другачије, и капирај, али пошто сам ја још увек жив, на мени је да се потрудим да људи не помисле да и ја капирам како ти капираш.
Хух... компликовано ово.
Е сад, да мене нема више могао би да копираш и извлачиш закључке и без моје интервенције, као што ја у слободно време скрнавим Толкина... Мада ће ми и за то вероватно требати дозвола ако желим да ме више људи чита.
Но није битно, причај ти шта хоћеш, ја сам само разграничио шта сам подразумевао под појмом "телетабис".
serb_pagan:cool batice,ti si moja inspiracija...i ostali dss-ovci,radikali i socijalisti...
Duh Sekire:Брате Србине на чему си данас?!?
Нешто си ми много нервозантан.
Adalv:Мрзи ме да читам, али ако утврдим да се текст односи на мене показаћу ти шта значи термин "толеранција" - сви толеришу постављање збирке натакнутих испред "Милевине кафане"!