kako prepoznati nacional-komunjarsko-lopovskog teletabisa

serb_pagan

Domaćin
Banovan
Poruka
4.442
KAKO PREPOZNATI NACIONAL-KOMUNJARSKO-LOPOVSKOG TELETABISA

Pogresno bi bilo smatrati nacional-komunjarsko lopovskog teletabisa proizvodom novijeg vremena. Kompletna struktura licnosti ove,ne tako retke zivuljke u nasim predelima ne moze se posmatrati odvojeno od njenog tvorca I pretka,komunjarsko-lopovskog teletabisa.
Komunjarsko-lopovski teletabis pojavio se u nasoj zemlji po zavrsetku drugog svetskog rata. Omiljena prebivalista ove vrste bile su vile na dedinju I senjaku,u koje se lako ulazilo jedim udarcem noge u vrata. Posto od predjasnjih stanara oduzese prebivalista I boravista njihova,komunjarsko-lopovski teletabisi pocese da oduzimaju fabrike,zemljiste,radionice,odnosno bilo sta sto bi moglo sluziti proizvodnoj delatnosti. To podelise radnom narodu,naravno prethodno postavivsi sebe kao rukovodioce istih. Narod to jedva doceka. Skakase od srece prezreni I kleti,svi suznji koje morashe glad. I krenuse u nove radne pobede sa komunjarsko-lopovskim teletabisima na celu,sve kipeci od odusevljenja i radnoga elana.
Prolazise tako godine,komunjarsko-lopovski teletabisi postase sve debljeg stomaka I punijeg novcanika. Prezrene I klete drzase u uverenju da je u njihovoj zemlji najbolje na citavom svetu I da se nemaju zashta buniti. Medjutim,s vremena na vreme,prezreni I kleti uvidjase da teletabisi imaju sve vishe,iako im ovi obecase ravnopravnu raspodelu I jednak tretman sviju. I podizase poneku pobunicu,koje komunjarsko-lopovski teletabisi odmah ugusise I nastavise po starom,debeli stomaci I jos puniji novcanici.
Ne treba zakljuciti da su komunjarsko-lopovski teletabisi bili glupi. Oni koristise prednosti svoje zemlje I politicku situaciju u svetu,te donosise u svoju zemlju velike kolicine dolarskih pozajmica,racunajuci da ce ih jednog lepog dana praunuci onih prezrenih I kletih vratiti. I tako drzase u uverenju prezrene I klete da su bogati,lepi I srecni.
Tako idilicno zivese jedni nad drugima,sve dok nije umro Velikog Teletabisa. Zvali su ga drug teletabis,kao I marsal teletabis. Bio je poznat I omiljen po tome sto je izvodio najneverovatnije teletabiske trikove. Komunjarsko-lopovski teletabisi iz svih krajeva tada zajednicke zemlje mogase da se dogovore ko ce biti novi vrhovni teletabis. Svako od njih je smatrao da ima dovoljno vestine da uradi teletabiske trikove velikog teletabisa. Ali istina bejase drugacija. Niko od ovih teletabisa ne znade da izvede nista posebno i znacajno osim skakanja u bunar ili rupu punu izmeta.

