isti slucaj samnom...valjda im je zanimljivo akd je neko energican pa se zalepe...imala sam (ili imam i dalje,nisam sigurna

) drugaricu koja je takav zderac energije da ti nije normalno...svaka prica,ali svaka blo o cemu moira da se zavrsi na njenim ¨neresivim¨ problemima a ja osobu sa manje problema nisam upoznala...ako nekimja uradim nsto bolje od nje onda odma okrece situaciju na neso sto je ona nekad bolje uradila NEMA SANSE DA TI PRIZNA USPEH..a kako je lenja i nezainteresovana ja sam u svemu uvek bila uspesnija tako da sam po 100 puta na dan slusala nabijanja na nos kako sam ja u stvari glupa al imam srece da mi u skoli postave pitanje koje znam,kako nisam nikakva riba al uvek naletim na neke pajsere pa se zato zaljube u mene,,kako svaki moj decko flertuje sa njom,svi su ludo zaljubljeni u nju svi ej cene i postuju...u svakom slucaju horor...
sto je najgore od svega sa takvim ljudima ne pomaze da ti kazes aj ne smaraj me jer ja njoj u lice x puta kazem crpis mi energiju nemoj molim te da me zoves i ona kaze ok i dodje kod mene posle 5 minuta i kaze necu da ti smetam samo cu da sedim ovde..ma jok,ne smetas mi raskomoti se...
najbolje je da uradis neso sto ce da je razocara u tebe..meni je prekipelo na pr kad mi je rekjla da hoce da ide samnom na more a ja planirala sa drugim drugaricama i jos oce sa nama ne smeta joj (pritom je one organski ne podnose) i ond a sam joj govorila kako ne izlazim pa ona sazna da sam izasla 6 dana za redom,kako nisam u bg a ona me vidi u gradu...tako da je na kraju valjda shvatila..ja sad ne zivim u srbiji tako da smo retko u kontaktu al i kad se cujemo ona me dai o svojim problemima i prica kako joj nedostrajem i kako me voli,valjda niko nema tolko celicne zivce....
e sad,,,dal sam pomogla nemam pojma al ja sam se posteno izjadala hahaha