Tako se komunjarsko-lopovski teletabisi svadjase ko ce naslediti velikog vodju,tek iz daleke zemlje stize glas o rusenju nekakvog zida. Ta vest odjeknu ko grom iz vedra neba. Teletabisi se uplasise za svoje guze. Prezreni i kleti se dosetise da ovi teletabisi mozda i nisu najbolje resenje,da su ih celog zivota varali njihovim teletabiskim trikovima i da je napolju ustvari mnogo bolje.
Neki komunjarsko-lopovski teletabisi shvatise da je mozda bolje da osnuju novu grupaciju, reformske teletabise, i tako se priklone civilizovanom svetu,koji ipak vise volese i ovakve nego komunjarsko-lopovske teletabise. I ucinise tako.
Drugi pak,ne mogase nikako da se odreknu ideala kao i svog idola i vodje Velikog Teletabisa. Medjutim,posto prezreni i kleti naprasno zamrzese komunizam,resise da prezrenima i kletima pokazu nove teletabiske trikove. Osnovase svoju posebnu grupaciju nacional-komunjarsko-lopovskih teletabisa.
Posto idila izmedju ove dve grupe teletabisa nije nikako mogla postojati,jedna grupa reformskih teletabisa iz najsevernijeg kraja zajednicke drzave brze bolje formira svoju zemlju. Medjutim,u drugim krajevima nase zemlje nacional-komunjarski-lopovski teletabisi odnese prevagu i ucutkase brzo reformske teletabise.
Prezreni i kleti odlucise da budu ono sto jesu,i tek sto im nacional-komunjarsko-lopovski teletabisi predlozise da se medjusobno poubijaju,oni to aklamacijom prihvatise. Oni koji sebe ne smatrase prezrenima i kletima,kao ni slugama teletabisa razbesashe se ili ucutase... (NASTAVICE SE.)
 
(NASTAVAK)

Nacional-komunjarsko-lopovski teletabisi bejahu zedni vlasti. I krvi. Vlast je za ove teletabise bila najpozeljniji oblik bitisanja,te se ona morala odrzati pod svaku cenu. Posto prezreni I kleti zamrzese komunizam I sve sto on predstavlja,teletabisi resise da iskopaju nesto sto prezreni I kleti davno zaboravise-nacionalizam. Ukomponovase ga sa komunizmom a da prezreni I kleti to ni neprimetise,I ne shvatise tu organsku nespojivost. Vec krenuse u nove pobede,zajedno sa svojim teletabisima na celu.
Nacional-komunjarski teletabisi obozavase rat. Narocito kada njihova deca ne bi u njemu ucestvovala,vec samo prezreni i kleti i njihova deca. Rat,stradanje,i uopste zlo bejahu neizbezna orudja vladavine ovih teletabisa. Dok prezreni krvavise po raznim blatistima svih nasih zemlja,teletabisi sedese u svojim udobnim foteljama i planirase nove trikove.
Naime,teletabisi su voleli bogatstvo. Posto do tada,gotovo svo bogatstvo bejase,barem na papiru u narodnim rukama resise da to prebace u svoje,patriotske dzepove,mudro shvatajuci da to bogatstvo najbolje stiti interese prezrenih ako je u dzepovima teletabisa.
Zatim dovedose par nizih teletabisa,i osnovase im teletabis-piramidalne-stedionice. Prezreni i kleti slavise svoje nove spasitelje,te sve sto su imali stavise u te banke iz bajke. I nisu stigli ni da se rasveste od euforije,kad ono...pade piramida, a bogatstvo usled tog pada odlete na kipar. I to domacim,nasim avionima. Na racune,pa koga bi drugo do nacional-komunjarsko-lopovskih teletabisa.
Vremenom,prezreni,narocito njihova omladina poce da iz dna duse mrzi teletabise. Prezreni inace zivese zivotom koji je odgovarao njihovom nazivu,medjutim teletabisi su smatrali da prezrenima takav zivot odgovara i da im je i to previse. Da bi nekako smirili mladje prezrene,pocese da popularisu kriminalne elemente,po logici bolje volovi u kriminal nego u politiku i pobune. I uspese. Veliki broj mladih prezrenih postade dostojan tog imena i svojih uzora. A ostale je hvatalo sve vece beznadje I depresija. I pocese da se bune. Prvo bojazljivo,a zatim pocese I na ulice I trgove da izlaze. No,nacional-komunjarsko-lopovski teletabisi ne bi bili to sto jesu da im ne doskocise svojom neizmernom pamecu. Popustise,ali samo na kratko. Zatim zavedose strahovladu medju pobunjenim prezrenim I kletim. Hapsise I proganjase zbog izgovorene reci. Posto se gladnim prezrenima najbolje vlada,resise da im jos vise zagorcaju zivot. Stvorise jos jedno zariste I postavise prezrene pod bombe pomahnitalih I osionih teletabisa,onih stranih,sto imaju fensi krzno.
To je izgleda presudilo nacional-komunjarsko-lopovskim teletabisima,ali samo izgleda. Prezreni I kleti ih nekako oterase iz fotelja,ali samo prividno. Teletabisi drmase iz senke. I ubise premijera,koji je po nekima reformski teletabis,a po nekima ne.
I danas,ponekad vidim na TV-u nacional-komunjarskog-teletabisa. Misle da su se vratili u velikom stilu. Ali veliki je broj reformskih teletabisa. Koje podrzavaju oni fensi teletabisi.
Uzgred,nacional-komunjarsko-lopovskih teletabisa ima i u komsijskim drzavama mada postoje neke nijanse u kojima se razlikuju od nasih,domacih...
A karakteristike nacional-komunjarsko-lopovskog teletabisa? Pa valjda ih znate...
 
Уопште не разумем како неко може спајати НАЦИОНАЛИЗАМ И КОМУНИЗАМ... то је "антипротивно"... :razz: :razz: :razz:
Да би неко био комуњара он се прво морао ОДРЕЋИ НАЦИЈЕ и ПРИХВАТИТИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИЧКЕ ИДЕЈЕ...

Данас су комуњаре заменили ДЕМОНОКРАТИ ... уосталом они и јесу чланови Социјалистичке интернационале...

Националисти могу бити монархисти, демо-хришћани, четници(комите), Недићевци, Љотићевци... итд.
 
pozdrav.jpg

cd69aa30.gif

za20kralja.gif
 
Nacionalizam i komunizam nikada nisu bili u vezi. Istina je da se komunisti odricu svoje nacije kao svojevrsnog balasta na putu ka konacnom globalnom savezu koji je nekada bio vise utopija dok je sada sve vise stvarnost. Moderni globalizam kao nova ili mozda kao stara, modifikovana internacionala takodje ne trpi nacionalizam. Sve leve pojave i pokreti su i pored svih razlika i boja po kojima se medjusobno razlikuju ipak u jednom isti - teze planetarnom ujedinjenju. U stvari - sve je to komunizam, ako malo bolje razmislimo.
 
eremita:
Уопште не разумем како неко може спајати НАЦИОНАЛИЗАМ И КОМУНИЗАМ... то је "антипротивно"... :razz: :razz: :razz:
Да би неко био комуњара он се прво морао ОДРЕЋИ НАЦИЈЕ и ПРИХВАТИТИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИЧКЕ ИДЕЈЕ...
Procitaj pricu ponovo i probaj da ukapiras TRIKOVE teletabisa. Mozda ti onda bude jasno.
 
serb_pagan:
mislio sam na slobine komunjare koje su se posluzile nacionalizmom,ali su u stvari ostali verni komunizmu
To jeste primer koji valja pomenuti. Slobova bezgranicna lukavost nas je dovela dotle da su se komunisti prvi put u istoriji dohvatili nacionalnih obelezja pa cak i crkve u koju su poceli da masovno zalaze. Vrhunski demagog je u stvari nacionalna stetocina i ober - lopuza koja je na teskim momentima nacije profitirala. Sta je Slobodan branio, to je i predao.
 
PLESsitnihDEMONA:
Prica je odlicna! Delujem mi kao istinita...kao da to vec negde postoji? Ne znam...ali meni se cini da ja ovu situaciju iz price vidjam oko sebe svaki dan.
Inace,nemam obicaj da citam dugacke textove na netu,ali pricu sam procitao celu...
Nastavi dalje po planu! :lol:

hvala brate,u principu mi nije do tudjeg misljenja,ali tvoje cenim...***** princip
 

Back
Top